Miki28 Teoljub Posted October 26, 2022 Author Share Posted October 26, 2022 6 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Hoda tako iz istog razloga zbog kojeg je i nervozan i ulazi u besmislene rasprave u 4. utakmici sezone - koleno nije ono što je bilo i brzina se ne vraća na ono što je bila. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 4 minutes ago, Miki28 said: uff kakva klasika iz larry bird portfolija dodavanja 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 17 minutes ago, Green23 said: Pa to je najbolji deo svakog sporta, bukvalno se smorim svaki termin ako nema takvog lika 😄 Zato kada smo burazer i ja jedan protiv drugog... A to brat na brata to mi je obilježilo mladost. Iako fizički odmalena odvojeni ljetni školski raspust sam provodio kod njega u KŠ. Basket, fudbal ma to je prštalo na sve strane i onda spominjanje iste majke. Jadna mama da ih je mogla sve čuti šta smo si dijelili. I nikad ne zabim kako me je moj brat zvao "žlica" jer mu je to toliko bilo simpatično od tamo od kuda sam dolazio. Krasna vremena. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Nego strašan početak Spursa. Tko se tome nadao. Uzeli već par dobrih skalpova. I ne hvalim više nikoga nadalje. Šta nisam pohvalio Clipperse a oni odmah nanizali dva 15+poraza. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Pelikani dobiše Dalas bez Zajona, Ingrama i Herberta Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 1 minute ago, Dracarys said: Pelikani dobiše Dalas bez Zajona, Ingrama i Herberta 8 (!) igrača sa 11+ poena, vs Luka Medžik sa 30 šuteva iz igre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Quote Barkley believes that the Warriors' deep playoff runs in eight of the past 11 NBA seasons, plus two major leg injuries, are starting to catch up with Thompson, while Green is displaying less and less energy on the court. "These guys have won four championships, that's like playing two or three extra seasons," Barkley explained. "They're passed 30 (years old), you factor in Klay who's had two major surgeries. I think you saw tonight he's like 'this young boy is kicking my ass, ain't nothing I can do about it.' There was a time when Klay Thompson was the best two-way guard in the NBA and he's not the same guy and that's because of injuries. Is he done? No, I don't think he's done. I think he's slowing down and it's catching up with him, that's why he's frustrated. "I think the same thing with Draymond, he's slowing down, we just saw in the Finals. Because his game is dictated on energy and once you get past 30, you start losing -- especially if you play deep in the playoffs every year -- that's why I said Steph [Curry] got a lot more work to do now, those young guys really are going to have to step up or this team is not going to win the championship if those young guys don't start carrying the team." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Trey Murphy ludački dobro šutira na startu sezone. CJ dosta razigrava ekipu što inače nije uobičajeno za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Imao je CJ i u Portlandu nekad sa po 10-11 asistencija, ali tamo je imao Dejma, pa se fokusirao na skoring. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Jeste, CJ mi je totalno primer NBA igrača kod kojeg je mozak mnogo bolji od (prosečnog) tela. Veliki gotivac. U pravu je Barkli, kao i obično. Dobre su ovakve utakmice za GSW, ma koliko bolne bile šamarčine. Stef je, boguhvala, još uvek u prajmu i njegov stil je neuhvatljiv i dalje, ali ostatak ekipe su redom Wiggins i JPoole, pa onda tek Drejo i Klejo, Luno. Zabrinjava potpuni raspad i unazađenje Kaminge i Mudija - ova sezona suštinski zavisi od njih. Wiseman deluje okej na papiru, ali je odbrana i dalje kao da je igra koza na štakama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Moody je sinoć bio odličan. Bilo bi sjajno kada bi mogao u nekom kontinuitetu da isporučuje ovakve partije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Nisam gledao, moram da odgledam večeras. U ove prethodne tri je bio slabiji nego što sam očekivao. Deluje mnogo zrelije od Kamnigsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 (edited) Moze Kleju Kuri jos tri prstena da omoguci, ali Klejo nikad nece biti veci igrac od Krisa Pola. Dzabe mu ovaj presmijesni trash talk i sve...kme kme. A bilo je ljudi koji su govorili da je Kuminga buduci hall of famer...mhm, ali u NBA Live igrici. 🙄 Edited October 26, 2022 by Kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 (edited) 25 minutes ago, freethrow said: Nisam gledao, moram da odgledam večeras. U ove prethodne tri je bio slabiji nego što sam očekivao. Deluje mnogo zrelije od Kamnigsa. Igrao je odličnu odbranu. Upisao je tri blokade što je extra učinak za spoljnog igrača. Pogodio je i par trica. Ima potencijal da bude igrač sa klupe koji će da odradi 15-20 minuta solidne igre u oba smjera. Druga petorka je svakako u rukama svemoćnog Pula. Ne znam zašto je Kuminga toliko skrajnut u stranu. Edited October 26, 2022 by Kvaratskhelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 9 minutes ago, Kosta said: Moze Kleju Kuri jos tri prstena da omoguci, ali Klejo nikad nece biti veci igrac od Krisa Pola. Ne! Klej je bolji od Krisa Pola! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Možda zato što Golden Stejt hoće da igra sa 12 igrača Na klupi sede Pul-povređeni Divićenco-Mudi-Kuminga-Dž. Grin-Vajsmen, ne mogu svi da imaju veliki prostor i da Kari ima 30 ppg. A Golden Stejjt ukupno 150 ppg- znači Klej i Vigins šut u dupe, ako će da se razvijaju Mudi i Kuminga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Kerr je u fazonu i Kosovo i EU. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Đinđić style Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Dobro je dok je Đinđić... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 (edited) Znao sam da ce Finix to rutinski da resi. Oni su vec seljacki utegli PO rotaciju, cekaju samo da ga ih neko nagna kao konje u PO. GS ce opet pola godine da brusi najboljih 7-8. Edited October 26, 2022 by LordOfTerror 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Pelikansi vjerovatno imaju najdužu klupu. Nedostaju 3 startera, nema veze, uskočiće neko. Očekujem da će imati dobru regularnu sezonu i da možda budu na tržištu za neki veći trejd, imaju gomilu materijala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 Klay legenda,protiv ovog sabana koji je nestao u game 7. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 5 minutes ago, Gaga said: Klay legenda,protiv ovog sabana koji je nestao u game 7. Lepo izujedao rumenu devojcicu taj posed, kakva legenda 🤣 Tacno mogu da zamislim kako Klay bleji na Novom Bgd u nekoj stek gajbi kod Bjelice i mazi onog svog buldoga i u pauzi izmedju buksni guzva omot od jafe i baca u kantu za djubre da ne pokvari sut. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts