ciao Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 objasni zasto nije ispostovana ? to jeste moj avatar od RGa tj od dogovora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Nije ispostovana, stavljen avatar i onda nestala preko mesec dana...pa ja pala sa kruske nisam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Pa sta ako je nestala? Dogovor je bio (ako se dobro secam) da ona drzi ovaj avatar dva meseca. Nije bilo uslovljeno aktivnoscu forumasice. Ispravi me ako gresim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Just now, Crni Bombarder said: Pa sta ako je nestala? Dogovor je bio (ako se dobro secam) da ona drzi ovaj avatar dva meseca. Nije bilo uslovljeno aktivnoscu forumasice. Ispravi me ako gresim. Pa to se podrazumevalo, ako si covek, dolazices i dalje na forum i postovaces, a neces da nestanes na vise od mesec dana i da kazes: pa eto, to mi je avatar... moze odmah da ga skine, opkladu nije ispostovala, ali kao sto rekoh, nisam ni ocekivala da ce ispostovati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 To je samo tvoja interpretacija;nista vise od toga. Cuj - podrazumevalo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Nije moja interpretacija, to je ocekivano ponasanje...jok, nego ces da nestanes na 2 meseca koliko treba da nosis avatar i da se vratis pred kraj i kazes: pa eto, ispostovano je 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Ciao je iskusno iskoristila rupu u pravilima i prestala da postuje da ne bi morala da pokazuje Federerov avatar. Tehnicki je opklada ispostovana, ali na veoma lukav i nefer način Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 A videces kako cu lukavo i nefer da nastavim da takoreci ne postujem i posle roka vezanog za avatar i nevezano za avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) 48 minutes ago, Boxy said: Nije moja interpretacija, to je ocekivano ponasanje...jok, nego ces da nestanes na 2 meseca koliko treba da nosis avatar i da se vratis pred kraj i kazes: pa eto, ispostovano je Aha. Sta da je (hipoteticki gledano) forumasica ciao bila opravdano odsutna: - zbog zdravstvenih razloga (urgentno smestena u bolnicu,ili je vec imala zakazanu hirursku intervenciju sa duzim oporavkom iza toga) - iz razloga licne prirode (neki put oko sveta,dugacki odmor kojeg provodi bez interneta) - iz poslovnih razloga - zbog bilo koje vrste neocekivanih okolnosti koje su je mogle zadestiti (potpuno renoviranje stambenog objekta,preseljenje u drugi stan/grad/drzavu) -... Mislim - ona mozda jeste bila sprecena,mozda nije. Ja to ne znam i ne mogu da tvrdim. Mozes li ti? 43 minutes ago, Borko said: Ciao je iskusno iskoristila rupu u pravilima i prestala da postuje da ne bi morala da pokazuje Federerov avatar. Tehnicki je opklada ispostovana, ali na veoma lukav i nefer način Pa,kako se jedna mala rupa u pravilima podvukla i promakla jednom masteru prava? Tsss... A,tehnicki je ispostovano,a fakticki je ciao proglasena necovekom i sore loserom. Dojajno. Edited July 29, 2019 by Crni Bombarder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Ma mozes da nadjes milion i jedan razlog zasto nije postovala, svi znamo koji je pravi. I jos nesto, sto ubacujes Borka u pricu, on nije bio deo opklade, kao sto nisi ni ti, ali je prokomentarisao, kao sto si i ti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 36 minutes ago, ciao said: A videces kako cu lukavo i nefer da nastavim da takoreci ne postujem i posle roka vezanog za avatar i nevezano za avatar Smeta ti sto je dozvoljena kritika Djokovica? Sto se podforum zove tenis, a ne Novak Djokovic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Samo da vas sve pitam...ovaaaajjj KOLIKO JEBENO IMATE GODINA :DMozda je do mene, ali svadje na sportskim forumima su mi ono...gore nego gostovanje sa Seseljem na Pinku. Pritom, ne pricam o navijackim maloumnim pickaranjima Zvezda/Partizan nego na gospodskom teniskom topiku...zato hajde svi, pliz, maceve nazad u futrole, nemoj Meka da zovem da vam pozeli zdravlje i prosperitet u zivotu. :D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 10 minutes ago, Crni Bombarder said: Pa,kako se jedna mala rupa u pravilima podvukla i promakla jednom masteru prava? Tsss... A,tehnicki je ispostovano,a fakticki je ciao proglasena necovekom i sore loserom. Dojajno. Eh, Obradovicu, nekada si bio kul lik, a sada iz tebe govori Djokofanatik. Bezveze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) 4 minutes ago, NMX said: Samo da vas sve pitam...ovaaaajjj KOLIKO JEBENO IMATE GODINA 😄 Mozda je do mene, ali svadje na sportskim forumima su mi ono...gore nego gostovanje sa Seseljem na Pinku. Pritom, ne pricam o navijackim maloumnim pickaranjima Zvezda/Partizan nego na gospodskom teniskom topiku...zato hajde svi, pliz, maceve nazad u futrole, nemoj Meka da zovem da vam pozeli zdravlje i prosperitet u zivotu. 😄 Da me ne shvatis pogresno, nIje los pdf, uostalom ovde sam stalno ali je daleko od gospodskog... plus, na nekim malim stvarima (citaj drzanje glupog avatara) se dosta vidi Edited July 29, 2019 by Boxy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Tenis je gospodska...i navijaci moraju takvi da budu. Zato pliz svi...ne biram strane i nemam nameru da ulazim u sustinu problema, samo molba da ne napravimo topik kao sto je KK Crvena Zvezda prelazni rok iz najboljih dana 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Znaci ne znas,nagadjas,Boxy. Nisam ja postao nikakav fanatik. To vidi sa Boxy,ona je tu ekspert. Uostalom - ja ionako vise ne pisem ovde. Samo necu da dozvolim da proganjate i cerecite ciao na bazi promasenih ocekivanja i licnih razocarenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Pa jedno od osnovih obicaja ovog foruma je 10oro njih na Boksi. I sada ispada da je Boksi "tlačitelj"?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 (edited) @Crni Bombarder Ko je proganja? Ja sam joj rekla da slobodno skine avatar jer nije ispostovala opkladu i to je to, a ti si prvi uleteo sa odgovorom...tako da, pogledaj se u ogledalo Edited July 29, 2019 by Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Nego sta nego sam uleteo. Pa,necu sedeti skrstenih ruku i gledati mirno kako je razvlacite ovde. Ona je opkladu ispostovala. To sto ste ti & moderatorski tim ocekivali da ce ona da paradira ovde svaki dan - vasa je stvar i zajeb (ocigledno). Da. Ja se u ogledalo mogu pogledati mirne savesti. Nisam siguran za druge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Ja nisam ocekivao nista, i iskreno me je bas briga. Samo me je zaintrigirala konverzacija. Ne uvlaci molim te ostatak moderatorskog tima u ovo. Jedini los momak ovde sam ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 3 minutes ago, Crni Bombarder said: Nego sta nego sam uleteo. Pa,necu sedeti skrstenih ruku i gledati mirno kako je razvlacite ovde. Ona je opkladu ispostovala. To sto ste ti & moderatorski tim ocekivali da ce ona da paradira ovde svaki dan - vasa je stvar i zajeb (ocigledno). Da. Ja se u ogledalo mogu pogledati mirne savesti. Nisam siguran za druge. Ti si prvi uleteo, cak ni ciao nije stigla da odgovori ali ti jesi, tako da ne znam o kakvom razvlacenju pricas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Quote mislim da cu otici na godisnji odmor mesec dva tako da - nemojte se cuditi ako me nema, nema veze sa avatarom Case closed. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 evo ja sam kriva, pitala sam za hebeni prstic .samo vas molim najlepse da prekinete sa diskusijom jer stvarno ne verujem sta citam. 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 2 hours ago, NMX said: ne pricam o navijackim maloumnim pickaranjima Zvezda/Partizan nego na gospodskom teniskom topiku... Lele, ogovaras tatu ovdenak. A seti se kako smo se druzili tamo spojeni vrhunskim argumentima koje smo posedovali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 9 hours ago, NMX said: Samo da vas sve pitam...ovaaaajjj KOLIKO JEBENO IMATE GODINA 😄 Mozda je do mene, ali svadje na sportskim forumima su mi ono...gore nego gostovanje sa Seseljem na Pinku. Pritom, ne pricam o navijackim maloumnim pickaranjima Zvezda/Partizan nego na gospodskom teniskom topiku...zato hajde svi, pliz, maceve nazad u futrole, nemoj Meka da zovem da vam pozeli zdravlje i prosperitet u zivotu. 😄 Procitao je Mek i nema nameru da podebljava ocito. Bilo je i na PDF Kosarka slicnih opklada, pitam se pitam sta bi bilo da se desilo nesto ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts