Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, Sector said:

EL može da nam drži ovu zabranu do kraja sszone ako budu željeli, što nije nemoguće ako nas ne žele u nekoj borbi za top8. 

Jbg, dočekamo opet konkurentnu ekipu poslije par godina pauze i onda ovo sranje. 

Ja mislim da ce otezati bar do Reala

Barsa, Valensija, Real  interesantno

Posted
Just now, Benito said:

Apropo ove price oko sponzorisanja kladionica, dovoljno je reci da je jednom Realu Bwin sponzor vec deceniju, Olimpijakosu takodje itd..

Olimpijakosu je OPAP, državna lutrija

Posted
22 minutes ago, Mile1 said:

10.3.2023.

Admiral bet Aba Liga

Partizan Mozzart Bet-Crvena Zvezda Meridijan bet

To je najmanji problem...

29.01.2023.

FMP Meridian - Crvena Zvezda Meridianbet

😄 

• Like 1
  • Ha-ha 8
Posted (edited)

Kvota 1.15 u meridianu da holand dolazi na novogodisnji koktel sa blu tut zvucnikom oko vrata

Vredi probati

Edited by Webad
  • Like 4
  • Ha-ha 13
Posted
8 minutes ago, keli165 said:

A sto Kampaco kosta mnogo manje nego sto se pisalo za igrace nekih drugih klubova i mnogo manje nego sto se pisalo za trenere nekih drugih klubova, sta cemo sa tim? 😅

Pa bila bi sramota da košta isto kao i oni, kad isti moraju da se potucaju i po evroligaškim utakmicama, ovaj samo po Aba. 

Ovaj lik iz Meridiana koji samo vrti zbog marketinga smo potpisali ugovor, a onda mu sine da nije loše da ubaci društvenu odgovornost 😂 Kako odgovorno odvesti nekog mučenika do propasti objasnićemo vam uz pomoć KKCZ.

Rajko ga pita šta znači višegodišnji ugovor, a na ovom se vidi da je iskreno zbunjen kao Čovo otkud ovo pitanje, rekao si mi da ne brinem, šta sad da kažem dal da probam sa višegodišnji znači baš to - višegodišnji.

• Ha-ha 2
Posted

Posle kažu težak posao u EU, zasedaju jednom mesečno, spoje praznike pa ne rade po dve nedelje a plata prvog u mesecu na računu.

• Like 1
Posted
6 minutes ago, srlepajce said:

a i EL ispade kao prosecna pisarnica u nas

predas predmet koji dodje na red za par meseci u najboljem slucaju

Naravno, kriva je EL birokratija i ne znam ko još, a ne klub koji ko zna sa kolikim zakašnjenjem reguliše te probleme.

• Like 1
Posted

Svakako sve ovo deluje pomalo i neozbiljno od strane EL, jer zaista sumnjam da iz kluba nisu uradili sve sto su mogli, ne bi li Kampaco sto pre zaigrao.

Ipak ce proci skoro 2 nedelje od zvanicnog potpisa, zaista nije malo.

• Like 20
Posted
19 minutes ago, Kooineeperk said:

To je najmanji problem...

29.01.2023.

FMP Meridian - Crvena Zvezda Meridianbet

😄

sukob interesa 😁

Posted
1 minute ago, quentin said:

Naravno, kriva je EL birokratija i ne znam ko još, a ne klub koji ko zna sa kolikim zakašnjenjem reguliše te probleme.

ma jasno

ali opet neozbiljno

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...