Jump to content

Recommended Posts

Posted

Liga je aktivirana.

Ako neko nov želi da se priključi, kod je: 1ml900

Liga je besplatna, nagrada nema.

Posted
58 minutes ago, Lineker said:

Liga je aktivirana.

Ako neko nov želi da se priključi, kod je: 1ml900

Liga je besplatna, nagrada nema.

Ih al si se stiso ko Danijel Levi u prelaznom roku 😛

• Ha-ha 1
  • 2 months later...
Posted (edited)

@kojan

nadovezacu se ovde da ne gusimo onu temu i da ozivimo ovu. 

Tebe pokopao moj tim pogurao na zelenu stranu 🙂 Bas ozbiljan broj bodova 🙂

Kako stojite ove sezone?

Edited by NikolaTest
Posted
10 minutes ago, NikolaTest said:

@kojan

nadovezacu se ovde da ne gusimo onu temu i da ozivimo ovu. 

Tebe pokopao moj tim pogurao na zelenu stranu 🙂 Bas ozbiljan broj bodova 🙂

Kako stojite ove sezone?

Ocajno 🙂 

Predugo verovao Salahu, prekasno uzeo defanzivce Arsenala (i to samo Timbera), Watkinsa imao prvih 5 kola nije nista uradio, sad u poslednjih 5 kola Kudus i Joao Pedro nista, itd... Imam 500 bodova, tako nesto

Posted

Mislim da su svi predugo verovali Salahu, nadam se da si imao bar Halanda od pocetka. 

Ja sam izbegao Watkinsa i Rogersa, ali me dupla odbrana NFO sahranila. Takodje se sad kao budala uhvatio Pedra i Jokeresa.
Imao sam i Kudusa, ali on je bar nesto dao.

Svake godine traljav pocetak ali se kroz sezonu dizem.

Posted (edited)
10 minutes ago, СтелаРоса said:

Na koliko si bodova total? 

Nisam imao Halanda od pocetka...

Dajte neke predloge ako imate za naredni period

Ukupno 561 poen, overal rank 366,648. Proslu sezonu zavrsio oko 31 000 overal.

Sto se tice saveta, pojma nemam... bas cudna sezona gde vucem besplatne transfere jer mi niko ne duluje previse primamljivo.

Ako imas prostora dupla odbrana Arsenala, msm da je to najsigurnije. Ja se zarobio sa Jokeresom i Sakom pa nemam prostora da ih dupliram pozadi.

Odbrana Palasa, Njuka...

Ispratiti United, ako nastave ovako neko od Mbumo/Cunja/Bruno.

Sem Halanda, Semenja i odbrane Arsenala niko mi nije 'must have'.

Edited by NikolaTest
  • Thanks 1
Posted

overall 1.4m, sporiji start nego inace (uglavnom i startujem sporo). Votkins me upucao na pocetku, Haland tek od 6og kola ubacen tako da sve ima smisla, sreca pa sam relativno na vreme uzeo duplu odbranu Arsenala (Raya + Timber) ali sada se malo kajem sto to nije Timber + Gabriel. Gyokeres i Pedro pokopavaju vec par kola i tako... Razmisljam i o triploj odbrani Arsenala, ALL IN 😄. Vadili me malo Mukiele i Rodon zadnja dva kola, inace bi bio totalni kolaps. Sredinu ne mogu da ubodem pa to je, pokusavao sam svasta ali tanka prica

Posted
2 hours ago, kojan said:

overall 1.4m, sporiji start nego inace (uglavnom i startujem sporo). Votkins me upucao na pocetku, Haland tek od 6og kola ubacen tako da sve ima smisla, sreca pa sam relativno na vreme uzeo duplu odbranu Arsenala (Raya + Timber) ali sada se malo kajem sto to nije Timber + Gabriel. Gyokeres i Pedro pokopavaju vec par kola i tako... Razmisljam i o triploj odbrani Arsenala, ALL IN 😄. Vadili me malo Mukiele i Rodon zadnja dva kola, inace bi bio totalni kolaps. Sredinu ne mogu da ubodem pa to je, pokusavao sam svasta ali tanka prica

Bas tripl odbrana je previse 😄 ima dosta dobrih def opcija, ali zato sredina pa i napad haos... Mada Raja mi je def na poslednjem mestu sto se tice odbrane Arsenala.

Ne usudjujem se da igram sa 5 odbrambenih 🙂 

Ranijih sezona ne mogu da se odlucim koga bih pre ubacio, sad ne mogu da se odlucim koga uopste da ubacim 😄 

Posted
7 hours ago, NikolaTest said:

Bas tripl odbrana je previse 😄 ima dosta dobrih def opcija, ali zato sredina pa i napad haos... Mada Raja mi je def na poslednjem mestu sto se tice odbrane Arsenala.

Ne usudjujem se da igram sa 5 odbrambenih 🙂 

Ranijih sezona ne mogu da se odlucim koga bih pre ubacio, sad ne mogu da se odlucim koga uopste da ubacim 😄 

isto razmisljanje, evo pred ovo poslednje kolo imam 2 transfera i igrace koji ne donose nista (foden/gordon) i ja nemam predstavu koga bih ubacio, i onda aj bolje da sacuvam :classic_biggrin:

Posted
4 minutes ago, kojan said:

isto razmisljanje, evo pred ovo poslednje kolo imam 2 transfera i igrace koji ne donose nista (foden/gordon) i ja nemam predstavu koga bih ubacio, i onda aj bolje da sacuvam :classic_biggrin:

Fodena uspesno izbegavam. Prosle sezone sam se opeko sa njim 😂