Don Dusko Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Jos ce biti i rutinski :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Tako je bre, gazi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Just now, MrTripleDouble said: Tako je bre, gazi! puni Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Jao jao al ga izlomi Steta sto Utd nije izdrzao, svaki kiks Arsenala je dobrodosao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Uvek je lepo dobiti crveni deo Mancesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Ringispil Jesusa za jos jedno prelepo kolo u PL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 To je vec bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Skandalozan vezni red Manchestera. 10 sekundi ne mogu da drze loptu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Cestitke navijacima Arsenala, mnogo bolja ekipa uzela 3 boda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Kakav je bio Rajs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 3 minutes ago, advokat kuče, tečefon said: Kakav je bio Rajs? Los sto pitas? Spoiler Super je bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 4 minutes ago, advokat kuče, tečefon said: Kakav je bio Rajs? Sjajan. Vrhunski transfer Arsenala i u godinama koje dolaze bez problema najbolji veznjam u ligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Los sto pitas? Reveal hidden contents Super je bio. Ma zvao me Moyes, pita "Boki kakav je bio Rajs danas u derbiju". "Nemam pojma" kažem...."pitaću na forumu". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 (edited) Sjajan je osećaj pobediti Junajted u samoj završnici,kao i prošle sezone.Razlika je što ovaj put nije bilo zasluženo.Dosta nesigurnosti u predaji lopte i neke glupo izgubljene lopte davale su šanse Mančesteru da iz kontri ugrozi gol Ramsdejla.Samo Odegard ih je prodao nekoliko.Da bi se ovako igralo mora se kontrolisati lopta mnogo sigurnije. Onoliko kornera i svaka lopta na prvu stativu su me izluđivale.Nije to prvi put ove sezone.Brate,Onana nema visinu,pa mogli su da ubacuju loptu u sam peterac a da se golmanu pravi blok.Ali ne,Martineli nije uspeo ni jednom da podigne loptu. Rašford i Entoni su odlično udvajali krila Arsenala i nikako Martineli i Saka nisu uspevali da probiju po boku.Nadao sam se da će Saka izdominirati,kad ono on odigrao najlošiju utakmicu poslednjih par sezona. @advokat kuče, tečefon,Rajs odličan iako je i on jednu loptu prodao pa je usledila kontra. Utisak je,kao što je @McLeod napisao,Arsenal je jedva pobedio nikad gori Junajted. Edited September 3, 2023 by sasha arsenal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Rajsov gol je tezak dafuq momenat… kako 10 profesionalnih fudbalera moze ono da dozvoli, nije mi jasno. Arsenal se lepo provlaci na pocetku sezone, izgleda da ce opet biti glavni kandidati za titulu do februara-marta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 @sasha arsenal zasto Martineli izvodi prekide? Prosto mi je nevjerovatno da onako ocajno izvodi i da je dalje izvodjac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted September 3, 2023 Share Posted September 3, 2023 Just now, Miki28 said: @sasha arsenal zasto Martineli izvodi prekide? Prosto mi je nevjerovatno da onako ocajno izvodi i da je dalje izvodjac. Arteta ili njegov asistent insistira kod kornera da lopta ide ulaznom putanjom.U ovom sastavu izgleda da je on jedina opcija.Kad uđe Trosar ili neko sličan,onda i oni preuzimaju izvođenje. @Darth Steva,kopiramo Siti iz prošle sezone.Usporen početak i jaka završnica sezone . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Wolvsi vode protiv Lpoola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 9 minutes ago, Don Dusko said: Wolvsi vode protiv Lpoola. Ne mogu se ni poradovat ko coek jer znam sta me ceka od 16h🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Nekako mi je poznat taj osećaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 10 minutes ago, advokat kuče, tečefon said: Nekako mi je poznat taj osećaj. Lako pricat sa 4te pozicije😀 svakako danas uzimate bodove u duelu sa City💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 37 minutes ago, Don Dusko said: Wolvsi vode protiv Lpoola. Nista neocekivano... 12:30 kickoff gostovanje posle reprezentativne pauze, taj termin kao da je zakucan iskljucivo za Liverpul. Treba Liverpulu jedan crveni da proigraju malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Na kraju rutinski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 1 hour ago, Darth Steva said: Nista neocekivano... 12:30 kickoff gostovanje posle reprezentativne pauze, taj termin kao da je zakucan iskljucivo za Liverpul. Treba Liverpulu jedan crveni da proigraju malo. Na stranu sve, ovo je zaista tacno. Cini mi se da Liverpul najcesce dobija te matine termine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 16, 2023 Share Posted September 16, 2023 Lagano Welbeck posprema u mrezu. Izigrase ih ko juniore ali nista novo za ETH i njegove pulene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts