Sector Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Žurnal je prvi objavio za Campazza tako da vjerovatno ima neke istine. Ok mi je da Duško dovede igrača sa kojim je imao najbolju moguću saradnju i koji ima kvalitet za naše potrebe ali pojačanje na 4 bi značilo ili da ne dolazi centar ili da na Bentila ne računa ozbiljno. Po meni centar bi trebao biti prioritet. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 12 hours ago, Čvarkov said: Čestitke brat! Da je živ i zdrav pa da nam sezona bude uspešnija od Neletove što se tiče prinova, a i rezultata! Mi krenuli od malih nogu Uskoro očekujem i malog Bogdana u punoj opremi! 🔴⚪ Izazivate me ovih dana da uhvatim flow i pojurim musko dete 😁 Veceras pada Barsa! 8 8 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 ako dodje polonara to po meni samo znaci petrusev fulltime na 5ne vidim uopste naznake da se bentilu sprema pedala 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 (edited) Od početka sezone trubim da nam treba četvorka i plej. Plej je stigao, a za četvorku sam se pokolebao usled odličnih igara Petruševa. Polonara je karakterno i igrački ko nacrtan za ovu ekipu. Nadam se da će Petrušev i na centru pružati partije koje je pružao na četvorici. Edited December 30, 2022 by Milos 3.14 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 6 minutes ago, Milos 3.14 said: Od početka sezone trubim da nam treba četvorka i plej. Plej je stigao, a za četvorku sam se pokolebao usled odličnih igri Petruševa. Polonara je karakterno i igrački ko nacrtan za ovu ekipu. Nadam se da će Petrušev i na centru pružati partije koje je pružao na četvorici. Tesko on fizički može da parira,ako već nogama prati na 4 tuga ga je na 5 gurati,ovo je vec ozbiljno prenatrpavanje igrača.Mitrovic i on na 5 baš su lake mete,onda opet treba otkljucavati Kuzmica da brani tornjeve i fizički jake centre. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 4 minutes ago, Dobar u piku said: Tesko on fizički može da parira,ako već nogama prati na 4 tuga ga je na 5 gurati,ovo je vec ozbiljno prenatrpavanje igrača.Mitrovic i on na 5 baš su lake mete,onda opet treba otkljucavati Kuzmica da brani tornjeve i fizički jake centre. Baskonija sa jednim Kotsarom grabi ka plej ofu a možda uzmu i domaći teren u istom. Može se živjeti i bez dobrog defanzivca na 5 tako što imaš timsku igru a i ozbiljan kvalitet na drugim pozicijama, mada bih ja da sam Duško svakako ganjao nekog takvog centra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 3 minutes ago, Sector said: Baskonija sa jednim Kotsarom grabi ka plej ofu a možda uzmu i domaći teren u istom. Može se živjeti i bez dobrog defanzivca na 5 tako što imaš timsku igru a i ozbiljan kvalitet na drugim pozicijama, mada bih ja da sam Duško svakako ganjao nekog takvog centra. Drugi je to mentalitet,a imaju i onog Inoka ili kako se vec zove,plus Kostelo na 4/5 je čvrst igrač.Sinoc bi rutinirali Real da je neko mogao barem malo zagraditi Tavaresa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 1 hour ago, BojanaCZV said: Izazivate me ovih dana da uhvatim flow i pojurim musko dete 😁 Veceras pada Barsa! Prijateljska preporuka, konsultuj i muza po tom pitanju🤣 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 24 minutes ago, Dobar u piku said: Tesko on fizički može da parira,ako već nogama prati na 4 tuga ga je na 5 gurati,ovo je vec ozbiljno prenatrpavanje igrača.Mitrovic i on na 5 baš su lake mete,onda opet treba otkljucavati Kuzmica da brani tornjeve i fizički jake centre. Takav centar neka proba da brani Petruševa na 7 metara od koša, protivnik je tu u većem problemu nego mi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Ne znam da li se nesto promenilo u medjuvremenu, ali moguce je da ce nas novi centar igrati veceras protiv nas. Pre 10ak dana sam cuo da stizu Polonara i Tobi, od istog coveka koji mi je rekao za Fakunda. Videcemo da li je to tacno ili ne, kroz 7 dana, kad krene El prelazni rok 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 8 hours ago, Pacino said: E ovo mi drug iz Turske reče. Kaže Teo kod nas od naredne godine. Ima li tu zaista istine? Jos nije vreme za Tea, tamo negde 2026. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 1 hour ago, BojanaCZV said: Izazivate me ovih dana da uhvatim flow i pojurim musko dete 😁 Veceras pada Barsa! Marko bi se bas obradovao trojkama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Jbt, koliko igraca imamo. Nema mesta ni u FMP-u za sve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 1 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 1 hour ago, Dobar u piku said: Tesko on fizički može da parira,ako već nogama prati na 4 tuga ga je na 5 gurati,ovo je vec ozbiljno prenatrpavanje igrača.Mitrovic i on na 5 baš su lake mete,onda opet treba otkljucavati Kuzmica da brani tornjeve i fizički jake centre. mislim da je logika "best player available"; ako je polonara bolji od dostupnog centra, uzmes polonaru. nije kao da ce petrusev na centru igrati van svoje pozicije, niti to znaci da ne moze da radi na C ono ato je radio na PF a ne znaci ni dy bi iakljucivo igrao C mwni se vise dopada ta ligika nego d posto-poto juris centra 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Sportando 😚 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 52 minutes ago, Wesley Sneijder said: Ne znam da li se nesto promenilo u medjuvremenu, ali moguce je da ce nas novi centar igrati veceras protiv nas. Pre 10ak dana sam cuo da stizu Polonara i Tobi, od istog coveka koji mi je rekao za Fakunda. Videcemo da li je to tacno ili ne, kroz 7 dana, kad krene El prelazni rok Ma Tobi gotovo sigurno ostaje u Barsi,solidne partije pruza za novac koji mu daju tako da verujem da ce ostati tamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 14 minutes ago, srlepajce said: Sportando 😚 Pozivaju se na zurnal😏 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 A A vi kako ste? 😄 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Small Owl Posted December 30, 2022 Popular Post Share Posted December 30, 2022 Imacemo najbolju petorku neregistrovanih igraca u EL. 10 50 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Je li mi igramo veceras neku utakmicu? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 4 minutes ago, Don Dusko said: Je li mi igramo veceras neku utakmicu? 😄 Jok, tek u ponedeljak u Splitu 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Mi dovodimo ove što nam napune reprezentaciju. Vildoza, Campazzo pa Polonara. 😄 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 2 minutes ago, Sector said: Mi dovodimo ove što nam napune reprezentaciju. Vildoza, Campazzo pa Polonara. 😄 Fali Manion i penzionisani Scola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 (edited) 5 minutes ago, Sector said: Mi dovodimo ove što nam napune reprezentaciju. Vildoza, Campazzo pa Polonara. 😄 A i Ivanovića smo uzeli prije po tom ključu Edited December 30, 2022 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts