MikiMilane Posted March 26 Posted March 26 2 hours ago, Aleks said: Momak verovatno nece ni biti profesionalni kosarkas kad je mogao da studira Computer Science na CalTech-u Lepo je napisano da je Glogovac "in the portal" što znači da namerava da napusti Cal Tech da bi igrao na višem nivou.
Aleks Posted Thursday at 10:06 PM Posted Thursday at 10:06 PM 4 hours ago, MikiMilane said: Lepo je napisano da je Glogovac "in the portal" što znači da namerava da napusti Cal Tech da bi igrao na višem nivou. I ja sam lepo napisao "mogao da studira". Opet moze da zavrsi na Ivy Legaue koje su tu na istom novou akademski. Nisam rekao da ne moze da igra nego da ne mora jer samo to sto je upao na Cal Tech govori da je momak brilijantan akademski.
MikiMilane Posted yesterday at 01:40 PM Posted yesterday at 01:40 PM Za trenera U20 reprezentacije imenovan je Nemanja Jovanović. Juniorsku U18 reprezentaciju vodiće Saša Ocokoljić. U17 mušku selekciju na Svetskom prvenstvu predvodiće Stevan Mijović. Trener kadetske U16 reprezentacije biće Branko Milisavljević. 1
Aleks Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kako vam se cini Vladan Vujovic iz mege? 46% za tri, na ne previse pokusaja (37) ali sut fino izgleda i ima gradju za kosarku. Takodje cini mi se kao da je late bloomer?
Miki8 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Ilic iz Vojvodine i Stevic iz Radnickog iz Kragujevca treba da budu barem na spisku u17 reprezentacija, ja bi ih licno stavio kao sigurne putnike za SP. To su dva igraca koja statisticki dominiraju nasom kadetskom ligom. Oba igraca su daleko bolji od na primer Milicica. Uz njih naravno treba pozvati Djurovica pa i Macesica. Edited 22 hours ago by Miki8
Darko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Just now, Bojdo said: Eurohopes skinuo Kusturicu sa prvog mjesta. Nauštrb Solimana pretpostavljam? Ne slažem se, pogotovo što je Kusturica late bloomer. Ali moraće da popravi šut, to je fakat. Dobro je što ima dobar procenat slobodnih, trebao bi da ga može dovesti u red.
Bojdo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 22 minutes ago, Darko said: Nauštrb Solimana pretpostavljam? Ne slažem se, pogotovo što je Kusturica late bloomer. Ali moraće da popravi šut, to je fakat. Dobro je što ima dobar procenat slobodnih, trebao bi da ga može dovesti u red. Ne. http://www.eurohopes.com/rankings/2009 1
Aleks Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 19 minutes ago, Bojdo said: Ne. http://www.eurohopes.com/rankings/2009 Ako Spanci naturalizuju ovog i ovog (Boumtje Boumtje) imacemo problema jer ne verujem da iko od nasih visokih 09 da cuva njihove visoke.
Miki8 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Spanci se nisu plasirali na U17 SP tako da nam nisu konkurencija. Mislim da cemo biti dosta jaci u reketu ove godine ako se ne budu pravile greske kao prosle godine. Djurovic ce biti veliko pojacanje u reketu, spomenio sam i Macesica koji je veoma dobar igrac. Cak mogu da se i dodaju Saraba ili Pajovic ako treba visine u reketu , mada nece dobiti sansu pre Miladinovica. Steta sto CZ ne zna da radi sa visokim igracima. Pajovic je bas dobar materijal za obradu ,kao sto je i godinu dana stariji Zivojinovic ali ne znaju jbg. Edited 18 hours ago by Miki8
Darko Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 1 hour ago, Bojdo said: Ne. http://www.eurohopes.com/rankings/2009 Ok, nisam znao da Amere stavljaju tu. Pretpostavljam da je izuzetak zato što igra i odrasta u Španiji.
Tex_Willer Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Po Američkim draft podacima za 2028g, Kusturica je svuda 1 ili 2 pik, dok Soliman je 3 maltene po svim prognozama( ovaj centar iz Barsa nigde nije ni u top 5, neko 8 mesta tu se kotira). On je već fizički solidno izgrađen igrac, nisam bas siguran koliko ne dominira na toj osnovi, pa i Soliman sirovom snagom dobar prostor sebi pravi. Ovaj decka su stavili jer je bio mvp, a nije ni trebao biti, pogotovo ne na osnovu finalnog meča.
Aleks Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 hours ago, Miki8 said: Spanci se nisu plasirali na U17 SP tako da nam nisu konkurencija. Mislim da cemo biti dosta jaci u reketu ove godine ako se ne budu pravile greske kao prosle godine. Djurovic ce biti veliko pojacanje u reketu, spomenio sam i Macesica koji je veoma dobar igrac. Cak mogu da se i dodaju Saraba ili Pajovic ako treba visine u reketu , mada nece dobiti sansu pre Miladinovica. Steta sto CZ ne zna da radi sa visokim igracima. Pajovic je bas dobar materijal za obradu ,kao sto je i godinu dana stariji Zivojinovic ali ne znaju jbg. Djurovic ce biti pomoc u napadu. Bjelica je izgleda ostao kratak za poziciju 5 a nema sut da bi sirio na 4, dok je Miladinovic malo spor za moderniju kosarku. Da li Pajovic uopste igra? Kada su ga doveli pisano je bilo da je veliki talenat. Zivojinovic se fino krece za poziciju i ima osecaja u ruci cini mi se, ali kao sto kazes nikada nisu umeli u zvezdi sa visokima.
Delfinarijum Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakvi su ovi ex-yu klinci iz Ilinoja sto ce sada da igraju zavrsni NCAA turnir, jel ih gledao neko?
Miki8 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 7 hours ago, Aleks said: Djurovic ce biti pomoc u napadu. Bjelica je izgleda ostao kratak za poziciju 5 a nema sut da bi sirio na 4, dok je Miladinovic malo spor za moderniju kosarku. Da li Pajovic uopste igra? Kada su ga doveli pisano je bilo da je veliki talenat. Zivojinovic se fino krece za poziciju i ima osecaja u ruci cini mi se, ali kao sto kazes nikada nisu umeli u zvezdi sa visokima. U mladjim kategorijama malo ko igra dobru odbranu vazno je da trpa, mada kod Djurovica postoji i defanzivni potencijala pokretljiv je i dugacak. Pajovic igra ali sa minutazom koja varira i bez neke definisane uloge. U CZ u kadetskoj ekipi forsiraju Bubanju koji na zalost nije nesto preterano izrastao. Mislim da je Zivojinovic trebao da bude na onom spisku za turnir u Nemackoj, pogotovo posto u tom godistu nema preterano kvalitetnih visokih igraca. Takodje ne znam kakav je status Stojiljkovica iz Vojvodine, mislim da ima dvojno drzavljanstvo, Crna Gora Srbija, dobro bi dosao U18 reprezentaciji. Nema ni Maksica ni Zekavica na sirem spisku. Kao ni Draskovica iz Vojvodine koji ima veoma dobru sezonu. Edited 1 hour ago by Miki8
Recommended Posts