Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Milos 3.14 said:

Verovatno se čeka iz poštovanja prema Mihi.

Mnogo ozbiljniji ljudi su se oglasili tim povodom da bi bio fejl

Ajde nadam se da je tako.Ali ne bi bilo prvi put da Covke ovako preko svojih ljudi popali masu..Mada ne verujem da bi Vildosa i Nedovic ono kacili da nije zavrseno...Makar se nadam..

Posted

Ma nema ni mojega od te price, bice isto kao sa Sabazom i Singltonom, krivo mi samo sto ce Luka i Nemanja morati da gule jos mesec dana dok ne dovedemo nekog, ne daj Boze da se neko od njih dvojice povredi.

• Ha-ha 2
Posted (edited)
43 minutes ago, Kankkunen said:

Najjači je Ćoks sa ovim "kako beše, tviteri/instagrami, čuda..." poput precednika kada se pravi da ne zna i ne prati ta čuda, te portale i mreže. Pa onda zna ko taguje Mariniku, ko je rekao šta pre par meseci, fazon ima bukmarkovane sekcije komentara sa svih portala + forume i tviter naloge. 

Edited by kendrick
Posted
1 minute ago, kendrick said:

Najjači je Ćoks sa ovim "kako beše, tviteri/instagrami, čuda..." poput precednika kada se pravi da ne zna i ne prati ta čuda, te portale i mreže. Pa onda zna ko taguje Mariniku, ko je rekao šta pre par meseci, fazon ima bukmarkovane sekcije komentara sa svih portala + forume i tviter naloge. 

Covece uzivaj u pobedi svog tima, otvori pivo dobili ste evropskog prvaka pusti Covica jbt

• Like 9
Posted

Opet treća smena...?
  • Ha-ha 2
Posted
9 minutes ago, Patriota iz kauca said:

Kaže ovih sedam, osam miliona su glupost. Realnost je četvrtina od toga.

Pa četvrtina (1.8-2mil€) se pominje od starta.

Dobro poznata retorika, kao doveli smo ga za siću.

Posted
8 minutes ago, Karakondzula! said:

Covece, koliko im je kompleksa nabio. Upravo su pobedili dvostrukog uzastopnog sampiona Evrope i umesto da slave, oni tatisu na Zvezdinoj temi.

Neverovatna pojava. 

Zajebi me sa tim klinačkim ćeranjima, pogotovu sa predlozima šta bi ko trebalo da radi. Možda kod tebe lete konfete nakon pobeda, ovo je diskusioni forum gde se komentariše video koji je okačen na odgovarajućem mestu. Ako si već defanzivan na pomen aktera iz tog klipa, budi makar kulturan, a ne običan tviteraš prepucavač. 

• Tuzno 1
Posted
3 minutes ago, kendrick said:

Zajebi me sa tim klinačkim ćeranjima, pogotovu sa predlozima šta bi ko trebalo da radi. Možda kod tebe lete konfete nakon pobeda, ovo je diskusioni forum gde se komentariše video koji je okačen na odgovarajućem mestu. Ako si već defanzivan na pomen aktera iz tog klipa, budi makar kulturan, a ne običan tviteraš prepucavač. 

Pozdrav...

Posted

Da je Nebojsa rekao "blizu je, cekamo potpis", zabrinuo bih se. Kad je ovako neodredjeno samo skinuo temu sa one stvari, siguran sam da je gotovo sve i da je samo pitanje vremena.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...