Lineker Posted September 3 Share Posted September 3 Na papiru sam zadovoljan, a kakva je realnost, videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted September 9 Share Posted September 9 Treba mi 13 bodova od tandema Purdy&Warner, nadam se da neće biti šokantna noć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 9 Share Posted September 9 To ti je zavrseno, mozes izgubiti samo ako se ovaj prvi povredi na startu ko Aron Rodzers prosle godine. Kada je Etjenu izbijena ona lopta nadomak end zone, to je bi potez vredan nekih 12 poena, ponadao sam se da mogu dobiti, medjutim sa ovakvim hvatacima ne bih dobio ni Vukove u domacoj ligi, svih 6 hvataca (starteri i klupa) zajedno nisu skupili 100 jardi i nijedan, logicno, nije imo TD, teski fijasko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted September 9 Share Posted September 9 Čestitke starom rivalu Sky-u, džaba je bio i poklon u vidu startovanja povredjenog Higginsa. Pozitivno je to što sam već obezbedio opstanak u prvoj ligi 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 9 Share Posted September 9 1 hour ago, Kolbas said: Čestitke starom rivalu Sky-u, džaba je bio i poklon u vidu startovanja povredjenog Higginsa. Pozitivno je to što sam već obezbedio opstanak u prvoj ligi 😀 Istina. Kad sam primetio da je out bilo je prekasno. Ipak, ostali moji starteri odigrali dobro, dovoljno za prvu pobedu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted September 10 Share Posted September 10 Jbt što mi učini Jake Moody... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted September 10 Share Posted September 10 Kakav poraz u poslednjem minutu meca 😞 Samo da nisu ponistili akciju u kojoj je moj LB imao obaranje preziveo bih ovaj TD Jetsa, ali nije se dalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted September 10 Share Posted September 10 Pitanje, Liga nema IR opciju? Ili je to možda do mog APP-a na sokoćalu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 10 Share Posted September 10 Opcija postoji, ja sam je iskoristio, ali pretpostavljam da moras imati igraca koji moze na istu da bi ti se prikazala ili da pokupis nekog od slobodnih agenata u tom statusu i trebalo bi da moze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted September 10 Share Posted September 10 Ok, hvala, izgleda moj junoša još nije designated IR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted September 14 Share Posted September 14 Ako ima neko zainteresovan za nekog od mojih povredjenih, a ima luksuz da ga saceka nekoliko sedmica na IR, neka napise poruku, da vidimo mozemo li neki trejd da dogovorimo. Ne mora glava za glavu, moze bilo koja opcija. Sa ovoliko povredjenih a samo jednim IR slotom je prakticno nemoguce zonglirati u ovakvoj ligi. A ne bih da zapocnem sa 0-6 ili 1-5 jer nemam koga da stavim u startnu postavu. Uzasna sreca za mene u poslednje 2 sezone sa povredama. Prosle u zavrsnici i plejofu, sad od samog starta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 15 Share Posted September 15 Kako se zove tvoj tim, da bih mogao da pogledam sta je u izlogu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted September 15 Share Posted September 15 3 hours ago, Romantik said: Kako se zove tvoj tim, da bih mogao da pogledam sta je u izlogu? Desnica Dzoa Flakoa su moji. Mada sada kad je Holivud zvanicno odjavljen za sezonu, i nije mi tolika frka, povrede odlucile da mi rese taj problem. 😒 Ali ako te neko zanima, pitaj slobodno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted September 16 Share Posted September 16 Kakav duel između Ilijinog i mog tima. Protivnik će biti uvjerljivo second highest scorer kola, ali je naletio na Kamaru koji je sam skupio 42 boda. Fantasy je stvarno nekad okrutan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted September 17 Share Posted September 17 5 hours ago, Sharp said: Kakav duel između Ilijinog i mog tima. Protivnik će biti uvjerljivo second highest scorer kola, ali je naletio na Kamaru koji je sam skupio 42 boda. Fantasy je stvarno nekad okrutan. Kad sam video šta radi Kamara znao sam da ga ima moj protivnik kako bi anulirao sve što mi je Cook doneo. Ovo mora jednom da mi se desi godišnje 😄 Sjajan duel, još smo imali Mahomes/Burrow koji su igrali jedan protiv drugog juče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 17 Share Posted September 17 Ne verujem da sam izgubio za samo 0.50 poena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 17 Share Posted September 17 Jos jedna rutinski poraz. Totalno sam promasio sa hvatackim korpusom (u ovom kolu sva trojica startnih zbirno jedva prebacili 6 poena), te kad se tome doda mizeran ucinak Kelcea koga sam dosta rano draftovao, te poverda Paceka, za mene je sezona definitnvo zavrsena, sad jedino predstoji borba da se izbegne fenjer, nadam se da ce za tako nesto biti dovoljne dve pobede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted October 1 Share Posted October 1 Igram ovo već jako dugo, kenjalo me na svakojake načine, ali ovaj user od sinoć ide u top 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted October 1 Share Posted October 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted October 1 Share Posted October 1 12 hours ago, Kolbas said: Igram ovo već jako dugo, kenjalo me na svakojake načine, ali ovaj user od sinoć ide u top 3 Moze malo elaboracije za sire forumske mase? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted October 1 Share Posted October 1 Pa bio sam kratak nekoliko poena i onda je odbrana Hawks-a napravila Safety u garbage time-u zahvaljujući apsolutnoj gluposti Detroita i dodala mi 4 poena dovoljna da pobedim 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted October 6 Share Posted October 6 Stoicki trpim svo ovo ludilo koje je zahvatilo moju ekipu ove sezone, ali moram na ovo da zakukam. Upropastise me Karolincani danas, prosto neverovatno da sam uopste u igri sa ovakim nastupima tog dvojca. A merkao sam Flakoa naravno sve vreme, ali ovi iz Koltsa cele sedmice neke nejasne info oko Ricardsona, nisam smeo da se kockam i bacam Daltona, da ostanem potencijalno bez QB za sedmicu ako ovaj igra, i naravno uzeo ga neko kome takodje starter ima bye kao meni Hurts. A ovaj drugi se povredi. I tako sigurna pobeda ispade iz ruku. I jos da kazem da ako ostane liga od 16 dogodine, stvarno bi valjalo da stavimo jos 1 IR slot. Ovo kad krenu bye je nemoguce iskombinovati, ako imas 2 ili vise povredjena dugorocno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted October 11 Share Posted October 11 Davante Adams dostupan za trejd 🙂 Dobra opcija za one koji su dobro krenuli, pa mogu da sacekaju da se razvije situacija sa njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted October 13 Share Posted October 13 U poslednjem trenutku sam ubacio Kolemana umesto Vidala. I naravno prvi dodir malca sa loptom TD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted October 14 Share Posted October 14 Mene u ovom kolu upropastio napad Dallasa, koji je dopustio odbrani Detroita da izdominira i tako mom protivniku donese brdo poena, 3 inteceptiona i 3 fumble losts plus mali broj postignitih poena. E Jerry Jonese , kome si ti dao onolike pare... ccccc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts