Helena Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 Evo devojke su pomerene na pola jedanaest Medvedev uzeo prvi set, od Cicipasa nikad zglavnog igrača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 Stefanos je veoma loše ušao u ovaj nastavak, tako da brzo meč može biti gotov.. No obazac ostaje, secam se bar 2 godine Novakovih problema kada igra drugo SF kasno noču , pa ga Nadal posle počisti u finalu. Jos je 2021 i čini mi se i 2019 igrao i dva meča u danu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 Medvedev već ima brejk u drugom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 Vratio brejk, Medvedev opet napravio brejk i sad servira za meč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 ...i tako.. Medvedev -Rune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 Ne znam da li pamtite, ali ranijih godina je Novak puno puta nastradao i igrao posle ponoći dok je Nadal uvek dobijao prvo SF? Jedne godine je čak Nadal igrao drugu polovinu žreba koja je igrala posle Novakove polovine, da bi tako negde u QF okrenuli i opet je super odmoran Nadal igrao protiv mrtvosanog Novaka u finalu. Najveće nepravde što se tiče rasporeda igranja su se dešavale ovde. Mislim da drugi polufinalista desetak godina nije mogao da pobedi, ogromnim delom zgog glupavog rasporeda sa ogromnim vremenskim rastojanjem između dva polufinala gde se drugo redovno završavalo kasno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 Devojke počele, Kalinina ima brejk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 I na kraju Ribakina osvojila turnir uz predaju protivnice.. Sledeće godine neka počnu posle ponoći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 5 hours ago, Helena said: I na kraju Ribakina osvojila turnir uz predaju protivnice.. Sledeće godine neka počnu posle ponoći Da li je bilo pozdrava na mreži? Kako je prošla ceremonija? Pitam jer ova ima "problema" sa ruskimjama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Nešto je bilo-tačno šta ne znam, na tennis.tv nema ništa, kao da se nije ni igralo. Ono što sam možda skontala je da su organizatori opet nešto (za)brljali oko ceremonije dodele. Ljudi, morate znati da ja ne gledam, nemam Sk, samo pratim rezultate i pratim tviter. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 4 hours ago, Pangea said: Da li je bilo pozdrava na mreži? Kako je prošla ceremonija? Pitam jer ova ima "problema" sa ruskimjama. Rybakina je Kazahstanka Jeste i zagrljaj,čestitale jedna drugoj u govorima, povreda je Kalininoj bila u prvom planu , bila je u suzama, kratko se zahvalila Italiji na podršci Ukrajini Nikakva netrpeljivost izmedju igracica se nije dala primetiti (ne znam kako je bilo u njihovom prethodnom meču koji je dobila Kalinina 2022) Rybakina pored svog uzdržanog karaktera i ima i dobar PR /savetnika kako da se drži isključivo sporta i izbegne bilo kakve eventualne kontroverze .Ona predstavlja Kazahstan ,sigurno da njihova federacija koja ju je finansirala, tako nešto i očekuje od nje. Na ceremoniji neko iz organizacije se zbunio oko pehara , pa je RU trofej hteo da uruči Rybakinoj... Čitam navodno da uprkos info da im je ponudjeno da ako obe žele da su mogle da odluče da igraju danas, Kalinina tvrdi da nije imala izbor. Helena , imaš na netu free streamove , od CH do GS (jedino ako ne želiš da rizikuješ da pokupiš neki malware. Možeš da gledaš i preko tel. ) Kada sam van i nemam kablovsku ili ,moj operater ne pokriva , rizikujem . Zavisnik . Pošto vidim da te i WTA posebno zanima imaš i sajt tennisforum (WTA) . Kao i svi forumi , navijački , ali može da se nadje i korisnih info) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 7 hours ago, Keira said: Rybakina je Kazahstanka Jeste i zagrljaj,čestitale jedna drugoj u govorima, povreda je Kalininoj bila u prvom planu , bila je u suzama, kratko se zahvalila Italiji na podršci Ukrajini Nikakva netrpeljivost izmedju igracica se nije dala primetiti (ne znam kako je bilo u njihovom prethodnom meču koji je dobila Kalinina 2022) Rybakina pored svog uzdržanog karaktera i ima i dobar PR /savetnika kako da se drži isključivo sporta i izbegne bilo kakve eventualne kontroverze .Ona predstavlja Kazahstan ,sigurno da njihova federacija koja ju je finansirala, tako nešto i očekuje od nje. Na ceremoniji neko iz organizacije se zbunio oko pehara , pa je RU trofej hteo da uruči Rybakinoj... Čitam navodno da uprkos info da im je ponudjeno da ako obe žele da su mogle da odluče da igraju danas, Kalinina tvrdi da nije imala izbor. Helena , imaš na netu free streamove , od CH do GS (jedino ako ne želiš da rizikuješ da pokupiš neki malware. Možeš da gledaš i preko tel. ) Kada sam van i nemam kablovsku ili ,moj operater ne pokriva , rizikujem . Zavisnik . Pošto vidim da te i WTA posebno zanima imaš i sajt tennisforum (WTA) . Kao i svi forumi , navijački , ali može da se nadje i korisnih info) Zapravo me ne interesuje toliko sam WTA, jedino mečevi Sabalenke, Ribakine i Švojtek.Ostale su mi prilično dosadne. A sa strimovima stalno muka, ako ne stavim adblok, poludim na onoliko iskakanje, ako stavim, na većini ne ide strim i piše da isključim adblok A sad evo, Medvedev šampion na šljaci Odvratan čovek, usput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Sada su razmenili 38 udaraca , vecina po sredini terena iz mesta, kao na zagrevanju na kraju Rune povuče BH paralelu i pogodi lep winner. Balonima je u ovom gemu usporio ritam i uspeo da napravi novi brejk (prednost jednog je izgubio).. Možda i bude igran 3 set Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Ipak ništa , klasičan čoke u drugom setu Runea .. i tako Medvedev osvaja Rim... Tako je nekako i mirisalo nakon Novakovog poraza i ispadanja Alkaraza na početku turnira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 21, 2023 Share Posted May 21, 2023 Kakav turnir, takav i pobednik Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 (edited) Obzirom da je u naslovu ove teme - put do Roland Garros-a a evo i da je zavrsimo sa zvanicnim plakatom za ovogodisnji turnir. Moj predlog je i da @Drug Crni otvori temu sa ovim i temu proglasimo otvorenom a posle doda ko sta hoce kao i obicno Edited May 23, 2023 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Rekao je da neće. Predlažem ništa pretenciozno, tipa Roland Harris 2023 i to je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 (edited) to sam i ja mislila samo to i ovaj oficijelni plakat koji sam okacila ovde bas mi je lep - otvori ti Helena kad crni nece, ja sam bila maler pa ne bih Edited May 23, 2023 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 JA? Biva diskvalifikovan doživotno ili nešto takvo, prvo kolo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 On 5/1/2023 at 12:58 PM, Boxy said: Po meni je bas promasaj dvonedeljni Madrid i verujem da ce tako biti i sa Rimom, mislim da nisu to trebali da urade. Nekako se sve oduzilo, a mecevi se i dalje zavrsavaju kasno... Potpis. Ali mislim da ce tako biti i sledecih godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts