Boxy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislim da ga nije kostala, jednostavno nije bio dovoljno dobar, ali je bas lepo sto nije uzeo 1
Besni lala Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago MBJ-u svakako nije odmogao incident na dodeli "BAFT"-i. Inače, "I swear" je genijalan ... Sinners ? Meh.
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znači, sve pokupili One Battle...i Sinners. Tanka godina. Meni je Sinners odličan film, prijatno sam iznenađena što je jedan horor ovako izdominirao, plus nagrada za glumicu u Weapons. Džesi je potpuno zaslužila Oskara za svoju rolu. Moram priznati da ne uviđam neku genijalnost performansa MBJ, ali izgleda je bila njegova godina, fine by me.
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kod glumaca je bilo tesno sigurno kada su odlučivali, niko tu nije izdominirao. U toj konkurenciji Majkl je imao najzahtevanije uloge i po meni zaslužio, Drago mi je da se ženski glumački oskari otišli mojim favoritima. Amy sam pominjao još prošle godine za Osakara kada nismo ni imali nominacije. Zaista fenomenalna uloga u Weapons. Kod muške sporedne po mom ukusu su bili ovaj što je glumio Frankenštajna i Šon tako da nemam zamerke. Ovo što je pokupio One Battle... je na mišiće, po meni nezasluženo. Sentimental Value uzeo Internacionalni, slutio sam da će se to žirija svideti više od Brazilskog filma koji se meni više svideo ali to mi je ok, film je odlično urađen samo što je meni dosadan. Sinners je dobar film ali kod mene je utisak kao i kod One Battle.... imao sam utisak da sam to već gledao i da nije ništa originalno. Frankenštajn i Avatar su uzeli isto oskare, po meni opravdano, čak bih rekao da nisu ni imali konkurenciju tamo gde su pobedili. 2
alcesta Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Mina D. Harker said: plus nagrada za glumicu u Weapons. Film nisam gledala ali nju baš volim i mnogo mi je drago 1
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Klotzen said: Frankenštajn i Avatar su uzeli isto oskare, po meni opravdano, čak bih rekao da nisu ni imali konkurenciju tamo gde su pobedili. S tim u vezi, vrijedi pogledati: 1
Drug Crni Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, alcesta said: Opera ga koštala Oskara? Meni je i dalje čudno kako nije bilo boljih filmova, scenarija i režije od One Battle, ali valjda takva godina, dešava se. Naravno. S' tim u vezi - počinje mnogo da me iritira priča kako su "nekada filmčine izlazile kao sa proizvodne trake, a sada sve jad i beda i ništa ne valja". Ne od tebe, ali zapatilo se ovo mnogo. Jeste, bilo je fantastičnih filmskiih godina, ekstraordinarnih čak. Ali bilo ih je i u prošlosti tankih, sa filmovima koji su se brzo zaboravljali. Tako da je ovo po meni preterani stav. Uostalom i srećom, stigla nam je 2026.,koja će biti bogata izvanrednim filmskim ostvarenjima. Držite me za reč Edited 1 hour ago by Drug Crni slovo 1
Recommended Posts