Miki28 Lakers in 5 Posted March 8 Posted March 8 @Losmi17 sta bi ovo? +21 je nedovoljna razlika protiv Iraklisa
Losmi17 Posted March 8 Posted March 8 Miki, hvala sto cesto mislis na mene. Teska prica, sta ti kazem...
Tex_Willer Posted March 9 Posted March 9 9 hours ago, Losmi17 said: Miki, hvala sto cesto mislis na mene. Teska prica, sta ti kazem... Meni deluje da pada Oaka protiv Zvezde 1
Tex_Willer Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Šta radi Reed u Turskoj, iz kolo u kolo sve je bolji, a nije neki totalni divljak. Danas 34p 7as 4ukr, procenti su mu odlični 63% za 2, 36% za 3, iz igre na 56%...
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Igra Fener u 11:00 Mega u 12:00 Partizan u 13:00 Pa ko uživa u basketu, ima šta i da pogleda ovako rano.
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 18 hours ago, Tex_Willer said: Šta radi Reed u Turskoj, iz kolo u kolo sve je bolji, a nije neki totalni divljak. Danas 34p 7as 4ukr, procenti su mu odlični 63% za 2, 36% za 3, iz igre na 56%... Drugu sezonu vezano najbolji strelac turskog prvenstva. Mislim da je vrijeme za EL.
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Dzo23 said: Drugu sezonu vezano najbolji strelac turskog prvenstva. Mislim da je vrijeme za EL. Plus nije neko od 180cm, gradja jeste tanja ali je brz i ima ok size. 1
Chaos Is Me Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Patty Mills potpisao za Tenerife i tako se pridružuje gotivnoj gerijatriji ala Huertas, Shermadini, Dornekamp itd. Mislim da im je prosek godina ekipa preko 35.
Recommended Posts