Horium Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Velika trojka dabsa izasla spremna da melje. Lejkersi dobro poceli, ali u jednom trenutku samo zamrli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Puštena niz vodu g2, očekivano. Sad fokus na domaći teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 (edited) i dalje kuca srce sampiona solidni minuti dzamajkla sad u LA po brejk Edited May 5, 2023 by NikadProtivKaline 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Dobro jutro. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 gde dobro macjori 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 5, 2023 Author Share Posted May 5, 2023 5 minutes ago, freethrow said: Dobro jutro. Da je dobro, nije dobro a nema veze sa utakmicom. Svakako cestitke. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 edit mislim i ja sam direktno otisao na espn boxscore kad sam se probudio, pa mi je zena prepricala vesti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 5, 2023 Author Share Posted May 5, 2023 11 minutes ago, uini said: edit mislim i ja sam direktno otisao na espn boxscore kad sam se probudio, pa mi je zena prepricala vesti Ja sam bio budan, gledao utakmicu ali jedan prozor utakmica, drugi forum i nisam uopste ulazio u vijesti i imao sam sta vidjeti🤦♂️ katastrofa Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 U pravu ste, izvinjavam se. Mene je ćerka juče poluprobudila pokazujući mi vest na telefonu. Ne znam šta bih rekao. Izgleda dobra igra gsw tho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 5, 2023 Author Share Posted May 5, 2023 Just now, freethrow said: Izgleda dobra igra gsw tho. Savrsena od 2/4, majstorski ste sve iskaznjavali. Visoki izlasci AD, udvajanje i pokusaj trap-ovanja Stepha, lopta kruzila savrseno. JaM. Green iznenasio Hama, Draymond odigrao odlicno u odbrani i napadu. U jednom trenjtku ste trojke sutirali 60%, na kraju to pokvarili. Summa summarum, sjajan orotok lopte, citanja odbrane, odlican sut, nadskocili Lejkerse, naoali iznutra. U sustini u svim segmentima igre ste bili bolji👍 jos jednom cestitke. Na Lejkersima je da odgovore i sacuvaju domaci teren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 27 minutes ago, uini said: edit mislim i ja sam direktno otisao na espn boxscore kad sam se probudio, pa mi je zena prepricala vesti Što bi se reklo, spasio se ko je zaspao pre 23h... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 AD majstorska partija vidim.Pravi 2way presence 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 42 minutes ago, DameTime said: Što bi se reklo, spasio se ko je zaspao pre 23h... Taj sam. I odmah cim ustanem, notifikacije Danasa/N1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 34 minutes ago, Luchifer89 said: AD majstorska partija vidim. Pravi 2way presence MVP Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 GSW pogodio otvorene suteve i odmah 30 razlike, 2-way beastovi nisu uspeli da ih sacuvaju. Sokiran sam, ko je mogao da ocekuje ovako nesto? 2 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Samo da bacim jedan hejt na Metaloplastiku iz Milvokija koja je oterala Kouč Bada kao štakora. Stay classy. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 MVPDPOY + MVP + FMVPNišta manje za gospodina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Mozda bih ja mogao po uzoru na Meka, da ne gledam uopste sportove i da tumacim boks skorove. Utakmice su gubljenje vremena, treba mi samo par minuta. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Zamisli da to radim i uvek sam u pravu. Mora da sam genije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Ne mogu da se ne složim sa MCom oko ove serije.Svim srcem uz GSW, pa krasotica u finalu zapada.Mislim da LA nema ni poslovično sudije na svojoj strani u ovoj seriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Lucifere, nadam se da gledaš utakmice jer ako gledaš teško se možeš složiti s Mekom. Navijanje na stranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 15 minutes ago, McLeod said: Zamisli da to radim i uvek sam u pravu. Mora da sam genije. Kada bi sebe znao u vecini situacija da iskontrolises, pa bio bi prosecan u prognozama jer opet ne bi zeleo da ulozis vise truda jer si lenj. Mnogo si daleko od tvoje projekcije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 2 minutes ago, Ta'veren said: Kada bi sebe znao u vecini situacija da iskontrolises, pa bio bi prosecan u prognozama jer opet ne bi zeleo da ulozis vise truda jer si lenj. Mnogo si daleko od tvoje projekcije. Meni je bitnije da sam jos mnogo dalje od vase projekcije 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 Lucifere, nadam se da gledaš utakmice jer ako gledaš teško se možeš složiti s Mekom. Navijanje na stranu. MC vidi kroz statistiku mnogo više nego common people 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 5, 2023 Share Posted May 5, 2023 4 minutes ago, DameTime said: Lucifere, nadam se da gledaš utakmice jer ako gledaš teško se možeš složiti s Mekom. Navijanje na stranu. Mek je gledao utakmicu jer sinoc kao mnogi nije mogao da spava. I da uradim ono sto kazete da nikad ne radim - nisam bio u pravu. Jer je prica ovog mecapa jos jednostavnija od one koju sam ja ispricao. Zavisi ama bas iskljucivo od toga koliko ce zbirno otvorenih suteva Kari i Tompson da promase. Ako budu promasivali 10+ kao u prvoj, Lejkersi ce tesno dobijati utakmice i mozda prezive seriju. Ako budu pogadjali kao u drugoj, nece moci da prismrde. I to je to. Pre 10 godina bi me malo zabrinulo sto to mnogi ne vide ali vremenom sam navikao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts