Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
Just now, NMX said:

Nebitan poraz svakako. Jedino sto ostaje obaveza da se pobedi ili Futura ilI KKP, ne smemo obe da izgubimo

Pa onda i nije ovo baš nebitna utakmica.

Posted
Just now, NMX said:

Nebitan poraz svakako. Jedino sto ostaje obaveza da se pobedi ili Futura ilI KKP, ne smemo obe da izgubimo

Kako sad obaveza, to je samo sport. I ovo po EL sto gubimo su opet nebitni porazi, alo se tako postavimo svaki poraz u životu može biti nebitan. Ja dok sam se bavio sportom gledao sam uvek da pobedim, u svakoj utakmici. Verujem i da većina sportista tako razmislja. Oni najveći žele da pobede i kada ih niko ne gleda. 

• Like 2
Posted
2 minutes ago, NMX said:

A sto mislis da ja pizdim.

Ovi su ubedljivo najslabiji od ta tri.

Matkovic nas ubija. Drvo.

Posted

Ajd ova utakmica, ali ja se iskreno bojim i za sledeće dve. Isceđeni smo ko limun, plus povreda Topa je poremetla tim sigurno. 

• Like 1
Posted

Opustite se.

Najgluplje moguce bi bilo zagristi 100 posto u rezultatski nebitnoj utakmici i sjebati sebi sve sanse povratka u EL.

Posted
Just now, Issey said:

Ajd ova utakmica, ali ja se iskreno bojim i za sledeće dve. Isceđeni smo ko limun, plus povreda Topa je poremetla tim sigurno. 

Pojacanja - zabranjena rec

Posted

Naravno da nije nebitan poraz, mi bismo pobedom ovde zacementirali prvo mesto, ovako i te kako vracamo komsije u igru. U moraci ce biti mnogo teze, o derbiju da ne govorim.

• Like 1