Martin Mystere Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Jebeš ti sve kada je Birčević u prvoj petorci... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Ovo je izgleda jedna od onih bas bas prijateljskih utakmica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Napad za sada funkcioniše jako dobro i prilično raznovrsno ali zato odbrana i skok ne postoje! Što je najgore niko se ne trudi da skoči ili zagradi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Imamo i monaha u ekipi vidim 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Jes da Teo dugo nije igrao, ali i dalje ima košarku u malom prstu. A sa Milutinovim se povezao kao mače sa slaninom 😉 A evo i Bradulja udara jadac 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Dobro, Teo je i dalje Teo, to je jedina briga koju sam imao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Čim je Teo izašao stao je i napad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 5 minutes ago, mare80 said: Ovo je izgleda jedna od onih bas bas prijateljskih utakmica... Prema protivniku. Već u subotu sa Litvanijom očekujem Bogdana, Belog, Guduru, možda čak i Jokić dobije koji minut. Biće to totalno druga priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 (edited) Nadam se da oni koji su odobravali odstranjivanje Nedovica i Kalinica uzivaju u bravurama Todorovica i Avramovica, i uigravanju kombinacija sa njima tri nedelje pred prvenstvo. Podseca me na nasu klupsku situaciju u kojoj je "Fica samo popunjavao broj dok ne nadje angazman." Edited August 7, 2019 by Casaubon 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Statistika? Quote Nadam se da oni koji su odobravali odstranjivanje Nedovica i Kalinica uzivaju u bravurama Todorovica i Avramovica Sokole ovo je pripremna utakmica br 2, na osnovu cega mracis? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 1 minute ago, Casaubon said: Nadam se da oni koji su odobravali odstranjivanje Nedovica i Kalinica uzivaju u bravurama Todorovica i Avramovica, i uigravanju kombinacija sa njima tri nedelje pred prvenstvo. Podseca me na nasu klupsku situaciju u kojoj je "Fica samo popunjavao broj dok ne nadje angazman." I meni izgleda po sastavu na ovoj tekmi da Vasa i Bogi otpadaju naustrb pomenutog dvojca. 9 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Fizicki Milutinov najbolje deluje od svih na terenu.. Bas pokretan sa svojih 2.10+ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Au, kako će se samo Milutinov uklopiti sa ovim plejmejkerima koje imamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 3 minutes ago, nlavrnja said: I meni izgleda po sastavu na ovoj tekmi da Vasa i Bogi otpadaju naustrb pomenutog dvojca. Nece otpasti, naravno. Al da je pomenuti dvojac lepo gledati na parketu, pa sve i protiv KK Mala Krsna - nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
difusion Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Bircevic cepa mrezicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Nema Radulje na 4, a Birca razbija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Kole uspavljuje pa sam dala sansu Dendi da me iznervira kako bih se razbudila 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 neces se usreciti, ne zna ni ciji je napad pola vremena i glumi Acu info sa raznim trivija doskochicama.. Ali Denda, jbg.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Ko će prenositi prvenstvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 1 minute ago, Referent said: Ko će prenositi prvenstvo? RTS, znači Denda i (možda) Šarenac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 onaj yt pušta neku muziku a ne basket 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyot Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 (edited) Bilo skoro do pola pa otišao u out. Tražim i ja novi strim. Sorry za ovo. I za Dendu 😂 Edited August 7, 2019 by Koyot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Bircevic se blamira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 koliko je dobar Milutinov jbt, kako se uopste odluciti ko ce biti ta druga petica na ozbiljnim tekmama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Dobro su iskoristili Finci sto smo im cetiri minuta dali Bircevica fore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts