Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Trebali su tu da budu 

Petrušev,Smailagić,Micić,Gudurić Milutinov...

Po nesreći u grupi baš sa Turskom kojoj tradicionalno svi igraju.

Plašim se da će ove kvalifikacije da ogole stanje srpske košarke.

Ali mi smo zemlja Zvezde i Partizana.Samo je to bitno.

Edited by Radovan III
Posted

Kao što Milko napisa,da skačemo do neba ako dobijemo u Beogradu.

Ne bi bilo loše da na ljeto na neku magiju Bosanci dobiju Tursku u Sarajevu.To bi nam puno značilo.

Posted

Aleksa sasvim sigurno nece igrati prvu utakmicu jer dan pre igra protiv Asvela a leti se 7 sati do Beograda. Mozda bude stigao za drugo poluvreme. 

Just now, Radovan III said:

Kao što Milko napisa,da skačemo do neba ako dobijemo u Beogradu.

Ne bi bilo loše da na ljeto na neku magiju Bosanci dobiju Tursku u Sarajevu.To bi nam puno značilo.

Turska ce se prosetati kroz kvalifikacije, njihov poraz protiv Bosne ne bi znacio nista sem da se ugura jos jedna konkurent za prolazak. 

Meni je sve ovo izuzetno neprofesioalno odradjeno od strane saveza, ne kazem da treba Alimpijevic da ide u MIlano da samara sportskog direktora Olimpije ali mi nikada nece biti jasno kako bas samo nama ne igraju glavni igraci te kvalifikacije a ostalima igraju. Sve u svemu smo se ugurali ovde nepotrebno u potencijalno veliki problem. Trebace 9-3 za prolazak, mozda 8-4 u nekim krugovima. 

Sve u svemu ako nama Jokic ne igra 4 utakmice letos smo najebali jeza. 

Posted
2 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Neozbiljno, bez Gudurica, Micica, Milutinova i Petruseva. 

Селектор сениорске репрезентације Србије Душан Алимпијевић одредио је списак од 23 кандидата за фебруарски ФИБА квалификациони прозор за Светско првенство.

На списку се налазе: Данило Анђушић (Арис), Алекса Аврамовић (Дубаи), Филип Барна (ФМП), Немања Дангубић (Дубаи), Дејан Давидовац (Црвена звезда), Огњен Добрић (Црвена звезда), Саво Дрезгић (Мега), Асим Ђуловић (Мега), Страхиња Гавриловић (Игокеа), Никола Калинић (Црвена звезда), Балша Копривица (Бахчешехир), Аријан Лакић (Партизан), Богољуб Марковић (Мега), Душан Милетић (Клуж), Стефан Миљеновић (Црвена звезда), Лука Митровић (ЦСКА), Стефан Момиров (Спартак), Павле Николић (Борац Чачак), Јован Новак (Кинг Шчећин), Алексеј Покушевски (Партизан), Душан Ристић (Кавасаки Брејв Тандерс), Никола Танасковић (Будућност), Урош Трифуновић (Турк Телеком).

1. Avramović 30 plus minuta, Miljenović

2. Barna, Lakić, Trifunović 

3. Kalinić, Dobrić, Dangubić

4. Pokuševski, Nikolić

5. Tanasković, Mitrović, Ristić

Imamo mi svoje adute. Ovaj tim treba da igra čvrsto defanzivno, sa što više tranzicije i što manje pozicionih napada. 

Posted
Just now, Petkovic Miroslav97 said:

1. Avramović 30 plus minuta, Miljenović

2. Barna, Lakić, Trifunović 

3. Kalinić, Dobrić, Dangubić

4. Pokuševski, Nikolić

5. Tanasković, Mitrović, Ristić

Imamo mi svoje adute. Ovaj tim treba da igra čvrsto defanzivno, sa što više tranzicije i što manje pozicionih napada. 

Ljudi, Avram ne moze igrati prvu utakmicu koja nam je u ovom sastavu i jedina sansa da ih dobijemo.

Sve to u teoriji zvuci super. Ali Turska je pre svega suterski ozbiljna ekipa i napunice nas spolja samo tako kada punimo reket na Osmaniju i Jurtsevenu. Ja sam licno video sansu u tome da Petrusev i Milutinov skidaju ipak mekanim turskim unutrasnjim igracima skokove sa glave i da ih totalno dominiramo pod kosem. Sada, ne znam. Dovoljno je pogledati statistku suta iz prvog prozora, nas i Turaka, i dosta toga ce ti biti jasno. Ova nasa ekipa je operisana od suta spolja.

Mislim da su ozbiljan favorit ovaj put. Naravno, puna podrska momcima i da se pobijemo kao ljudi. 

Posted

Sreća naša pa porodismo onu pobjedu u Sarajevu. Ako ovako nastavimo sa odazivom i krpljenjem tima loše nam se piše u budućnosti.

I ako generalno i taj naš A tim i glavni igrači kad pogledam minutaže i klubove mislim da stanje nikad gore nije bilo. Prije su mnogi Eurocup klubovi i grčka, turska bile prepune Srba, toga sad nema.

Posted

I Avramović se povredio danas protiv Bosne tako da me ne bi čudilo da on propusti i oba meča. Bukvalno se sve potrefilo kako ne treba ove kvalifikacije, od žreba, rasporeda EL i naših mečeva, pa do silnih povreda. 

Posted
15 minutes ago, Radovan III said:

Zna li se nešto o prirodi povrede.

Zna li se da li je Alimpijević zvao Smajlija?

Aleksa Avramović igru napustio sa bolnom grimasom, i uz otežani hod.

FIBI se zvaničnp šalje širi spisak od 24 igrača dok Alimpijević je odredio spisak od 23 igrača. Zanimljivo.  

Posted
2 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Aleksa sasvim sigurno nece igrati prvu utakmicu jer dan pre igra protiv Asvela a leti se 7 sati do Beograda. Mozda bude stigao za drugo poluvreme. 

Turska ce se prosetati kroz kvalifikacije, njihov poraz protiv Bosne ne bi znacio nista sem da se ugura jos jedna konkurent za prolazak. 

Meni je sve ovo izuzetno neprofesioalno odradjeno od strane saveza, ne kazem da treba Alimpijevic da ide u MIlano da samara sportskog direktora Olimpije ali mi nikada nece biti jasno kako bas samo nama ne igraju glavni igraci te kvalifikacije a ostalima igraju. Sve u svemu smo se ugurali ovde nepotrebno u potencijalno veliki problem. Trebace 9-3 za prolazak, mozda 8-4 u nekim krugovima. 

Sve u svemu ako nama Jokic ne igra 4 utakmice letos smo najebali jeza. 

Lako je staviti krivicu na Savezu, raspored je takav da omogučava EL klubovima da blokiraju igranje naših reprezentativaca iz inostranstva. Veći je problem činjenica da su naši vodeći klubovi KKCZ i KKP prestali da stvaraju i promovišu igrače za repku.

Mi smo najebali ćim Jokara ode u penziji. Bukvalno nemamo vrhunskog centra u deceniji 2000-2010 koji može parirati po visini i kvalitetu Vembanjami, Sengunu, Mari, Suigi ili Stejnbaru.