ChrisJudd Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 Mnogo se lakše diše sa ovom pobedom, još da izvučemo bilo kako protiv Belgije i vrata jugoistočne Azije će biti širom otvorena jer nas sledeći prozor čeka dvomeč sa Slovačkom pa onda idu 4 tekme u okviru letnjih prozora gde ćemo biti u ful sastavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 13 hours ago, Sombor Shuffle said: Valjalo bi i odbraniti koji posed, nadam se. Sa ovakvom postavom to mi ne deluje bas izvodljivo. Takodje kakav crni Zagorac, nadam se da necemo imati to "zadovoljstvo" da ga gledamo na terenu. Dosta je bilo u prethodnim kvalifikacijama. Sad vidim ovaj spisak Letonaca i bojim se da ovo moze biti jedno neprijatno vece, ako stvari ne krenu kako treba. Kod nas jedini Teo sa iskustvom ozbiljnih reprezentativnih utakmica, a verujem da ce duh onog poraza protiv Italije lebdeti nad ekipom, narocito ako se ne otvori dobro. Protiv ovih suterskih ekipa dovoljno je 5 losih minuta da se ode rekom bez povratka, ako krenu da sipaju sa trojke. Pisalo je da je Danga povredjen, inace bih stavio njega u sastav. U principu ta petorka (sa Dangom) i jeste odigrala najbolje. Nadam se samo da kod Smajlage nije teza povreda. I jedan ritopek za Karija, sto nije hteo da ga vrati po cenu poraza. I ti si bio u pravu, bilo je neprijatno vece ali nekako smo posle one tehnicke iz guzice izvukli nesto cvrstine i prelomili. To je ono sto mi najvise smeta kod naseg sastava u ovim raznoraznim prozorima, nekako smo malokrvni, mekani. Aj sto ovi Letonci izgledaju kao Vikinzi ukrsteni sa top secret SSSR tehnologijom, meni smeta sto ih nismo izmlatili. To opet na stranu, momci se bore kako znaju i umeju, nekad se zbune i zaglavinjaju, ali ja im svakako skidam kapu jer trud jeste bio na nivou i ovako neuigrani smo jos dobro i prosli. Bilo je sinoc na temi stvarno zlonamernih komentara, sledecu tekmu lepo da otvorimo live pa nek ljudi daju oduska frustracijama, taman da znam da ne citam. Komentatori ispod svakog nivoa. Sedlacek koji govori da je sudjenje protiv nas zbog raznih kompleksa. Ali necemo o tome. lepteje8o 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Ne znam stvarno sta se desilo sa Sedlacekom. Nekada sam uzivao da ga slusam ali sada kao da okean frustracija vri ispod njegovih reci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 1 minute ago, Marvin said: I jedan ritopek za Karija, sto nije hteo da ga vrati po cenu poraza. što je najveća fora, ristić je odlično odigrao od izlaska smailagića pokupio off reb nakon teovog promašaja i dao poene + bacanja posle je još jednom čini mi se pivotirao i zabacio nešto highly unlikely sa ramena. 1 minute ago, Horium said: Ne znam stvarno sta se desilo sa Sedlacekom. Nekada sam uzivao da ga slusam ali sada kao da okean frustracija vri ispod njegovih reci. meni je sedlaček i u lošijem izdanju melem za uši. prosto čovek čini da ne stavi mute dok gledam, jer zapravo mogu da naučim nešto, tj da mi pruži uvid u izmene koje se dešavaju i reakcije protivničkog trenera. čovek je profi, primeti te stvari koje ljudi primećuju ako se profesionalno bave košarkom, i to se desi u roku od minut. plus opasno jinxuje 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Da, vrhunski jinx Sedlačeka, Bertans je jednostavno morao promašiti ono bacanje. Ni mnogo iskusniji komentatori se ne bi postideli te minijature. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 mislim da je omasio onaj lik sto je pretio da ostvari ucinak sase djordjevica protiv litvanije 6/6 je sutirao slobodnjake a omasio prvo na dva minuta do kraja 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Covek zna kosarke, ne kazem. Ali nekako se na budjavu atmosferu u hali i na samom terenu nadovezala jos budjavija atmosfera u studiju 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 da da, tad je izgledalo da smo peceni, kada je pominjao tendenciozno sudjenje i fiba vatikan ali je nakon tehnicke danguba (pustam opet darkvud dab, danguba danguba) zakucao i krenuo u svoju pobednicku minijaturu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 ristic je imao ta 2-3 poteza koji mozda jesu bili bitni, ali je van toga sve ostalo uradio pogresno u odbrani je plivao manje vise non stop teska prica prelomili danguba onim kucanjem i trojkom, plus naravno dominantni kuridza i slozicu se sa ovde napisanim da avram nekako skroz drugacije izgleda kad igra za repku i kkp Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Nema mu spasa, Risticu. Ne moze covek bukvalno nista dobro da uradi. Uvek cemo da ga napinjemo. A eto meni nekako bilo milo dok gledam nase igrace. Nisu savrseni, ali ja sam cvrstog uverenja da ovakav rad u nasim klubovima samo vodi sve slabijoj reprezentaciji. Mi vise ne ucimo nase momke da budu lideri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanPG Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 MJK [emoji257]Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 meni je sedlaček i u lošijem izdanju melem za uši. prosto čovek čini da ne stavi mute dok gledam, jer zapravo mogu da naučim nešto, tj da mi pruži uvid u izmene koje se dešavaju i reakcije protivničkog trenera. čovek je profi, primeti te stvari koje ljudi primećuju ako se profesionalno bave košarkom, i to se desi u roku od minut. plus opasno jinxujeVrhunski je prozvao Kuruca da je nervozan, ovaj bukvalno odmah pravi onaj wtf faul.. Slikovito prikazuje znanje.Mnogo mi je drago zbog MJK.P.S. Zna li neko šta se dešava sa Jelovcem i koliko je ozbiljno njegovo stanje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 (edited) 12 minutes ago, Edward Louis Severson III said: Mi vise ne ucimo nase momke da budu lideri. pa avram ti je sinoc bio lider i smailagic dok je bio u igri kljucne minute u 4. cetvrtini smo igrali bez tea i to sve sa ovim nekim 3. esalonom nase kosarke ne znam sta vise tu moze da se ocekuje fiba je govno i glavni razlog zasto to izgleda kako izgleda i nije samo SRB u toj situaciji Edited November 26, 2021 by NikadProtivKaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 20 minutes ago, NikadProtivKaline said: ristic je imao ta 2-3 poteza koji mozda jesu bili bitni, ali je van toga sve ostalo uradio pogresno u odbrani je plivao manje vise non stop teska prica taman da više nikada ništa dobro ne uradi, obavio je biznis kada je trebalo. nije kao da očekujem od njega neku budućnost u repki, kao kod smailagića ili pokua 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 jeste, s tim da su nas na drugoj strani prilicno punili preko njega ali ok, svakako tekmu nismo dobili odbranom Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 1 hour ago, uini said: da da, tad je izgledalo da smo peceni, kada je pominjao tendenciozno sudjenje i fiba vatikan Ja mislim kao i komentator, jel Ilija bio bese... nisu sudije tendenciozne, već su užasno loše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 sedlaček je zvezdaš a svi znamo da su zvezdaši predvodnici Qbasketball pokreta. raskrinkavamo zakulisne radnje & pojedinačne mešetare u dilovima 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 steta sto nisam gled'o, al ocekivao sam zajebanu utakmicu. isto ce da bude i u beldzitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 https://sport.blic.rs/kosarka/evropska-kosarka/vesti-iz-grcke-koje-niko-nije-zeleo-da-cuje-stanje-srpskog-kosarkasa-koji-se-bori-za/wvydnkd?ref=fbblic Ajde momčino pobedi 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Teska prica za Jelovca, bas... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Ne mogu da verujem da je zivotno ugrozen. Od mozdanog udara strada motorika ali ljudi obicno prezive. Bas mi je nenormalna i pomisao da mu je i sam zivot ugrozen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Sta znam, meni ono sinoc nije bilo lose i bilo je ultra zabavno ako nista. Ono, svakako nije sjajna odbrana, ali oni imaju 6-7 igraca koji ce im ionako biti u 12, i inace su zajebani kad krene da ih kenja ovako, a mi imamo bukvalno jednog koji bi trebalo da bude u 12. Mozda. Tako da nije realan odnos. Meni je fascinantno kako je Kari brzo uspeo da ova drveta poslozi da to lici na nesto u napadu. Bice ovo ok. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 Kari be like: odbranu ionako nema ko da igra, hajde da damo 100+ poena 😄 na kojeg li mi selektora to lici??? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 14 hours ago, uini said: letonija 2pts 17/23 73.9% 3pts 16/34 47.1% ft 18/22 81.8% mi 2pts 27/38 71.1% 3pts 10/20 50% ft 17/22 77.3% nismo ni mi bili loši ( : Ne da nismo bili loši, nego su ovakve brojke i slova mnogo veće čudo za nas nego za njih. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 26, 2021 Share Posted November 26, 2021 (edited) da, cini mi se da je i nas poprilicno kenjalo u sutu 10 trojki sa 50% suta u ovom sastavu nije nesto na sta mozemo redovno da racunamo 25 minutes ago, Marvin said: na kojeg li mi selektora to lici??? na kojeg? Edited November 26, 2021 by NikadProtivKaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts