nemanjaol Posted September 26 Share Posted September 26 Imaju da se kupe karte https://bbd.fissure.pro/#pricing On 9/23/2024 at 3:07 PM, 40Wins said: dzabe ako je to cena i za poslednji dan. Naravno i ja bih isao samo tad. Jel ima vec sada karata u prodaji ili naknadno izbacuju raspored? Cimam te svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 1 Author Share Posted October 1 Ajde jedna pred spavanje, necu Turbo, daj ranked, normalno 65 minuta i vracanje iz 20k zaostatka dok se Fantomka ne nafarma... Nazad na Turbo od sutra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 2 Share Posted October 2 turbo je za ranked ono sto je 3x3 za kosarku Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 2 Author Share Posted October 2 13 hours ago, MrTripleDouble said: turbo je za ranked ono sto je 3x3 za kosarku Jeste, ali meni je svaka druga Turbo partija preko 30 minuta, ranked i obican unranked mi je neigriv sa ovakvom metom. Nije da sam pun slobodnog vremena, ali na kraju mi nije ni do vremena, koliko se osecam emocionalno ispraznjeno nakon partije od preko 60 minuta, pa cak i kad pobedim, a kamoli kad izgubim. Neka mera bi bila 38-42 minuta po partiji da ti se igra i sledeca, a da nije out of reality kao Turbo, posto je to kao druga igrica. Moram takodje da primetim da na Turbu ima znacajno manje toksicnosti jer je vecina dosla sa mislju da se zajebava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 3 Share Posted October 3 21 hours ago, 40Wins said: Jeste, ali meni je svaka druga Turbo partija preko 30 minuta, ranked i obican unranked mi je neigriv sa ovakvom metom. Nije da sam pun slobodnog vremena, ali na kraju mi nije ni do vremena, koliko se osecam emocionalno ispraznjeno nakon partije od preko 60 minuta, pa cak i kad pobedim, a kamoli kad izgubim. Neka mera bi bila 38-42 minuta po partiji da ti se igra i sledeca, a da nije out of reality kao Turbo, posto je to kao druga igrica. Moram takodje da primetim da na Turbu ima znacajno manje toksicnosti jer je vecina dosla sa mislju da se zajebava. Jbm li ga, meni se bas retko zalomi 60+ game, a opet i kad dodje red na takav game bude zanimljivo zbog tier 5 itema jer nemas cesto priliku da igras sa njima. Evo mojih poslednjih 15 ranked gejmova, jesu malo duzi neko sto bi bili nekad, al' opet to je uglavnom izmedju 37 i 45 minuta trajanja. Doduse malo je napinanje sa trazenjem meca, jer postoji opcija da igraci sa dota plus odbiju game kada vide nivo toxicitya, pa to moze da se otegne i na 15-ak minuta. Turbo ne podnosim, imam mozda 10 odigranih za zivota. Pre bih zajebao dotu nego da igram to smece. upload pictures online Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 13 Share Posted October 13 mnogo dobro finale pgl wallachie. upravo ce krenuti treci game. preporuka da se pogledaju prve dve, brutalni mecevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 17 Author Share Posted October 17 On 9/26/2024 at 7:41 PM, nemanjaol said: Imaju da se kupe karte https://bbd.fissure.pro/#pricing Zaboravio sam da kupim, a rasprodato za finale u 3pm, sad kao svi igraju Dotu. Jel si kupio ti? Jel imas nekog ko bi preprodao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 17 Author Share Posted October 17 Pokusao sam da kupim preko Kupujem Prodajem: Hahaah kakav Slark ulti ahahahahahha, prejeba me lik za 3 soma, ladno bleje po oglasima i vacare. Vec veceras ce sve da sprca na vockicama uusta ga jebem bedna. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted October 17 Share Posted October 17 5 hours ago, 40Wins said: Zaboravio sam da kupim, a rasprodato za finale u 3pm, sad kao svi igraju Dotu. Jel si kupio ti? Jel imas nekog ko bi preprodao? Au jebote, nikad ne bih rekao da ce se rasprodati... Ja se zenim u nedelju pa mi je to fokus 😁 mislio kupicu od ponedeljka. E jbg, ali mozda ce moci da se udje na licu mesta Ili da se uzme ona trodnevna? A sad vidim i ovo ispod 😂 jebiga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 17 Share Posted October 17 cestitke. ali izabrati zenu pre dote Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 18 Author Share Posted October 18 8 hours ago, nemanjaol said: Au jebote, nikad ne bih rekao da ce se rasprodati... Ja se zenim u nedelju pa mi je to fokus 😁 mislio kupicu od ponedeljka. Nek ste mi zivi i zdravi, a ti dobrodosao u Turbo klub. 😄 Nastavljamo dalje preko pp, ja sam uzeo onu za vipove. Sto se tice rasprodaje, ja sam mislio bice poluprazna sala i za finale, jer ko je ovde ostao da igra Dotu? Kad sam ja igrao keca aktivno pre 15 godina u mom gradicu svako vece 5 na 5 u igraoni i jos 5 likova koji se suse pa cekaju pobednika. Danas, moj kum drzi igraonicu, igra sa mnom kasno uvece ako ja zabodem da radim, kaze klinci ni ne znaju sta je to. Posle sam se setio da su BG i NS prepuni Rusa i da su vrv oni mahom pokupovali. Pa na sajtu sve na ruskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted October 18 Share Posted October 18 (edited) 5 hours ago, 40Wins said: Nek ste mi zivi i zdravi, a ti dobrodosao u Turbo klub. 😄 Nastavljamo dalje preko pp, ja sam uzeo onu za vipove. Sto se tice rasprodaje, ja sam mislio bice poluprazna sala i za finale, jer ko je ovde ostao da igra Dotu? Kad sam ja igrao keca aktivno pre 15 godina u mom gradicu svako vece 5 na 5 u igraoni i jos 5 likova koji se suse pa cekaju pobednika. Danas, moj kum drzi igraonicu, igra sa mnom kasno uvece ako ja zabodem da radim, kaze klinci ni ne znaju sta je to. Posle sam se setio da su BG i NS prepuni Rusa i da su vrv oni mahom pokupovali. Pa na sajtu sve na ruskom. Mnogo timova je bilo bazirano u Beogradu. Moj poznanik je izdavao kuću Team Spiritu 😄 @gggggggg Hvala 🙂 Edited October 18 by nemanjaol Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 18 Share Posted October 18 19 hours ago, 40Wins said: Pokusao sam da kupim preko Kupujem Prodajem: Hahaah kakav Slark ulti ahahahahahha, prejeba me lik za 3 soma, ladno bleje po oglasima i vacare. Vec veceras ce sve da sprca na vockicama uusta ga jebem bedna. Da sam znao da jos postoje ovakvi likovi(kao ti) da i ja bacim jedan scam na kp. Ne verujem nikom i bilo cim u vezi steama(dota,cs...) od kada su me pre 10-ak godina skamovali za 10 keya Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 18 Author Share Posted October 18 1 minute ago, MrTripleDouble said: Da sam znao da jos postoje ovakvi likovi(kao ti) da i ja bacim jedan scam na kp. Ne verujem nikom i bilo cim u vezi steama(dota,cs...) od kada su me pre 10-ak godina skamovali za 10 keya Ispao sam pacer jer sam izasao pravo sa sastanka i zaboravio da ga pitam da mi prvo posalje sliku mejla da stvarno ima kartu. Sto je najjace zove me lik i kaze ja sam taj i taj, uzeo sam vip kartu za 3 dana, ali iz Svilajnca sam, iskrslo mi nesto pa necu moci da se organizujem da dodjem, mislio sam samo petak i subotu ali jbg, dacu ti je za 3k. Tako mi i treba. Da mi se ovo desilo pre cca 5 godina bas bih bio ono skroz oprezan, ali sam bio u fazonu da nema vise takvih padavicara... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 20 Share Posted October 20 Jakeee egzibicije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 21 Author Share Posted October 21 Ono sto su svi cekali godinama (niko nije cekao), poceo je veliki Dota 2 turnir u Beogradu. Sezona je krenula izuzetno brzo nakon TI-a, uz haoticne i brzinske izmene rostera. Koga necemo videti. Nazalost, Nigma i OG su se izblamirali u kvalifikacijama i popusili od Mouza (koji nisu neiskusan tim, ali opet su ovo timovi sa nekom reputacijom), tako da nista od Miraclea i Sumaila, nije pomoglo ni sto je Kurobajasin klupiran. Nece biti ni Yatorogod, a u njegove patike broj 49 uskace mladjani Satanic. Nesto slicno kao smena u Barseloni kad je otisao Ronaldinjo da se napravi mesto za Mesija. Videcemo koliko ce uspesno biti. Ko ce biti: Aktuelni TI sampinjoni Liquid, koji su znacajno oslabljeni odlaskom Nete, ali jedini dvostruki TI sampion sa dva tima bice prisutan kao novi igrac-selektor Thundre, a la Nesa Zimonjic svojevremeno. Na Netino mesto dosao je Saberlight, izmena u rangu Drejmond Grin - Jagodic Kuridza. Vratio se i Saksa, a usledila je i rotacija Nightfall - Pure izmedju Thundre i BBa. GG nakon sto su dali