Jump to content

Premier League 2023/2024


pierre van hooijdonk

Recommended Posts

Nadam se, očigledano nema budućnost u klubu, ugovor u ističe za 6 meseci, bilo bi dobro da ode, treba knjige rasteretiti.

Spence je otišao na pozajmicu u Djenovu, ali Tott pokriva platu. Regilon se vratio,...ima dosta još igrača koje treba udomiti, jer nas koštaju, a nisu u planu kod trenera.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Chelsea konacno nije vise 10ti, nevjerovatno😀

 

Inace onaj Sasa Lukic, sta reci za decka. 90+ na gostujucem terenu, gubi mu ekipa 0-1 i lik trckara kao da je sam na terenu na 30m od protivnickog gola i naravno gubi loptu laganica. Svaki pas mu je unazad na 3m od sebe

Link to comment
Share on other sites

Kao što sam predvideo (doduše,epski sam se zajebao kod Junajteda) nema Njukasl dovoljnu širinu..njih je urnisala Liga šampiona,a povrede ih dokrajčile. Poput krajnje isceđenog limuna su. Dobar trener, simpatična ekipa pa mi ih je čak i pomalo žao što verovatno neće u top 4 iako verovatno zaslužuju.

City..šta reći..deluju poput mašine..još kad im se vrati Haland..mogu lako da zamislim neku njihovu ludačku seriju bez poraza sada..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 1/17/2024 at 5:33 PM, Drug Crni said:


:roflmao:

I ja želim da kresnem Skarlet Johanson :smiley50:..to je možda čak i realnije nego da Vini dođe u Junajted..poranio 1.april na Ostrvu izgleda :lol_2:

Edit: pogešan topik..hteo sam da ostavim na MUTD topiku

Ma ovo je clickbait. Standardno od Utd kada se lose stvari desavaju pa da se masa lozi. 

 

Real ga ne bi prodao sada ni za 500 miliona. Real prodaje one koji im vise ne trebaju tako da eto mozda Utd moze da uzme Diaza, Ceballosa i tako te polovnjake ili najboljeg spica ikada, Joselua, spanskog Weghorsta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Kakva je bomba od igrača Kudus. Trenutno možda i najbolji fudbaler afričkog kontinenta. Za godinu ili dvije jedan od najboljih igrača na svijetu. 

 

Baš jutros čitam po WHU tviteru, ljudi u neverici da igra za nas. 

Link to comment
Share on other sites

@Lineker Pa i nije tako lose trenutno posle uzasnog perioda i povreda. Romero i Miki Van De Ven (a i Bentankur) uspeli da se oporave ranije, doveli smo Dragusina kog si i ranije pominjao i verujem da ce biti ok, i Vernera koji je svakako zanimljiv potpis (Poste je uspeo cak i Richija da opravi). Protiv UTD na strani u ovom sastavu bod je sasvim okej. Oni su golove su dali iz dobrih akcija i vrhunskom realizacijom, uspeli smo da izjednacimo dva puta, a igra ne deluje losa cak ni u porazima, vidi se pozitivna energija i pristup bez obzira na sve probleme, a mislio sam da cemo se epski raspasti i pogubiti sve moguce. Tim napada uvek, igra se aktivan i agresivan fudbal, koje osvezenje posle Murinjo/Conte ere gde smo bili jebeni sibicari pored autobusa. Posebno smo svaki derbi igrali krajnje pickasto i defnzivno, vise to nije slucaj i gle cuda osvajaju se i bodovi u derbijima! Izuzetno mi je drago za Loloa Bentankura sto je uspeo da postigne lep gol i dobije samopouzdanje pri povratku. 

 

Perisic je otisao na pozajmicu u Hajduk, neka mu je srecno i samo da bude zdrav. Pamticu ga po odlicnim sentarustevima. Nazalost, usled povreda nije uspeo da pruzi previse u kontinuitetu. Dier u Bajernu, mogu misliti Kejnovu reakciju na to :ajme:  ;D  Treba uvaljati negde i Hojbjerga kako kazu. 

 

@Miki28 Teoljub Dobri ste bili, cestitke na bodu

 

Edited by delgado
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...