karipesic Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Da polako krecemo novu temu. Evo i spiska timova i koji bi trebalo da budu u ligi i jos par nedoumica koje moramo resiti u naredna 2 3 dana, do drafta. Young Dragons - [mention=6]nlavrnja[/mention] -igra Alfie - [mention=12]Ridji[/mention] - jos se nije oglasio 3 Yards Per Carry - [mention=31]MrTwister[/mention] - ovde nam treba potvrda hoce li ili ne definitivno 49ers - [mention=363]Skyglider[/mention] - igra Conquistadores - [mention=568]Contador54[/mention] - igra Karipesic - [mention=433]karipesic[/mention] - igra Laka Team - [mention=990]Laka[/mention] - igra Lineker SO Celtis - [mention=337]Lineker[/mention] - igra Snake Plisskeen - [mention=161]Ta'veren[/mention] - ovde nam treba konacna potvrda hoce li ili ne definitivno Ubice bez haubice - [mention=138]Romantik[/mention] - igra Lights Kamara Action - [mention=1811]Pero[/mention] - igra Luzeri junajted - [mention=326]Gaga[/mention] - igra Nenads Notable team - [mention=5240]Zijan[/mention] - igra Vladislav Expert team - @mojdrugarprekobare - igra Dakle imamo definitivnih 11 da hoce da igraju, 1 koji se nije oglasio a to je [mention=12]Ridji[/mention] i 2 koji se premisljaju i igrali bi ako nam treba zbog parnog broja a to su [mention=161]Ta'veren[/mention] i [mention=31]MrTwister[/mention] . Ajde da odlucimo, sta cemo sa Ridjijem, ako se ne javi jos dan dva, jel ga izbacujemo i onda nas ostaje 11 i moramo da zamolimo jednog od ova 2 momka da ni nas bilo 12 ? Ako se Ridji javi onda i Tvister igra i ima nas 14. Dal neko ima Ridjijev kontakt licno, da ga pozove? Lovim u mraku, ne znam. Pade mi ti napamet, imas li ti Ridjijev kontakt mozda bratic [mention=14]Xpert[/mention] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Racunam da sam upao, posto ne ocekujem da ce se Ridji javiti. Bice nas 12. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 30, 2023 Share Posted August 30, 2023 Sad je matematika dosta jasnija, ako se @Ridjinekim cudom javi onda i @MrTwister igra, u suprotnom nas ima 12 i bice RB za svakoga 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Ridji se zadnji put logovao na forum decembra prošle godine kako vidim, čisto sumnjam da će da se javi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Neki sam sabatical uzeo od NFL fantasya ove godine pa mozda sledece sezone ako bude moglo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 31, 2023 Author Share Posted August 31, 2023 Nista, onda iskljucujem Ridjija i Tvistera i to je to, nas 12 igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Jel sam ja automatski u ligi ili jok, mora nesto da se potvrdi? Ako je tako, u subotu cu, posto sam u Grckoj trenutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 31, 2023 Author Share Posted August 31, 2023 Ne ne, sve je ok, svi ste u ligi koji ste i bili. Evo prilog slika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 31, 2023 Share Posted August 31, 2023 Ja poslednji, kakvo predskazanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Kada je draft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Nedelja 22h CET 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 S obzirom da u A ligi kaskamo sa ucesnicima (imamo ih samo 9), da li neko iz B ima zelju da nam se prikljuci? Idealno bi bilo da skupimo 14 igraca. Ako neko zeli, na temi za A ligu, ima link za upad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted September 1, 2023 Author Share Posted September 1, 2023 S obzirom da u A ligi kaskamo sa ucesnicima (imamo ih samo 9), da li neko iz B ima zelju da nam se prikljuci? Idealno bi bilo da skupimo 14 igraca. Ako neko zeli, na temi za A ligu, ima link za upad.Mogu ja da igram 2, sto da ne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted September 3, 2023 Author Share Posted September 3, 2023 Narode, jos 30ak minuta i startujemoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Na kraju ispade los termin, preklopice se sa odbojkom Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted September 3, 2023 Author Share Posted September 3, 2023 Na kraju ispade los termin, preklopice se sa odbojkom Sve se moze kad se hoce :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Tehnicki moze, ali podeljena paznja nikad ne daje vrhunske rezultate 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Prvi utisci, Kelce mi izmakao za jednu poziciiju, nadao sam se i da cu Kupera Kapa pokupiti u trecoj rundi, ali nije doslo, oba su bila nategnuta izbora tako da je to ok, ostatkom zadovoljan sa izuzetkom Jordana Adisona koga mi je skinuo @nlavrnja, kad je decko preziveo devetu rundu ja sam se nadao da cu ga pokupiti u 13-oj, zbog toga nisani su upereni ka lovu na zmajeve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Generalno, nije loše, TE klasično žrtvovan kod mene, pa se onda cele sezone mučim da nadjem nekog sa bilo kakvim učinkom. Videćemo kako će Kupp i Evans da mi pomognu/odmognu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted September 4, 2023 Share Posted September 4, 2023 Burrow AJ Brown Dionte Polard Stevenson Andrews Eliot SF49 Nije lose na papiru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 Horor start sezone. Protivnik ostvari svega 85 poena ali ja izgubim jer iskljucujuci QB nijedan moj igrac, cak ni oni na klupi, nije ostvario TD. Ovo mi se nije desilo nikad za ovih 5-10 godina, koliko li vec igramo ovo. I na sve to oept sam ubo najgoru odbranu, bednih 3 poena u prvoj rundi, valja menjati za drugu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Ova tema nije uopste zazivela. Ajde da pobam za promenu da se pohvalim umesto da kukam, mozda je pokrene 🙂 Uspeo sam da dobijem u ovom kolu uprkos dva vise nego "briljantna" poteza, izbacio sam odbranu koja je u ovom kolu donela celih 27 poena, i igrao sam bez QB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Ubice bez haubice? Sledeca tekma ti je protiv mene. Prija cinjenica da ti dva RB imaju bye week, mada imas i na klupi vise nego korektne zamene poput Connera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 Ja čekam da se Ekeler i Kupp oporave, pa da vidim hoće li mi to doneti nešto korisno... do tada, preživljavanje. Katuj Achanea, biduj za za Achanea...vrtim se u krug... trenutno na 2-2 učinku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 3, 2023 Share Posted October 3, 2023 8 hours ago, Contador54 said: Ubice bez haubice? Sledeca tekma ti je protiv mene. Prija cinjenica da ti dva RB imaju bye week, mada imas i na klupi vise nego korektne zamene poput Connera. Za trkace ne brinem, konacno sam docekao sezonu gde sam dorbo opremljen sa njima. Ono sto me brine je odbrana, taman nadjem onu koja mi odgovara, a oni ne igraju sledece kolo, a jedina logicna zamena (protivnik Dzajantsa😁) nije dostupna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts