Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Beonegro said:

Jedan detalj u porazu Amerikanaca od Njemačke na koji nisam odmah obratio pažnju: Amerikanci su u toj utakmici šutirali 26/40 (65%) za 2, 12/25 (48%) za 3 i 23/24 (95,8%) za 1. Bolje od ovoga u realizaciji ne može, što znači da koga god da pošalju na OI ta ekipa se neće prošetati samo na napadačku klasu i žoga bonito, nego će za trofej morati da se krvave koljena, a nisam siguran da je ekipa 35+godina koja se najavljuje baš pravi materijal za to.

Maler je što cela ta 35+ ekipa ima ime i marketing iza sebe, pa će im sudije iz Paname i sa Filipina ako bude potrebno davati faul na svaki prek pogled upućen njima, trokoraci i petokoraci će im biti ko dobar dan, kao i sav ostali sitan i ne tako sitan vetar u leđa taman dovoljan za pobedu. Ko Felpsu protiv Čavića.

Posted
1 hour ago, Stiletto said:

Maler je što cela ta 35+ ekipa ima ime i marketing iza sebe, pa će im sudije iz Paname i sa Filipina ako bude potrebno davati faul na svaki prek pogled upućen njima, trokoraci i petokoraci će im biti ko dobar dan, kao i sav ostali sitan i ne tako sitan vetar u leđa taman dovoljan za pobedu. Ko Felpsu protiv Čavića.

Imali su i ovi suđenje protiv Litvanije, ne može jače od onoga

Posted

Teško da će Ameri zaista poslati sve te veterane koji se sad pominju. Ja tipujem na 3 ili max 4 veterana iz te klase 33+ (Lebron, Stef, Drejmond, KD, Đimi, Lili) i 2-3 igrača koji su u ili ulaze u prajm (Booker, Mitchel, Tatum) + ostatak iz ovogodišnjeg sastava. Biće svakako daleko jači ali opet će problem biti pod košem jer ne mogu da zamislim da AD bude zdrav a Đole Bid je lajsna.

I opet će pitanje biti odbrana pogotovo voljni momenat.

p.s. ne znam jel fejk ona poruka Kuzme Bronu ali hahahahaha jbt. 

Posted
11 hours ago, Marvin said:

Teško da će Ameri zaista poslati sve te veterane koji se sad pominju. Ja tipujem na 3 ili max 4 veterana iz te klase 33+ (Lebron, Stef, Drejmond, KD, Đimi, Lili) i 2-3 igrača koji su u ili ulaze u prajm (Booker, Mitchel, Tatum) + ostatak iz ovogodišnjeg sastava. Biće svakako daleko jači ali opet će problem biti pod košem jer ne mogu da zamislim da AD bude zdrav a Đole Bid je lajsna.

I opet će pitanje biti odbrana pogotovo voljni momenat.

p.s. ne znam jel fejk ona poruka Kuzme Bronu ali hahahahaha jbt. 

Hejteru😀 

Sto se tice veterana pa dovoljno je svega 3. Svakako da ce gledati da tu budu i superstarovi u prajmu poput Tatuma, Bookera. Za mene su Edwards i Mikal sigurni putnici za Pariz. Odlicni igraci ali je vidljivo da nisu lideri ( Ant ima svega 22 godine ) tako da prisustvo iskusnijih igraca koji znaju sta rade za razliku od Brunsona ce itekako znaciti. 

Sto se visokih tice ako ne mogu AD i Embiid imaju oni visoke koji ce da skacu i cepaju odbranu. Nije da im je potreban prime Shaq u timu sa toliko kvaliteta na spoljnim pozicijama.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, uini said:

ne vidim drugo resenje za parirati amerima nego da povedemo teokratiju i bjelicu, posto kicja i praja ne mogu.

Jedino mi nismo dobili ovogodisnje Amere, bas smo baksuzi🤦‍♂️ i Rile je bio dovoljan za ovogodisnje

Posted
12 minutes ago, Miki28 said:

zi🤦‍♂️ i Rile je bio dovoljan za ovogodisnje

kad bi rile krenuo sa svojim spin moves na postu, bilo bi ako je neko vidio boru majstorovica, nek' dodje da ugasi ringispil.

• Like 1
  • Ha-ha 1