Jump to content

Premier League 2023/2024


pierre van hooijdonk

Recommended Posts

6 hours ago, kendrick said:

Brightonov recruitment i De Zerbijeva priprema su prošle sezone bili sjajni, ali baš ne mogu da razumem Milnerovu rolu, za kojeg sam bio ubeđen da je došao da kao nekakav mentor i dobar influens na svlačionicu dečurliji uz ulaske sa klupe i neke utakmice u Evropi ili kupu. Danas u Premijer Ligi sporoća na bekovskim pozicijama je baš ogroman hendikep, pritom već imaju Gross-a i March-a po toj desnoj strani, Gross je verovatno najsporiji igrač u polju u PL.

 

Mahmoud i Gilmour su zanimljivi igrači svaki na svoj način ali upareni sa Gross-om, uz Milnera i ultraofanzivni fudbal čini se kao baš loša kombinacija. 

Voli De Zerbi da miksa, a zašto ko zna... posle prva kola i dve ubedljive pobede, promena golmana, ne zna ko je prvi napadač pa ih rotira, desni bek upitan...

Link to comment
Share on other sites

Lako je tuđim kurcem gloginje mlatit.

Da vi znate kako je gledati utakmicu gde protivnik ima preko 80 posto poseda i pet puta više kompletiranih dodavanja...a lik bukvalno ne zna ništa drugo. Sinoć šansu nismo napravili protiv najlošije ekipe u ligi jer su oni hteli da igraju isto tako. Hajlajti WHU iz sinoćnje utakmice su ta dva gola i apsolutno ništa više. ( jest bio poništen gol jedan zbog Mikijevog ofsajda, preko ta dva gola i ništa više ). Pri tom primamo gol u 92. i u 95. ne sviraju čist penal za Luton. Nemojte mi Moyesa spominjat molim vas. To je trener za nekakav Falkirk ili Ros Kaunti, a ne za ambicioznu PL ekipu. 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Don Dusko said:

 

 

Sta sad Mount vise nije dobar izbor? :D

Ja nisam ni rekao da je dobar. Meni je on odvratan igrac pa jos placen toliko🤦‍♂️ uzasno, horor. 

 

Amrabat ce odraditi x2 bolji posao nego taj precijenjeni Englez

 

Plese Son, 3 komada. 5 u mrezi Barnlija a moglo je i 10 do sada

Edited by Miki28
typo
Link to comment
Share on other sites

Jos jedna statement pobeda momaka u gostima. Nije krenulo dobro, ali smo brzo poravnali rezultat majstorskom realizacijom Sona. Pred poluvreme, nakon odbijanke Kuti postize golcinu. U drugom poluvremenu, nakon greske defanzivaca Burnleya, Maddy poteze sa distance i postize jos jednu golcinu, a nakon toga jos 2 kontre u kojima je Son ponovo izbriljirao i dosao do hattricka. Mnogo ce ovo znaciti Soniju, konacno se raspucao i verujem da ce u nastavku igrati jos bolje. Jesmo ispali iz kupa, ali u premier ligi smo za sada drugi posle 4 kola (a imali smo 3 gostovanja). Poste je konacno klupirao cirkuzanta Richija, pa je startovao u napadu Solomon. Samo napred momci, sledece kolo Shefild kuci, da se nastavi pobednicka serija.

 

  Celzi nastavlja da posrce, i to nam itekako odgovara. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...