rodriguez Posted December 8, 2025 Posted December 8, 2025 On 9/7/2025 at 8:31 PM, Klotzen said: Evo jedne od retkih klasičnih pesama koju publika peva 🙂 pa čist narodnjak, engleski "marš na drinu". 1
rodriguez Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago kako sam osposobio novi streamer u kući - WiiM Mini - tako mi se otvorio čitav univerzum dobrih izvora dobrog zvuka i još boljeg sadržaja u potrazi za klasikom sam otišao na BBC Radio 3 ali mi je player ponudio BBC Radio 3 Unwind, za koji se ispostavilo da je apsolutno genijalan internet program, kvalitetan muzički izbor namenjen relaksaciji i unapređenju mentalnog zdravlja deluje pretenciozno ali standardno fenomenalno programiranje, dnevni program sa više klasike poznatih nota ali kako odmiče dan, tačnije noć čuje se više nove klasike kompozitora za koje još nismo čuli plus pomalo filmskih zvučnih pejzaža, ambijenta i slično. ne znam da li se BBC Radio 3 Unwind pristupa normalno sa svih izvora ali ako volite relaks klasiku, ovo je baš dobar kanal. moja žena koja je u hard core fazonu Wagner ili smrt se žalila da je malo schmoozy ali ne slušajte je
Recommended Posts