Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

17 minutes ago, Green23 said:

Pa to je najbolji deo svakog sporta, bukvalno se smorim svaki termin ako nema takvog lika 😄 Zato kada smo burazer i ja jedan protiv drugog...

A to brat na brata to mi je obilježilo mladost. Iako fizički odmalena odvojeni ljetni školski raspust sam provodio kod njega u KŠ. Basket, fudbal ma to je prštalo na sve strane i onda spominjanje iste majke. Jadna mama da ih je mogla sve čuti šta smo si dijelili. I nikad ne zabim kako me je moj brat zvao "žlica" jer mu je to toliko bilo simpatično od tamo od kuda sam dolazio. Krasna vremena. 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Quote

Barkley believes that the Warriors' deep playoff runs in eight of the past 11 NBA seasons, plus two major leg injuries, are starting to catch up with Thompson, while Green is displaying less and less energy on the court. 

"These guys have won four championships, that's like playing two or three extra seasons," Barkley explained. "They're passed 30 (years old), you factor in Klay who's had two major surgeries. I think you saw tonight he's like 'this young boy is kicking my ass, ain't nothing I can do about it.' There was a time when Klay Thompson was the best two-way guard in the NBA and he's not the same guy and that's because of injuries. Is he done? No, I don't think he's done. I think he's slowing down and it's catching up with him, that's why he's frustrated.

"I think the same thing with Draymond, he's slowing down, we just saw in the Finals. Because his game is dictated on energy and once you get past 30, you start losing -- especially if you play deep in the playoffs every year -- that's why I said Steph [Curry] got a lot more work to do now, those young guys really are going to have to step up or this team is not going to win the championship if those young guys don't start carrying the team."

 

Link to comment
Share on other sites

Jeste, CJ mi je totalno primer NBA igrača kod kojeg je mozak mnogo bolji od (prosečnog) tela. Veliki gotivac.

U pravu je Barkli, kao i obično. Dobre su ovakve utakmice za GSW, ma koliko bolne bile šamarčine. Stef je, boguhvala, još uvek u prajmu i njegov stil je neuhvatljiv i dalje, ali ostatak ekipe su redom Wiggins i JPoole, pa onda tek Drejo i Klejo, Luno. Zabrinjava potpuni raspad i unazađenje Kaminge i Mudija - ova sezona suštinski zavisi od njih. Wiseman deluje okej na papiru, ali je odbrana i dalje kao da je igra koza na štakama.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Moze Kleju Kuri jos tri prstena da omoguci, ali Klejo nikad nece biti veci igrac od Krisa Pola. Dzabe mu ovaj presmijesni trash talk i sve...kme kme.

A bilo je ljudi koji su govorili da je Kuminga buduci hall of famer...mhm, ali u NBA Live igrici. 🙄

Edited by Kosta
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, freethrow said:

Nisam gledao, moram da odgledam večeras. U ove prethodne tri je bio slabiji nego što sam očekivao. Deluje mnogo zrelije od Kamnigsa.

Igrao je odličnu odbranu. Upisao je tri blokade što je extra učinak za spoljnog igrača. Pogodio je i par trica. 

 

Ima potencijal da bude igrač sa klupe koji će da odradi 15-20 minuta solidne igre u oba smjera. Druga petorka je svakako u rukama svemoćnog Pula. Ne znam zašto je Kuminga toliko skrajnut u stranu.

Edited by Kvaratskhelia
Link to comment
Share on other sites

Možda zato što Golden Stejt hoće da igra sa 12 igrača

 

Na klupi sede Pul-povređeni Divićenco-Mudi-Kuminga-Dž. Grin-Vajsmen, ne mogu svi da imaju veliki prostor i da Kari ima 30 ppg.

 

A Golden Stejjt ukupno 150 ppg- znači Klej i Vigins šut u dupe, ako će da se razvijaju Mudi i Kuminga.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Gaga said:

Klay legenda,protiv ovog sabana koji je nestao u game 7.

 

Lepo izujedao rumenu devojcicu taj posed, kakva legenda 🤣

 

Tacno mogu da zamislim kako Klay bleji na Novom Bgd u nekoj stek gajbi kod Bjelice i mazi onog svog buldoga i u pauzi izmedju buksni guzva omot od jafe i baca u kantu za djubre da ne pokvari sut.

  • Like 8
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...