Charles De Ketelaere Posted May 13 Share Posted May 13 Jbg, moraju ljudi sami da zagarantuju bezbednost, kad onaj što je morao ne može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted May 13 Share Posted May 13 17 slobodnih za poluvreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted May 13 Share Posted May 13 Ne znam zašto gledam ovo uopšte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted May 13 Share Posted May 13 Nisam nezadovoljan pristupom i ulaskom u utakmicu - nisu se uplašili i potonuli kad su komšije krenule u seriju, momci igraju koliko mogu i to je to, videćemo hoće li to biti dovoljno. Ako je gameplan da nema lakih poena i da šutiraju bacanja, so be it. Mogu ova trojica da se rotiraju dole i da budu ravnopravni u skoku, a što se napada tiče, nek sva trojica daju po jednu trojku i od njih dosta 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 13 Share Posted May 13 Mi bacanja 7/5, oni 17/10. Drži nas u igri samo to što oni ludački maše bacanja. Iz igre imaju 32/12, mi 29/15. Kad poprave šut, gotovo je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted May 13 Share Posted May 13 I ja mislim… ta njihova slobodna plus los sut za tri… ni mi se nismo proslovi sa sutom… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 13 Share Posted May 13 (edited) Fascinantno je koliko je Panter jadan. Njegovo produzavanje, sa ove distance, je jedna od najvecih gresaka, koji je klub napravio. Edited May 13 by Xpert 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 13 Share Posted May 13 Onaj čeoni aut iz kog je Nedović poentirao je slika naše sezone. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 13 Share Posted May 13 Nastavlja se istim tempom, osam faulova više za nas, četrnaest bacanja više za njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted May 13 Share Posted May 13 1 minute ago, Shonewizard said: Onaj čeoni aut iz kog je Nedović poentirao je slika naše sezone. I ovo što se sad dešava. Mučno za gledanje. Neće ova ekipa proigrati, sve što postigne može da bude samo na indovidualni kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 13 Share Posted May 13 (edited) Punter je preloš. Edit: pitanje je da li ćete imati igrače da završite utakmicu, svi će biti fouled out Edited May 13 by DameTime Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted May 13 Share Posted May 13 Idu do 35 do kraja samo da ostoja ne pise saopstenja smorili su vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted May 13 Share Posted May 13 Smajlagić… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 13 Share Posted May 13 Je li moguće da momak ovoliko nema sreće, u qrac i košarka i sve 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 13 Share Posted May 13 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Idu do 35 do kraja samo da ostoja ne pise saopstenja smorili su vise Koliko ja vidim, njima pisanje saopštenja radi radnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted May 13 Share Posted May 13 2 minutes ago, Stiletto said: Koliko ja vidim, njima pisanje saopštenja radi radnju. ma vidi samo ovo da se zavrsi… mucna mi je ova sezona… i to nema toliko veze sa ovom utakmicom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted May 13 Share Posted May 13 Ne mogu da potvrdim, ali imam osećaj da u celoj trećoj četvrtini ni jedan napad nisu omašili. Ili koš ili bacanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 13 Share Posted May 13 Zaista smo jezivi. Bukvalno smo u stanju 20 sekundi da tapkamo loptu bez ikakve ideje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 13 Share Posted May 13 Da li će Bruno napraviti kršten blok beku i zašto nikad? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEZA Posted May 13 Share Posted May 13 Zao mi je malog Topa bas. A mi smo kao i cele sezone, toplo, hladno, ali nekim cudom smo i dalje u igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepanScekicSto Posted May 13 Share Posted May 13 Kad nemamo pleja koji razigrava🤦🏻♂️ salu na stranu… ako i iduce godine budemo igrali bez klasicnog pleja da se porokamo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 13 Share Posted May 13 1 minute ago, DameTime said: Da li će Bruno napraviti kršten blok beku i zašto nikad? Da li će napraviti kršten potez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted May 13 Share Posted May 13 Oni 30 mi 13 bacanja. 23 - 13 u faulovima. Nije da to odlučuje, mi smo jadni, ali izgleda ipak vrede ona saopštenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 13 Share Posted May 13 (edited) 3 minutes ago, Shonewizard said: Da li će napraviti kršten potez? Evo sad, proleće i zastaje na sekundu, ali bukvalno sekundu da Smithu postavi "blok". I odmah se zaleće dalje, sreća pa je Smith pogodio trojku. To uopšte nije bio čvrst blok koji beku pravi prostor. Inače Jaleen je prekoristan igrač, stvarno je pitanje za Željka što ga nije više koristio. Edited May 13 by DameTime 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted May 13 Share Posted May 13 2 minutes ago, DameTime said: Evo sad, proleće i zastaje na sekundu, ali bukvalno sekundu da Smithu postavi "blok". I odmah se zaleće dalje, sreća pa je Smith pogodio trojku. Inače Jaleen je prekoristan igrač, stvarno je pitanje za Željka što ga nije više koristio. Evo smo ga malo trgli 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts