L' Imperatore Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 10 hours ago, karipesic said: I cekam da mi se jave ucesnici iz lige 1 ako zele, ne znam ko je ispao tamo @L' Imperatore Mozda Imperator moze da nam pomogne sa ta 2 imena? Izvinjavam se, al pojma nemam. Jedino što znam je da nisam bio ja. A i to nisam 100% 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Igram naravno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Da li se u ranijim sezonama znalo pre uključenja na draft koji je raspored draftovanja? Naišao sam na nešto, deluje kao da je već odredjen raspored, pa zato pitam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 23, 2023 Share Posted August 23, 2023 Da li se u ranijim sezonama znalo pre uključenja na draft koji je raspored draftovanja? Naišao sam na nešto, deluje kao da je već odredjen raspored, pa zato pitam...Nije se znalo a da ja znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 24, 2023 Share Posted August 24, 2023 Za sad se krecemo izmedju 8 i 10... Valjalo bi da izguramo makar do 10. I da ugovorimo vreme drafta, recimo nedelja 03.09 u 22h? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 25, 2023 Share Posted August 25, 2023 Igrace jedan moj drugar sa nama posto se otvara dosta mesta. Sad ce da se prijavi on na forum. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Javio mi se jos jedan drugar iz USA, igrao bi sa nama a kako se nama niko ne javlja iz lige 1 tj nece da igraju, kako se 2 ne javljaju iz nase lige a i 2 momka se jos premisljaju, ja sam za da i tog drugara ubacim ako se slazete vi momci? I opet ce nas biti 10 li 12 ako se ne jave Gaga ili Ridji ovih dana pa izguramo na 14... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zijan Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Pozdrav ljudi On 8/25/2023 at 10:18 PM, karipesic said: Igrace jedan moj drugar sa nama posto se otvara dosta mesta. Sad ce da se prijavi on na forum. Ja sam taj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 27, 2023 Share Posted August 27, 2023 Podrzavam novitete, igrati sa 10 nema smsila, tu svi imaju sve najbolje, nema potrebe da se iskopa nesto kapitalno 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts