pavijan2 Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 11 minutes ago, Don Dusko said: Uglavnom Zoran Savic je najveci izdajnik jer je tuzakao Zvezdu. Pa malo Ostoja. Malo Partizan. Pa opet Savic i tako to... Sve to smo znali i bez Čovića. Jel bilo nešto novo? Zašto nema prodaje karata za utakmicu sa Cedevita Olimpijom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisaF Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Zvezda za svoje igrace placa drzavi poreze i doprinose na plate koje zaista primaju dok Partizan to ne radi zbog verovatno nekih skrivenih ugovora ili sta vec. Sto i ne sumnjam da je istina. Igracemo u Areni jer ona nije vlasnistvo jednog kluba. E sad kada, to nije receno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Ima onaj antropološki vic o plemenu u Africi koje pitaju šta je loše, a oni kažu loše je kad ono drugo pleme dođe, otme nam hranu, siluje žene i pobije muškarce. Onda ih pitaju šta je dobro, a oni kažu dobro je kad mi to uradimo njima. To vam je ova kzš ukratko. 1 1 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 treba da se traži Savićev listing na uvid 3 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Mene za Savica nista ne iznenadjuje On je bukvalno unistio karijeru malom Voji Stojanovicu 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 (edited) 3 minutes ago, medobrundo said: treba da se traži Savićev listing na uvid mts nam je sponzor pa neka naprave uvid u isti. Ako je Savicu 064 sluzbeni broj 😄 Ako nije vise srece neki drugi put 😄 4 minutes ago, quentin said: Ima onaj antropološki vic o plemenu u Africi koje pitaju šta je loše, a oni kažu loše je kad ono drugo pleme dođe, otme nam hranu, siluje žene i pobije muškarce. Onda ih pitaju šta je dobro, a oni kažu dobro je kad mi to uradimo njima. To vam je ova kzš ukratko. Hotentoti. Dusko pred Zalgiris. Edited January 18, 2023 by suptil 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Jel rekao sta za Cedevitu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontra Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 4 minutes ago, pavijan2 said: Sve to smo znali i bez Čovića. Jel bilo nešto novo? Zašto nema prodaje karata za utakmicu sa Cedevita Olimpijom? Neko napisa da postoji mogućnost da se ta utakmica igra u Ljubljani. Nema smisla, al sve je moguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Nije Zoranu ovo trebalo uopste, plus je covek Zvezdas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Just now, Miki28 said: Jel rekao sta za Cedevitu? Kolko sam razumeo igra se u Beogradu. Spomenuo je nesto. Ali ga nisam razumeo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Nikad se opametiti neće. Nikad neće shvatiti da je nekad bolje ćutati i sačekati da prođe gungula. U poslednje vreme prevazilazi sebe sa tupavim spinovima za maloumne. 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Čović Nebojša probija dno svakom novom konferencijom. Zlo. 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 (edited) 7 minutes ago, pavijan2 said: Sve to smo znali i bez Čovića. Jel bilo nešto novo? Zašto nema prodaje karata za utakmicu sa Cedevita Olimpijom? izgleda da se ne mogu dogovoriti oko domačinstva. u stvari šta nije rekao da ćemo u Ljubljanu kad se Ivanović oporavi ili sam ja nešto krivo shvatio. Edited January 18, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 (edited) 1 minute ago, Kontra said: Neko napisa da postoji mogućnost da se ta utakmica igra u Ljubljani. Nema smisla, al sve je moguće. Definitivno se igra u Beogradu 23.1. u 18:00. Just now, bodo said: izgleda da se ne mogu dogovoriti oko domačiunstva. u stvari šta nije rekao da ćemo u Ljubljanu kad se Ivanović oporavi ili sam ja nešto krivo shvatio. Edited January 18, 2023 by pavijan2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Just now, Knipex said: Nikad se opametiti neće. Nikad neće shvatiti da je nekad bolje ćutati i sačekati da prođe gungula. U poslednje vreme prevazilazi sebe sa tupavim spinovima za maloumne. Nema zalbe, znaci bez Kampaca do marta. U medjuvremenu neformalni kontakti da se sastane Covic sa Hlikmanom da li ce se uspeti verovatno ne. Nista to nije nerezonski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 2 minutes ago, Knipex said: Nikad se opametiti neće. Nikad neće shvatiti da je nekad bolje ćutati i sačekati da prođe gungula. U poslednje vreme prevazilazi sebe sa tupavim spinovima za maloumne. I procice mu ovo. Sad ce svi da krenu kako je Zoran Savic tuzibaba a nema veze sto je Covke pogresio i napravio sranje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Je l' on reče za odloženu sa Cedevitom da će se odigrati kad se Nikola Ivanović oporavi? 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Just now, Don Dusko said: I procice mu ovo. Sad ce svi da krenu kako je Zoran Savic tuzibaba a nema veze sto je Covke pogresio i napravio sranje. Jedno ne iskljucuje drugo, Covic je pogresio, Zoran Savic je tuzibaba. 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 1 minute ago, Volter said: Je l' on reče za odloženu sa Cedevitom da će se odigrati kad se Nikola Ivanović oporavi? to sam i ja shvatio iz izlaganja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 2 minutes ago, K.Dot said: Jedno ne iskljucuje drugo, Covic je pogresio, Zoran Savic je tuzibaba. Ne kazem da nije. Samo da je on nasao zanimljiv trenutak da akcentuje to. A i mogao je da precuti. A opet ljudi ce se opet baviti gledajte sta su nama radili a ne sta smo mi uradili. Tako da. Mene ne zanima sto nas je Zoran tuzakao vec sto smo mi dosli u tu situaciju da on moze da nas tuzaka. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 merkantilna pitanja zasluzuju logicno merkantilne odgovore kako to da el nikad nije kaznila partizan za vucicu pederu? jel to fer plej? 🤣 kad ce taj petak? i kako uklopiti the trojku, raspodeliti minutazu i preziveti do 28.? uvek sam znao da je bartomeu gospodin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 5 minutes ago, Don Dusko said: I procice mu ovo. Sad ce svi da krenu kako je Zoran Savic tuzibaba a nema veze sto je Covke pogresio i napravio sranje. Ako je stvarno zvao spanske klubove a imamo trenera koji je 20god tamo onda je jednostavno glup 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Just now, Don Dusko said: Mene ne zanima sto nas je Zoran tuzakao vec sto smo mi dosli u tu situaciju da on moze da nas tuzaka. Većina ljudi ovo jednostavno ne kapira. Oni su Čovićeva publika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 29 minutes ago, Miki28 said: Ako moze kratak rezime? EL poslala izvinjenje, ponistila kaznu i Kampaco moze da zaigra protiv Zalgirisa. Partizan izbacen iz EL. Vucic nije peder. 1 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Just now, Don Dusko said: Ne kazem da nije. Samo da je on nasao zanimljiv trenutak da akcentuje to. A i mogao je da precuti. A opet ljudi ce se opet baviti gledajte sta su nama radili a ne sta smo mi uradili. Tako da. Mene ne zanima sto nas je Zoran tuzakao vec sto smo mi dosli u tu situaciju da on moze da nas tuzaka. Razumem sta kazes ali mi smo realno stalno u situaciji da nas neko tuzaka, Zvezda ce uvek dugovati novac, nikada plata nece biti prvog u mesecu. Evo sada trenutno ne dugujemo to ce potrajati koliko, mesec dana? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts