alberto.ascari Posted July 25, 2024 Posted July 25, 2024 On 7/24/2024 at 8:04 PM, Radoye said: @alberto.ascari racunam na tebe za najavu za Spa 🙂 @Radoye napisaću sutra verovatno izmedju treninga. Noćas smo se vratili iz Rvacke u 1 sat, radili nam kupatilo i wc, trebalo je da bude gotovo a nije a u stanu prašina kao u kamenolomu. Popizdeo sam i sprcao sam iz ih sve snage, sutra dolaze dve čistačice da čiste ceo stan. Sad sam pošao da napišem, uzmem torbu sa kompom, nešto mi lagana, kad shvatim da sam zaboravio laptop na poslu... 1
Radoye Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 Ima li dobrovoljaca za Baku? Ako nema mogu i ja nesto da zbrckam na brzinu...
JPM Posted September 8, 2024 Posted September 8, 2024 27 minutes ago, Radoye said: Ima li dobrovoljaca za Baku? Ako nema mogu i ja nesto da zbrckam na brzinu... Ja cu do cetvrtka da napisem. Bez brige. Volim tu stazu 🙂 1 1
Radoye Posted October 14, 2024 Posted October 14, 2024 Mislio sam da cu imati vremena za vikend da otvorim temu za Ostin ali protutnjao vikend k'o da ga nije ni bilo. A sad opet robija na poslu 😐 Ima li dobrovoljaca, ili cu nesto da smandrljam do cetvrtka-petka?
JPM Posted October 15, 2024 Posted October 15, 2024 Evo ja ću, večeras ili sutra uveče, ima vremena. Mislim da nikad nisam radio ovu stazu. Inače, svim koji igraju prognozu podsetnik da je sprint vikend, da se ne uspavate 🙂 1
Radoye Posted November 19, 2024 Posted November 19, 2024 Bicu odsutan za Katar i Abudabi pa ko bude u prilici i dobre volje da otvara teme - na izvol'te mu je...
JPM Posted November 20, 2024 Posted November 20, 2024 Ja mogu za Qatar da preuzmem, @Radoye, ali za Abu Dhabi nazalost nisam ni ja tu.
alberto.ascari Posted November 20, 2024 Posted November 20, 2024 3 hours ago, Radoye said: @alberto.ascari jel' mozes ti Abudabi? Ok, mogu. 1
Duh sa sekirom Posted March 15 Posted March 15 https://www.planetf1.com/news/lewis-hamilton-issues-clear-response-to-suicidal-eddie-jordan-claim Quote Lewis Hamilton issues clear response to ‘suicidal’ Eddie Jordan claim Lewis Hamilton has brushed aside Eddie Jordan’s criticism of Ferrari’s decision to sign him instead of retaining Carlos Sainz, saying he doesn’t feel the need to respond to “older, ultimately, white men”. “I never, ever reply to any of the older, ultimately, white men who have commented on my career and what they think I should be doing. Ljudsko govno. Neće Ferari uzeti titulu još 18 godina... 1
Radoye Posted March 15 Posted March 15 7 minutes ago, Duh sa sekirom said: https://www.planetf1.com/news/lewis-hamilton-issues-clear-response-to-suicidal-eddie-jordan-claim Ljudsko govno. Neće Ferari uzeti titulu još 18 godina... Molim objasni. I dobro se potrudi jer od tvog odgovora zavisi da li ces i koliko ces da odmoris od foruma.
Duh sa sekirom Posted March 15 Posted March 15 Svako ko po nečijoj boji kože odlučuje da li je ta osoba ili njeno mišljenje bitna je rasista, tj.šljam iliti ljudsko govno. Zar se ne slažeš?
Radoye Posted March 15 Posted March 15 Za sada mi na rasistu (da ne idem dalje u kategorizacije) mi ovde jedino licis ti. Preporucujem da procitas ponovo originalni clanak iz Tajma sa kompletnom izjavom u kontekstu pa se javi nakon 48h da vidimo da li jesi ili nisi i da li cemo se druziti i ubuduce. Jer za rasiste ovde mesta nema. Nadam se da ces iskoristiti sansu koju ti pruzam. 1
Radoye Posted March 17 Posted March 17 @Duh sa sekirom Jos uvek smo duzni jedan drugom da se razjasnimo ovde, da li ce ban biti ukupno 7 dana (dakle jos 5) za vredjanje ili nesto mnogo drasticnije. Ne povlacim olako obarac za (dugo)trajne banove i zato zelim da pruzim priliku da se situacija istera na cistac.
JPM Posted March 17 Posted March 17 Luis Hamilton rasista? Daj bre... Gledajte mu izjave, slušajte kako i šta priča. Izuzetno prijatna osoba. Sve sam uspeo u životu, uz pomoć oca, naravno, ali sve zasluženo. Čovek je primer kulture i prijatnosti. Ako tražite nekog ko liči na rasistu, tražite ga ne drugom mestu.
Radoye Posted March 18 Posted March 18 Jbg i sta sad da radim, pruzim coveku sansu da me razuveri, da sam pogresio u proceni, da izbegnem da mu dam kaznu za najtezi prekrsaj i on me izignorise. I jel' treba da mu sad dam trajni, jer za rasiste (sljam i ljudska govna kako rece) na ovom forumu nema mesta? A ne mogu nikako drugacije da shvatim njegovo tumacenje da je Hamiltonova izjava rasisticka nego kao rasizam. 2
DASUBO Posted March 18 Posted March 18 Radoje, druže moj, bole te uši. Ignoriši, to ti je najbolje. Vrlo si jasno stavio do znanja da ko god krene u rasistički šenluk dobija momentalno po pičci i tako treba. Sve si uradio kako valja i hvala ti što održavaš ovo mesto da čak i moja lenja guzica može napisati što god s vremena na vreme. Ljubi t'bra.
JPM Posted March 18 Posted March 18 9 hours ago, Radoye said: Jbg i sta sad da radim, pruzim coveku sansu da me razuveri, da sam pogresio u proceni, da izbegnem da mu dam kaznu za najtezi prekrsaj i on me izignorise. I jel' treba da mu sad dam trajni, jer za rasiste (sljam i ljudska govna kako rece) na ovom forumu nema mesta? A ne mogu nikako drugacije da shvatim njegovo tumacenje da je Hamiltonova izjava rasisticka nego kao rasizam. Pogledao sam ove dve njegove zadnje poruke i zaista ne mogu sa sigurnošću da tvrdim da je rasista. To jest postoji reasonable doubt jer je posle napisao i ovo: Quote Svako ko po nečijoj boji kože odlučuje da li je ta osoba ili njeno mišljenje bitna je rasista, tj.šljam iliti ljudsko govno. Zar se ne slažeš? Što bi impliciralo da on za sebe misli da je šljam ukoliko je rasista. Ja bih uradio sledeće. Pogledao bih mu istorijat upisa i probao da nađem neke dokaze. Samo na osnovu ovih par upisa ne bih grešio dušu da dajem trajni. Svako može biti pogrešno shvaćen kad piše na forumu.
Radoye Posted March 18 Posted March 18 Upravo zbog toga se i dvoumim. Sa jedne strane u najmanju ruku izuzetno zlonamerno tumacenje Hamiltonove izjave - da li bi se bilo kome drugome to na takav nacin shvatalo? I po cemu je bas Hamilton poseban i drugaciji? Imali smo i one likove koji su se farbali u crno i oponasali majmune sa "Hamilton Family" transparentom, jedno vreme su ga gadjali bananama, pa je receno da se samo sale i da to nije rasizam a niko nije Alonsu ili Kimiju nudio banane, bas cudno. Sa druge strane covek se uci dok je ziv i treba pruziti drugu sansu dok ne postane kristalno jasno da tu 'leba nema. Jer ono sto je Hamilton zapravo rekao, da je celog zivota kritikovan, da mu se svaka odluka u karijeri meri i premerava i svaki put mu odredjeni "older white men" (matori belci) predvidjaju samoubistvo karijere, i da je on naucio da se na takve stvari ne obazire i tera po svome. A prilicno je jasno iz konteksta na kog konkretno "matorog belca" je i mislio, mogao je komotno da turi fotku Bernija Eklstona. Iz ovoga izvuci zakljucak da on odredjuje prema boji koze cije je misljenje bitno ili ne... I opet pitanje: da li bi slicna izjava od Alonsa ili Ferstapena bila protumacena da oni prema boje koze odredjuju cije misljenje im je bitno i da su zbog toga ljudska govna, djubrad i rasisti?
JPM Posted March 18 Posted March 18 7 minutes ago, Radoye said: I po cemu je bas Hamilton poseban i drugaciji? Jebiga, čovek je obrnuo igricu u belačkom sportu. Razni mu to nikad neće oprostiti. 6 minutes ago, Radoye said: Iz ovoga izvuci zakljucak da on odredjuje prema boji koze cije je misljenje bitno ili ne... Slažem se, samo kažem možda je nespretno ili nasumično reagovao. Svakako ako je i za kaznu, ne treba da bude duga. Nije očigledno i nedvosmisleno rasistička izjava. 8 minutes ago, Radoye said: jedno vreme su ga gadjali bananama, strašno. 8 minutes ago, Radoye said: I opet pitanje: da li bi slicna izjava od Alonsa ili Ferstapena bila protumacena da oni prema boje koze odredjuju cije misljenje im je bitno i da su zbog toga ljudska govna, djubrad i rasisti? Naravno da ne bi. Neka društva i porodično odgajanje su inherentno rasistička. Recimo onaj Nelson Pike je imao za Hamiltona onu izjavu "ono malo crnče". Ja verujem da on nije mislio ništa strašno ali u tome je i problem, on je odgajan tako da je to ok.
Radoye Posted March 18 Posted March 18 35 minutes ago, JPM said: Jebiga, čovek je obrnuo igricu u belačkom sportu. Razni mu to nikad neće oprostiti. Razni rasisti, slažeš se? 35 minutes ago, JPM said: Slažem se, samo kažem možda je nespretno ili nasumično reagovao. Svakako ako je i za kaznu, ne treba da bude duga. Nije očigledno i nedvosmisleno rasistička izjava. Zato sam i ponudio da se objasnimo da li 7 dana za vređanje ili 30 do trajno za rasizam. A lik me izignorisao. 35 minutes ago, JPM said: Neka društva i porodično odgajanje su inherentno rasistička. Recimo onaj Nelson Pike je imao za Hamiltona onu izjavu "ono malo crnče". Ja verujem da on nije mislio ništa strašno ali u tome je i problem, on je odgajan tako da je to ok. Ali to nije OK. I mali Hitlerjugendi su odgajani da je ubijanje Jevreja Roma i Slovena OK što znači treba da im se dozvoli? (Argumentum ad Hitlerum, I know... 🙄) Rasistima nije mesto ovde, tu nema spora. Kad je to u pitanju (I drugi slični -izmi) moderaciji su vezane ruke, postoji samo jedan način. I baš zato da ne napravimo grešku hteo sam da dam priliku za objašnjenje. Ali moj gest dobre volje nije prihvaćen... 1
Recommended Posts