Helena Posted August 13 Share Posted August 13 Ja se zahvaljujem Endiju na zabavi koju je priređivao i na terenu i van njega, jedan od retkih likova na turu koji se nije ustručavao da kaže šta misli. Ovo šta je on radio u tenisu sa veštačkim zglobom je nadljudski. I jako mi je drago što je poželeo da Novak osvoji to zlato ❤️ Car. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 14 Share Posted August 14 9 hours ago, Helena said: Ja se zahvaljujem Endiju na zabavi koju je priređivao i na terenu i van njega, jedan od retkih likova na turu koji se nije ustručavao da kaže šta misli. Ovo šta je on radio u tenisu sa veštačkim zglobom je nadljudski. I jako mi je drago što je poželeo da Novak osvoji to zlato ❤️ Car. Ima i vestacki zglob? To prvi put citam, ostala sam na dva vestacka kuka ( i to metalna !) sa kojima trci itd Car je Andy slazem se jedino mislim da je bilo jako glupo kada je jurio Novaka ko blesav i uspeo da bude prvi na kraju godine, i tu je zeznuo definitivno svoje kosti a da je samo malo sacekao - par meseci da Novak ode na svoju operaciju on bi uzeo one slemove ili bar polovinu koje su osvojili Rafa i Feki jer nije bilo ni Novaka ni Endija koji je tada bio u super formi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 14 Share Posted August 14 4 hours ago, ciao said: Ima i vestacki zglob? To prvi put citam, ostala sam na dva vestacka kuka ( i to metalna !) sa kojima trci itd Car je Andy slazem se jedino mislim da je bilo jako glupo kada je jurio Novaka ko blesav i uspeo da bude prvi na kraju godine, i tu je zeznuo definitivno svoje kosti a da je samo malo sacekao - par meseci da Novak ode na svoju operaciju on bi uzeo one slemove ili bar polovinu koje su osvojili Rafa i Feki jer nije bilo ni Novaka ni Endija koji je tada bio u super formi Pa to, kuk je zglob 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 14 Share Posted August 14 3 hours ago, Helena said: Pa to, kuk je zglob Profesionalac i neprofesionalac : za mene zglob je na ruci a kuk je kuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 14 Share Posted August 14 Kako, pa imaš skočni zglob 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 14 Share Posted August 14 (edited) Skocni zglob bi meni bio kod stopala ne kuk? Edited August 14 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 14 Share Posted August 14 Ali je na nozi 😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts