Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam siguran da je Milosavljević uopšte predviđen da konkuriše za OI. Više onako da ga stave u izlog da zabode još koji korektan ugovor pred penziju.

• Like 6
Posted
1 hour ago, mmajstor said:

😶😶

Majstore, nemoj da me shvatis pogresno, ali Jokic ne moze da bude jednak Luchi ili Nedovicu. Ako to ne kapiras...jbg.

Posted (edited)

Avramoviću je zbog ovog stava ''niskog starta'' najteže poverovati da ima 192cm.

Ali zato prolazi ko šilo i iskoristiće svaku rupicu u odbrani.

Edited by Wingwalker
Posted

Rutiniramo Grke. Čak i u ovom sastavu uopšte nismo loši. Jeste rano, ali nije bilo skoro ovoliko igrača u opticaju... 

Mislim da se Dobrić ozbiljno nametnuo, nije loš ni Avram, dok Deda, Anđuša i Laza teško da će igrati i kvalifikacije. Gagi takođe... 

• Like 1
Posted
1 minute ago, mmajstor said:

ja bio ubedjen za onog jednog grka da je Djidji Datome... 

Điđi Datome za siromašne... :smiley2:

Posted (edited)

toliko elegancije i mekoće u svakom pokretu Petruševa...uz to deluje veoma opušteno.

kada napregne sajle ovo leto ostaje mu samo da dodatno poradi na tom šutu i biće ko pucka.

Edited by Wingwalker
Posted
17 minutes ago, Triticum vulgare said:

Nadam se da neko do dvojice Balša Koprivica i Marko Pecarskog sazreti za reprezentativca. Bar da pokupe trud od Dobrića..

Balsa Koprivica i Tristan Vukcevic.

Posted
2 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said:

Balsa Koprivica i Tristan Vukcevic.

Gledao sam malo klipova sad Koprivice. Vidi se da se nabildovao. Zakuca kad god može. Nisam baš video da nešto napada leđima. Više liči na Motrezel Herelsa nadam se da neće biti Manimal, nego nešto više. Verujem da od Zubca bi mogao više.