McLeod Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Veseli odmah brejk na startu protiv Cicipasa. A mocni Radu Albot nastavlja da skoluje Amere na sljaci. Samo se pojavi negde, izdominira par igraca, nema ga dve godine, onda opet random pojavljivanje i tako u krug. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Neuigranost dodje do izražaja u važnim momentima , kakav fail Veselya, tri baš užasne greške dok je servirao za set Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Ima i vetra, otežava Vesely-u koji ima dosta ravne udarce. Zanimljiv je igrač , levoruk , udara snažno, ne libi se ni izlazaka na mrežu, šteta zaista što su mu povrede uništile seniorsku karijeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Vraca se polako Djokovicev dzelat u mec. Ovaj Cicipas sto godina vec na turu i ni milimetar napretka ni na BH-u ni na reternu. Zali boze onakav forhend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Cicipasov bekhend za jednorucni je odlican, ritern jeste tragican, a jos tragicnija je nemogucnost varijacije u igri kad ne radi plan A. Nesto slicno Zverevu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Pesikan, Ceronja, Banjac i ekipa za sve ove godine ne da nisu napredovali do nivoa podnosljivosti, nego su sve gori. Sve jace i jace lupetaju i otaljavaju... Platio bih da mogu Viskovica da slusam, pracenje gs-a na sportklubu je sasvim drugo iskustvo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Jedino što valja kod Mtela je što ima dual audio za ES Cicipas bi mogao izvući dosta samopouzdanja iz ove pobede, lako je moglo da ode u peti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 A Djere za 25 minuta , na šljaci, izgubio 1 set . Ovako je beskrvno igrao i protiv Medvedeva prošle godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Djere dopusta rani brejk i u drugom setu, Banjac za to vreme analizira neugodan zreb Kamile Djordji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Ajd makar je sad malo manje dosadno, iako verujem da će Rubljov uskoro opet povesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Mora da mu je Kamila miljenica, Banjca doživljavam kao komičara koji nije uvek smešan ali se trudi a pratim povremeno njegov i Brakusov muzički podkast koji mi je dosta interesantan zbog odabira muzike , Ceronja ima izuzetan glas,na koji se uglavnom koncentrisem (danas ga nisam čula da prenosi . Pešikan mi je istinski nepodnošljiv sa time" kada igrate protiv , morate da .."grrr Da , samo je pitanje kada, ima neki problem sa preponom/kukom , a i bez toga drugi servis mu je oduvek bio najslabiji segment igre 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Niotkuda Laslo dolazi do prilike da uzme set i sam set na kraju. Andrej se odmah čim je izgubio servis drugi put udara po nogama vrlo agresivno..ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Nisam mislila da ću reći ovo ikad-dosadno je bez Nadala Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Ocekivao sam iskreno veci otpor Lasla, iako 3-1 deluje i ok, imajuci u vidu generalni odnos snaga njih dvojice ove godine. Od ostalih meceva, Puj nastavlja svoju renesansu, a mislim da je njegov mec bio i najveci kuriozitet mozda i ikada na gren slem turnirima - igrao je sa Rodionovim, kojeg je prethodno pobedio i u poslednjem kolu kvalifikacija, a zatim ga je izvukao kao laki luzera u prvom kolu 😄 Selton kao nosilac ispao od Sonega, sto nije iznenadjenje, iako se Sonego prilicno raspada ove godine, Izner je ispao od Borgesa u pet setova (a kako drugacije), i Ofner protiv Kresija je mozda malo iznenadjenje. Hurkac se ocekivano patio protiv Gofana i preziveo ga posle pet setova, dok je Hacanov neocekivano patio protiv Lestijena, i takodje preziveo posle pet setova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 3 minutes ago, McLeod said: Ocekivao sam iskreno veci otpor Lasla, iako 3-1 deluje i ok, imajuci u vidu generalni odnos snaga njih dvojice ove godine. Od ostalih meceva, Puj nastavlja svoju renesansu, a mislim da je njegov mec bio i najveci kuriozitet mozda i ikada na gren slem turnirima - igrao je sa Rodionovim, kojeg je prethodno pobedio i u poslednjem kolu kvalifikacija, a zatim ga je izvukao kao laki luzera u prvom kolu 😄 Selton kao nosilac ispao od Sonega, sto nije iznenadjenje, iako se Sonego prilicno raspada ove godine, Izner je ispao od Borgesa u pet setova (a kako drugacije), i Ofner protiv Kresija je mozda malo iznenadjenje. Hurkac se ocekivano patio protiv Gofana i preziveo ga posle pet setova, dok je Hacanov neocekivano patio protiv Lestijena, i takodje preziveo posle pet setova. Ana je u ranoj fazi svoje karijere osvojila neki turnir tako što je prošla kvale i u finalu dobila protivnicu koju je dobila i u finalu kvala, koja je kao LL prošla sve do finala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 36 minutes ago, advokat kuče, tečefon said: Ana je u ranoj fazi svoje karijere osvojila neki turnir tako što je prošla kvale i u finalu dobila protivnicu koju je dobila i u finalu kvala, koja je kao LL prošla sve do finala. To je bilo i ove godine sa Karacevim cini mi se, ali GS dobijes u trecem kolu kvalifikacija i onda igras sa istim protivnikom u prvom kolu mislim da se nije desilo skorije, ili se ja bar ne secam. Znam da se po random turnirima desavalo, desi se to bar jednom u dve tri godine, ako ne i svake, na manjim turnirima je relativno i redovno (celindzeri i fjucersi), ali na GS se zaista ne secam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 (edited) Ne znam da li mi se samo čini ili je Peru brada sve duža i duža Stivens udelila krompirić Pliškovoj u prvom, ali izgleda da će sad da se razvlače poprilično. Edit: mora Per da igra 5 setova i to ti je. Edited May 29, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 1 hour ago, alcesta said: Ne znam da li mi se samo čini ili je Peru brada sve duža i duža Stivens udelila krompirić Pliškovoj u prvom, ali izgleda da će sad da se razvlače poprilično. Edit: mora Per da igra 5 setova i to ti je. I izgubi na kraju posle vodstva od 2-1, pa posle i brejka u 5. setu. Šteta Norrie-a čeka slična atmosfera u sledečem kolu, jer ide na Pouilla. Koji je juče podsetio na svoje najbolje dana. Biće to zanimljiv meč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Feliks u velikom problemu protiv Fonjinija, gubi sa 2:0. Doduse, prethodne nedelje je odustao od QF ili SF zbog povrede, tako da sigurno i to utice, ali i njegova bas losa forma ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Jadni Feliks, baš je dobio minu u prvom kolu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Grozan treci set Djokovica. Igrao nesto na pocetku seta do onog gema u kojem je imao nekoliko BL za dubl brejk, i onda niotkuda blagi raspad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Uzasan prvi GS set Medjedovica. Slicno kao u poslednjem kolu kvalifikacija, svaku drugu loptu izbacuje tri metra u aut i to je laganih 0-6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 (edited) A što bi prosto kad može komplikovano Čim malo vetra dune on se odmah pogubi. Makar nije igrao više setova. Servis mi se sviđa, lepo bi bilo da podrži do kraja W, ali znamo da neće Međedović krompirče u prvom setu Novak vežbao francuski očigledno, ili mu je samo danas bolji dan Edited May 29, 2023 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 (edited) I Tim gubi od Kačina, nažalost ništa novo... Kako je ubivena ta generacija, strašno. A Sten se izgleda izduvao ... Edited May 29, 2023 by Besni lala 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Ko je ova Avanesjan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts