Besni lala Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 minute ago, Don Juan said: To....Oskar za Flow ❤️ ... Meni je više - Navijao sam za Wild Robot-a Nisam čuo za ovo. Verovatno i neću.
Besni lala Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Lepa je Depova ćerka. Baš lepa. Svakako se prolepšala od Henrija...
Besni lala Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 21 minutes ago, Helena said: U nedostatku ičega, da ogovaram Koji kritični momenat sam ja propustila da je ženama imperativ da izgledaju kako izgledaju-Demo neprepoznatljiva, Goldi takođe...kao ono plastično voće, ružno i neprirodno. I 90% ostalih.
Besni lala Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) ... Konan, Postava Parka i Rekreacije, Sendler? Koja je ovo godina uopšte? ... Scenario? Jeee - prvi za Anoru Lepo. ... Pardon - Anora je dobila za originalni - sad ide za adaptirani... Konklava. Edited 18 hours ago by Besni lala
Besni lala Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago ... Tim Alen i Ket Dženings To će da se gleda. Nisam znao da je odblokiran ... Ostarila Skar-Džo Čoveče.
Besni lala Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago ... Mnogo francuza večeras. Dobila Supstanca za šminku. Just now, Helena said: Zato Hale nije. Francuzi classy na stejdžu. Ona izgleda ko avion. ... Omaž Bondu Jedan je Koneri ... Jel ovo ćerka od Endi Mek Dauel? ... Lisa? ... Ok - bar su se setili.
Besni lala Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago ... Doja ... Gotivim je još od Elvisa inače. Baš baš lepo peva. ... Raye? Ok - znao sam bar jednu od mlađih zvezdica. Dobro prolazno za mene. ... 1
Besni lala Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Baš forsiraju Andor Kao da im je zadnje ... ... Anora još jedan Za Editing .. Kako mi to kažemo?
Besni lala Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago ... Zoe jača od Tvitera Pa daj je-bo-te... Nisu mogli da izdrže. ... Neprijatno.
Besni lala Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago ... Ben Stiler Kidaju koliko su u toku... Fino za sada. 1 minute ago, Helena said: Što da ne, i Hana je rekla Slava Ukrajini. Njen lični stav. Emilija je rasturila od kontroverzi. Nisu se izblamirali samo gledaoci. Nije ih ni bilo. ... Jel ovo mi kažemo scenografija?
Besni lala Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago ... Trebao je Nosferatu da je dobije. Ode za Vicked. Nebitno.
Besni lala Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago ... Mik Džeger uz početne taktove Simpathy ... Ma daaaj
dali_man Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ako Dzeger ne dozivi dvestotu, nista nije napravio... 2
Besni lala Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago ... Čekaj, jel ovo sad za pesmu iz filma? Ali kao i da nije baš? Kompozitor za Emiliju baš deluje adekvatno ... Koja je naravno i dobila ... Emilija uncancelled. 8 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said: Ariana Grande izgleda kao luster ... Selena Gomez 😍 Lutka. Mada je i ona smršala. Više sam voleo dok je bila baš buca.
Besni lala Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) ... Za sada - kad se sve uzme u obzir akademija a posredno i Holivud kidaju. Ima nade za njih. Verujem da ovo ubija od gledanosti. ... Baš je slatkica Selena. Semjuel je jaaako ostario. Ne vidi se - ali se čuje. Edited 17 hours ago by Besni lala
Besni lala Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago ... Ehhh - jel ovo Gaga? Ipak Majli. Majls Teler lepo izgleda. ... Dina druga dobila nešto. Ok.
Besni lala Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Spektakl bre ... Zeglerova i Gal Svaka čast za petlju. ... Dina još jedan. Za vizuelne efekte. Opet ok.
Jezebel Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jel' yto samo meni ovaj voditelj lici na Maska pu pu gresna mi dusa 1
Helena Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 4 minutes ago, Besni lala said: Spektakl bre ... Zeglerova i Gal Svaka čast za petlju. ... Dina još jedan. Za vizuelne efekte. Opet ok. Šta ne znam o njih dve
Recommended Posts