otkaz Vilu Vallou na TI afterpartiju uzeli su Watsona iz Entityja, koji polako krci put ka Top 5 timovima. Prvo je ispusio na probi u OG-u kada su uzeli YurAGIja, pa je dobio sansu u Entitiju i sada ima priliku da se pokaze da li GG moze bolje sa njim, u sta licno sumnjam jer nakon 2 uzastopna TI finala ocekujem da mogu samo na dole. GL HF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 21 Share Posted October 21 Miracle mi je godinama misterija. Kontam da ima blanko cek u Nigmi cim godinama tavori u tom krs timu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 21 Author Share Posted October 21 6 hours ago, MrTripleDouble said: Miracle mi je godinama misterija. Kontam da ima blanko cek u Nigmi cim godinama tavori u tom krs timu. Mislim da ima tu vise faktora. Nakon TI9 taj squad je izasao iz Liquida i mislim da su resili da se drze kao ''braca'' i probaju opet, posto je gro tima uzeo TI7 i igrali finale TI9. Lockdown godina je neke timove izbacila iz top tier ritma, a zatim je i Miracle imao jednu, ako ne i dve pauze zbog zdravstvenih razloga, gde ga je Nigma cekala sa zamenama kao sto su iltw itd, a sumnjam da bi ga neka druga org tako cekala on the go. Cak ni OG nije uzeo nazad Topiasa, jer su resili da nastave dalje sa mladim igracima. Na prvi pogled dobra odluka, u toj sezoni su uzeli dva turnira, ali nakon TI, katastrofalna odluka da sutnu Amara zarad Tier 3 igraca Mishe. Da li je Miracleu problem takodje to setkanje sa pozicija kao sto je na kraju Sumail u kasnijoj fazi karijere ostao nedorecen, pitanje je koje nisam dovoljno strucan da ocenim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 21 Author Share Posted October 21 Standing na kraju grupne faze. Satanic prvu pokidao sa SFom protiv Lige, nakon toga pushiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted October 24 Share Posted October 24 Bio sam veceras u Sava centru. Morao da nesto nosim drugaru i bukvalno usao u prostor u 11 uvece kad je kretao gejm 3 Bas dobar gejm za premijerno gledanje dote uzivo 😁 Okacicu posle i neku fotku, produkcija dogadjaja kida, bina bas dobro izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 25 Share Posted October 25 SF je presao put od heroja za kog je nekada trebao pure skill da bi ga properly igrao do right click nebalansirano smece koje jednom rukom moze da igra prosecni pijani Rus. Ova meta je nemoguca vise sa sve esefovima, bristlebekovima, solar crestovima... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 25 Author Share Posted October 25 Pogledaj druze, nije Meduza, jesi malopre izgubio od Meduze ali opusti se malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 25 Share Posted October 25 Dobra je Tea, malo muskobanjast glas ima ali je full paketic Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted October 26 Author Share Posted October 26 On 10/25/2024 at 12:41 PM, MrTripleDouble said: Dobra je Tea, malo muskobanjast glas ima ali je full paketic Mislim da je iz Australije pa malo cudan naglasak. Malopre je bila na bini ali smo Nemanja i ja izasli da iskuliramo. Odlicna organizacija, followup zanimacije, drago mi je da su napravili ovako nesto u BGu. Cene pica i klope dzabe, jeftinije nego u kaficima maltene. Sad sam se ispalionza majicu na pauzi, video snizenje sa 20 na 13 i ja reko jel primate kartice, kaze seka primamo samo tokene, jedan token 500 dinara dole se kupuje... Vazi vidimo se nikad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 26 Share Posted October 26 1 hour ago, 40Wins said: Mislim da je iz Australije pa malo cudan naglasak. Malopre je bila na bini ali smo Nemanja i ja izasli da iskuliramo. Odlicna organizacija, followup zanimacije, drago mi je da su napravili ovako nesto u BGu. Cene pica i klope dzabe, jeftinije nego u kaficima maltene. Sad sam se ispalionza majicu na pauzi, video snizenje sa 20 na 13 i ja reko jel primate kartice, kaze seka primamo samo tokene, jedan token 500 dinara dole se kupuje... Vazi vidimo se nikad. Trepnite 2x ako ste ovo vi https://www.facebook.com/share/r/1abYHcP5iskFUHfz/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts