Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Stiletto said:

Al' ga već naučili da opako mrzi,

treba takvo dete tuc-tuc po guzi.

I to tankim vrbovim prutom, 

Il isfiskat fino koprivom ljutom.

Posted
1 minute ago, Aman 2 said:

Prekasno iskorišćen igrač.

Ako ovo večeras nije one-hit wonder i nastavi ovako u ABA i KLS plejofu ponuditi mu neku kintu za sledeću sezonu. Ne može puno da košta a može da koristi u rotaciji.

• Like 1
Posted
Just now, jedibojan said:

Generalno me zanima... Cudna situacija. U neku ruku ima smisla da kos vazi

Ne znam... lik je već izblokiran, lopta ide od koša... kako to i dalje može biti šut?  Proverićemo.

Druga priča je Balša tupson koji lepi već izblokiran šut i daje im osnov da bilo šta i sviraju.

• Like 1
Posted
Just now, realno *w said:

Ne znam... lik je već izblokiran, lopta ide od koša... kako to i dalje može biti šut?  Proverićemo.

Druga priča je Balša tupson koji lepi već izblokiran šut i daje im osnov da bilo šta i sviraju.

A jbg balsa vec bio u skoku, na rampi. Nema on taj refleks da u vazduhu prosudi

Posted

Nasi bekovi (najvise Panter) obozavaju da uzmu daleke, nerezonske suteve ali iznenada, dosta pred kraj napada... i bas u momentu kada nasih igraca ni u tragovima nema pod kosem, pa je sansa za off skok totalna nula.

Ne znam za vas, ali ja ovo primecujem cele sezone. To je nesto na cemu i te kako moze i mora da se radi. Makar neki eye contact Pantera da najavi saigracima da idu na skok.

Posted
1 minute ago, MC Thunder 2 said:

Za ovo neizlazenje iz bonusa bi trebalo legalizovati da ih Zeljko šiba bičem u dupe. Ne figurativno.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...