Jump to content

Ko osvaja?  

43 members have voted

1. 1. Ko osvaja?

• Carlos Alcaraz
      13
    • Novak Đoković
      29
    • Daniil Medvedev
      1
    • Neko od ostalih
      0
  2. 2. Ko osvaja?

• Iga Swiatek
      19
    • Aryna Sabalenka
      12
    • Elena Rybakina
      7
    • Neko od ostalih
      5

Recommended Posts

Posted

Najgora publika uvek i svaki put.

A bice jos gori, posto su Conga, Simon i Monfis bogovi tenisa za ovo sto sad imaju i ovo sto nadolazi.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Haha reakcija u znak odobravanja,da ne bude zabune,Mek.
Ja sam rekao da su na meču Monf - Baez bili nemogući.ali ovo je prevazišlo i onaj performans. Razumem da je domaći igrač,daješ mu jaču podršku..ovo je gore nego DC atmosfera..

Kokinakis nakon 4 i po sata mlaćenja protiv Stena ide ka još jednom maratonu protiv Kačanova. U prvom setu je pokazivao neke probleme sa ramenom,ali je izgleda to prevazišao. ES se posle drugog seta isključio sa tog terena.

Posted

Na šta je spao muški tenis...žalos'.

S druge strane, Sabalenka igra tako da bi Novaka pobedila, takve uglove gađa i snažno udara :bravo:

Posted

Dok traje medikal, i dalje se cudim sta sam procitao o metalnom dugmetu na Novakovim grudima:

"Taopatch sadrži nanokristale koji pretvaraju telesnu toplotu u svetlost. Proizvedeno svetlo šalje se na određene akupunkturne tačke u telu, što mu pomaže u procesu prisećanja kako prirodno komunicirati s ostatkom tela", stoji u saopštenju.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤪

• Ha-ha 6
Posted
16 minutes ago, Barker said:

Dok traje medikal, i dalje se cudim sta sam procitao o metalnom dugmetu na Novakovim grudima:

"Taopatch sadrži nanokristale koji pretvaraju telesnu toplotu u svetlost. Proizvedeno svetlo šalje se na određene akupunkturne tačke u telu, što mu pomaže u procesu prisećanja kako prirodno komunicirati s ostatkom tela", stoji u saopštenju.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤪

Ma nek i treće oko istetovira ako hoće - vidi se da njega to "radi" ...

Mislim da Fokina sad proklinje trenutak kada je izašao na teren.

Posted

Tezak mec i fizicki i mentalno, vetar duva, protivnik odlican, ali na kraju sampion je sampion. Kada se lomilo i kada je bio u rezultaskoj defanzivi, uspevao je da se izdigne, a povremeno je igrao bas odlicno. Samo da nekako nadje servis, trebace mu za zavrsnicu turnira.

• Like 2