Jump to content

NFL Fantasy 2023 - A liga


Xpert

Recommended Posts

7 minutes ago, L' Imperatore said:

 

Ja stvarno mislim da nije toliko nemoguče. Kao što sam rekao, da sam u toj situaciji, nikakav problem ne bi imao sa tim.

 

 

Moguce, mada sudeci po predjasnjim iskustvima koje sam imao, to je bas tesko, jer je prakticno nemoguce animirati ljude, kad su vec jednom odlucili da odustaju ili pauziraju.
Narocito ako se uzme u obzir velicina lige i da se treba boriti za samo 2 ili 3 mesta. A plejof cesto ume da bude lutrija, pa mozes ostati "zaglavljen" godinama.
A mislim da je jasno da bi svako radije igrao visi rang, pre svega jer borba za pozicije traje duze, obicno do samog kraja. U ligi koja nema ispadanje, ako krene po zlu, brzo dodje do odustajanja, a to niko ne voli.

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav ljudi.Nov sam ovde i ovo mi je prva sezona u drugoj ligi.Karipesic me je pozvao na pocetku sezone jer je trebao da se popuni broj timova.Posto sam usao u po danas sam ga pitao kako se ulazi u prvu ligu i dobio sam odg da ulaze pobednik lige i pobednik po.Kasnije u toku razgovora mi je rekao da je prvi u drugoj ligi prvi i u prvoj pa je usledilo moje,za mene logicno pitanje u tom trenutku,ako je prvi vec u prvoj ligi jel to mesto prelazi na mene,tj drugog.Da sam znao sta ce da se desi ne bih ni pitao😁Moje misljenje je da je glupo da predje na mene sada kad je ligaski deo vec gotov ali takodje su mi glupe jos dve stvari a to je da se ne zna ko ulazi u ligu sledece sezone kao i nebuloza da se mesta u prvoj ligi daju ljudima koji su odustali od nje

Edited by Zijan
Link to comment
Share on other sites

Kakav fajt za polufinale, skupio sam 80 bodova, ali sam uvukao i protivnika u blato, pa ćemo da vidimo ko prolazi dalje.

 

Što se tiče mesta u A ligi, ja sam bio tu da vam pomognem ove sezone, ali ne planiram da ostanem. Ja imam ekipu u B ligi i tamo igram.

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ja ću samo da se zahvalim svim timovima koji su volontirali i popunili A ligu u trenutku kad je bilo stani-pani. Na kraju krajeva može se ići i na varijantu dve konferencije ili tako nešto pošto je nastalo ovo zamešateljstvo isključivo zbog otkaza u A ligi. Sledeće godine da se malo ranije prebrojimo pa ćemo onda da se dogovorimo o formatu. Ko zna, možda se pojave i novi interesenti. Btw, ima li još netko da nije nikad ispadao iz A lige?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja sam izgubio u QF od @Immanuel Kant . Njegov prebacaj projekcija je bio previse za mog Preskota i Kuksa kojj su kombinovano unesto 30ak, doneli 7 bodova. Cestitam mu i zelim srecu u SF. [emoji56]

Sto se tice sledece sezone, ja zaista ne moram da igram, igram B ligu ( doduse tamo sam u SF pa mozda plasmanom zasluzim A) , ono sto sam gore pricao je stvar principa da se gosti postuju a ne olajavaju, inace meni je igranje 1 lige sasvim dovoljno.

Kad se dogovorite i vidite sta i kako, pisite. Srecu zelim svim polufinalistima a ja se okrecem obavezama u B ligi, da spremam ekipu za to polufinale [emoji2]

Link to comment
Share on other sites

Laganih 80,96 poena dovoljnih za polufinale, kao iz najbolje klinike naših košarkaških trenera. Kako mi se činilo da igram protiv Nikolinog fascinantnog tima u 1/2 finalu, rekoh sebi malo jinxa neće biti na odmet, jer matchup je bio u najavi katastrofa za mene, ali sistem mi je namerio drugog igrača, pa ću se za sada uzdržati... 😉

Link to comment
Share on other sites

On 12/19/2023 at 11:39 AM, Sharp said:

Što ti je fantasy, drugi highest scorer kola, ali naletim na prvog i izgubim za malo više od boda. Ništa, sretno svim preostalim sudionicima i vidimo se sljedeće sezone nadam se. :smiley2:

 

Izuzetan mec, nijednog trenutka za vikend po projekcijama razlika nije bila veca od 7 poena, bas sam ispratio u fullu u nedelju (sem snf ofc). Na kraju presudio blokirani PAT od strane odbrane ramsa na samom kraju meca, pre toga je situacija delovalo izgubljeno (delovalo kao da ce mi trebati oko 12p olukuna u snf)

Link to comment
Share on other sites

Hvala momci. Mislio sam da je sezona gotova kad je u drugoj nedelji moj prvi pik Nik Čab završio sezonu. Ali rešio sM da verujem u momke i uz minimalne promene došli su do titule. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...