Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Mora se reci jako visok kvalitet utakmice, plejof tekma. Randle je malo popustio u 2Q, ali dade trojku za +3 Nixa na HT nakon sto smo izjednacili.

Troy je bas podbacio, u napadu je igrac manje kada ne ubacuje trojke, a Quickley takodje razara kako igra (kao i DLo) i mislim da bi postava sa 3 niska Rivs-Sruder-DLo ovde opet mogla biti resenje posto mi Dennis deluje najbolji za davljenje Nesquicka. Stvarno se nadam da ce Randle malo da se ispumpa, promasio je i 3 bacanja u nizu, ali eto pogodi covek trojku ko nista, napaljenost i samopouzdanje na maxu protiv Lakersa kao i uvek. 

 

  Mogao bi Ham da pruzi sansu i Loniju Vokeru, stvarno bez potrebe klupira tog decka koji ima i sut i prodor, ok, Troj je bolji defanzivac ali nekad moras da pucas iz vise oruzja. Dva startera imaju krompir (Troj i Vanda) i to nije dobro. Vise Srudera i Rivsa u drugom Darvine, molicu. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Teraj Troja vise napolje, vcrs je beskoristan, kakav soft faul pravi u kontri na Juliusu i poklanja mu dodatni poen.

Daj Ruija jbt, daleko je napadacki sposobniji ako vec hoces sa krilom. 

 

edit : Bizli i Braun totalno raspadnuti, daj Srukija, Rivsacu, Ruija bilo koga..

edit2: Prozvah Bizlija, dade trojku. Treba nam neka ludacka energija da prelomimo ovo na nasu stranu, mora se odigrati bas dobro posto su Nixi naspanovani na max.

Edited by delgado
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Ne moze ovo da se dobije, imamo imbecila na klupi.

Braun promasuje trojku za trojkom, Bizli je beskoristan i ne moze da cuva Bereta, a na klupi prvih 6min trece cetvrtine, trunu Rivs, Sruder i Rui koji bas treba da igraju. I onda posle bizarne sekvence Randle pakuje jos jednu tricu i Nixi ponovo na +8. Pod hitno mentol da zakuca za klupu pa ako treba i Vanderbilta jer se raspada i ubaci igrace koji nam donose pobede

Link to comment
Share on other sites

Poslusala me budala i ubacila Rivsa, Srudera i Ruija a izbacila Trojanca, Vandu i Malika i za minut su istopili 8 razlike (-1).

Sruder i Rivs mogu da ispariraju brzancima Nixa i defanzivno a i da ih napadaju i iznudjuju neke faulove i igraju pick sa Davisom.

 

Link to comment
Share on other sites

-10, 5min do kraja, ja jos verujem.

 

Davis igra kao mrtvo puvalo ali to je ocekivano. Igramo neku zonu, a oni sve vreme resetaju umesto da ih pritisnemo.

Hartenstajn je bas rasturio Entonija, prosto Nixi timski igraju toliko kvalitetno i dobro da ovde jedino neki jak individualac moze da ih razbije. Dejvis to veceras nije.

1 minute ago, alpaka Bereta Sida said:

Kakvi kretenski napadi 

 

 Ne pati organizacija napada bez LeBrona nimalo, zli jezici bi rekli..

Link to comment
Share on other sites

Kakvi debili, AD promasuje bacanje jos jedno (1/5 ukupno) , a evo sad i Sruder koji je jedan od najboljih u ligi promasi prvo i sad desperate timeout... Posed pre toga, pokriju ceo teren i onda im Hart pokupi skok kao deci i Nixi poentiraju. Realno, nema nista od nas sa ovakvim kilavom i bez-suta Dejvisom. Bez onog njegov midrangea pa cak i trojki gde je bio odlican i davao ih u klacu on nije isti igrac...

Link to comment
Share on other sites

Probali da ukradu loptu i pogubili se, bolje da su odmah napravili faul i bila bi ziva utakmica. Ovako jebiga, ako Hart ubaci drugo, kraj, ako promasi gledace da napravi faul, bas sranje situacija. Cela tekma deluje tako pokusavamo, Nixi odbijaju napade i na kraju nece ostati dovoljno vremena..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...