bodo Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Shabazz i Litavac su završeni čeka se samo ozvanicenje. To javljali svi. A Loyd i Shengelia valjda na dobrom putu da postanu naši. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 1 minute ago, bodo said: Shabazz i Litavac su završeni čeka se samo ozvanicenje. To javljali svi. A Loyd i Shengelia valjda na dobrom putu da postanu naši. Sabazz je zavrsen jos proslog leta. Isto su javili svi. 17 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 2 minutes ago, bodo said: Shabazz i Litavac su završeni čeka se samo ozvanicenje. To javljali svi. A Loyd i Shengelia valjda na dobrom putu da postanu naši. Ta 4 ako dodju, bruka od tima.😀 ipak za Lloyda ne vjerujem ali i sa ovom 3 to bi bio top posao ovog ljeta😀 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 (edited) 3 minutes ago, Firga said: Sabazz je zavrsen jos proslog leta. Isto su javili svi. Glej sve je na tebi ili imaš povjerenja ili ne u izjave mnogih među kojima su i oni što su se pokazali u prošlosti kao pouzdani izvori. Ja sam recimo odabrao da imam. 1 minute ago, Miki28 said: Ta 4 ako dodju, bruka od tima.😀 ipak za Lloyda ne vjerujem ali i sa ovom 3 to bi bio top posao ovog ljeta😀 Da se lupamo u d... Edited July 15, 2023 by bodo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 (edited) 7 minutes ago, bodo said: Glej sve je na tebi ili imaš povjerenja ili ne u izjave mnogih među kojima su i oni što su se pokazali u prošlosti kao pouzdani izvori. Ja sam recimo odabirao da imam. Svakako. Ipak, iskustvo me uci da ne sastavljam roster sa igracima koje su insajderi i mediji doveli vec, a klub ih nije predstavio. Zbog eventualnog razocarenja, pa opravdanja da je prelazni rok ziva stvar. Kao sto jeste. Isto stvar izbora. Tvoj roster je svakako trenutno bolji od mog. A da li je tacniji, nisam siguran. Edited July 15, 2023 by Firga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Lojd ima nas pasos? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 4 minutes ago, Miki28 said: Ta 4 ako dodju, bruka od tima.😀 ipak za Lloyda ne vjerujem ali i sa ovom 3 to bi bio top posao ovog ljeta😀 Apsolutno se slazem. S tim sto ako ne moze Loyd (sto nije realno), trebalo bi da uleti tu neko manje zvucno ime, mozda malo da zakopamo. i to je fina ekipa za megdan svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Pa za Shabazza da se nadamo da će danas objaviti, u suprotnom se bude duhovi prošlosti. Što se tiče Litvanca, Urbonas je sinoć objavio tako da ima vremena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Ostane zal sto su nedostupni Guduric i Kalina. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Sad kod nas euforija. Cim krenu bombe kod komsija, eto defetizma u cigana. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Loš, lošiji, insajder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 1 minute ago, suptil said: Ostane zal sto su nedostupni Guduric i Kalina. Treba jos jednom probati sa Kalinom😀 naloziti ga na max sa pricom ali i pokazati sva pojacanja kao dokaz o konacnom ulaganju u tim Just now, berti said: Sad kod nas euforija. Cim krenu bombe kod komsija, eto defetizma u cigana. Nema defetizma, i komsije ce se pojacati ali mislim da bi imali stvarno odlican tim sa Shabazz, Toko i Rokas trojkom na ovo do sada. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 15, 2023 Author Share Posted July 15, 2023 Lojd je po meni trpač odmah ispod Pantera na el nivou. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 3 minutes ago, suptil said: Ostane zal sto su nedostupni Guduric i Kalina. Neka ih kao upgrade za 24/25 sezonu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 (edited) 10 minutes ago, Firga said: Svakako. Ipak, iskustvo me uci da ne sastavljam roster sa igracima koje su insajderi i mediji doveli vec. Zbog eventualnog razocarenja, pa opravdanja da je prelazni rok ziva stvar. Kao sto jeste. Isto stvar izbora. Tvoj roster je svakako trenutno bolji od mog. A da li je tacniji, nisam siguran. Za Lloyda je prvi rekao @Mile1. Do tada se nije spominjao. Netko je uletio i sa Okobom kao mogućim pojačanjem. A za Shengeliu me ne bi ništa čudilo s obzirom da je već radio sa Duskom kao i Gedraitis. Eto tu ispada jedino Loyd nekako upitan i ono totalno out of the blue. Edited July 15, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 2 hours ago, uini said: prelistao sam 47 strana od sinoc, samo da vidim da li nekom smeta to sto je gudraitis imao 29.3% za 3 ove sezone u el & nikom ne smeta :i ma nikom ne smeta tih 29.3% sto je ubadao, nas zulja onih 70.7% kojih je masio. 33 minutes ago, Holivud said: Edit Evo RTS objavio, Mirotić u Partizanu. kakav antiklimaks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papadac Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Ovaj sastav mi zvuci duplo bolje sa Shabazz-om nego bez njega... samo da on potpise i da se ne ponovi prosla godina 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 20 minutes ago, bodo said: Shabazz i Litavac su završeni čeka se samo ozvanicenje. To javljali svi. A Loyd i Shengelia valjda na dobrom putu da postanu naši. Sumnjivo mi je to. Svi ostali su pali kao iz vedra neba i odmah su bili zvanično predstavljeni. Uglavnom, nedostaje skoro cela petorka: pg, sf, pf i rezervni (još bolje startnog kalibra) sg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 15, 2023 Author Share Posted July 15, 2023 Mogao bi Shabazz uz jutarnju kaficu, Gidra uz subotnji ručak i kao glavno večernje jelo Lojd i Kalina. Sutra možemo i da ne jedemo. 1 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Just now, Čvarkov said: Mogao bi Shabazz uz jutarnju kaficu, Gidra uz subotnji ručak i kao glavno večernje jelo Lojd i Kalina. Sutra možemo i da ne jedemo. Ma ima celu sedmicu da postimo 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 1 minute ago, Čvarkov said: Lojd je po meni trpač odmah ispod Pantera na el nivou. i dobar defanzivac. ali nema logike da nedovic igra 15 ili manje minuta, niti da loyd igra svega 20mins. to bi bio neracionalniji overkill nego nedovic-vildoza, pogotovo sto bi se desavao u prelaznom roku a ne situaciono. nije nedovic teo od 37godina. plus tu moze biti jako tesko podeliti uloge a da svi budu zadovoljni. bio bih jako zacudjen da napravimo takav potez, puno problema iz puno opcija moze da ispadne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 Na PF sigurno dolazi neki kapitalac. Teško da će tu biti samo Deda i Simonović (koji je centar). Neće samo sa njima Duško ići na Mirotu i Ledeja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 2 minutes ago, Stari Wook said: Sumnjivo mi je to. Svi ostali su pali kao iz vedra neba i odmah su bili zvanično predstavljeni. Uglavnom, nedostaje skoro cela petorka: pg, sf, pf i rezervni (još bolje startnog kalibra) sg. Pomalo smo svi nestrpljivi sa objavama.Ja prvi. Ali recimo da dosta verujem za ovu dvojicu da su završeni. Just a hunch nothing else Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 15, 2023 Share Posted July 15, 2023 4 minutes ago, Čvarkov said: Mogao bi Shabazz uz jutarnju kaficu, Gidra uz subotnji ručak i kao glavno večernje jelo Lojd i Kalina. Sutra možemo i da ne jedemo. Ti na forum ne mislis! Kako ce forum da podnese?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted July 15, 2023 Author Share Posted July 15, 2023 Just now, uini said: to bi bio neracionalniji overkill nego nedovic-vildoza, pogotovo sto bi se desavao u prelaznom roku a ne situaciono. Slažem se, u rangu Mirotić/Ledej. Ali opet bilo je dosta utakmica gde se Nedović nije pojavio pa Lojd može da pika 30+min. U svakom slučaju i meni bi bilo iznenađenje, ali takav igrač se ne propušta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts