Aleks Posted Wednesday at 10:52 PM Posted Wednesday at 10:52 PM (edited) 1 hour ago, MikiMilane said: Trener Andrej Tesla Da li je ovaj hrvat (Maric) kao onaj Njegovan ili je stvarno njihov 😄? 7 hours ago, Bojdo said: Bas lijep sut iz okreta. Ko je u pitanju, video mi je nedostupan. Edited Wednesday at 10:54 PM by Aleks 1
Aleks Posted Friday at 11:39 AM Posted Friday at 11:39 AM 1 hour ago, Bojdo said: Upravo pocinje Barcelona. Više ima kucanja pod kosem nego poena iz driblinga/suta. Sreca pa ima talenta da može da ga troši u ovom timu.
Bojdo Posted Friday at 11:58 AM Posted Friday at 11:58 AM Ma on ce uvijek biti fizicki suoeriorniji i od vecine u NBA. Treba mu konzistentsn sut.
Bojdo Posted Friday at 12:17 PM Posted Friday at 12:17 PM Problem sa Barcom je sto stalno igraju tranziciju.
Aleks Posted Friday at 12:30 PM Posted Friday at 12:30 PM (edited) 32 minutes ago, Bojdo said: Ma on ce uvijek biti fizicki suoeriorniji i od vecine u NBA. Treba mu konzistentsn sut. Ma slazem se, jedino na sta sam ukazivao je njegova uloga u ovom timu. 14 minutes ago, Bojdo said: Problem sa Barcom je sto stalno igraju tranziciju. I naseljavaju reket africkim kontinentom Edited Friday at 12:31 PM by Aleks
Aleks Posted Friday at 03:24 PM Posted Friday at 03:24 PM On 3/9/2026 at 2:00 AM, Bojdo said: Za par dana (13. mart) počinje ANGT. Pored Kusturice kojice nastupiti za Barcu, takodje ce igrati i Matija Lukic za NGT. Lukic otpao iz NGT tima?
Problem sa licnim greskama Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 hours ago, Bojdo said: Dobra partija Kusturice. Gledao sam 3 četvrtine. Meni deluje da je igrao u 3. brzini. Barsa ozbiljno prejaka za protivnike, pre svega fizički. Pomalo neprijatno za gledanje.
Tex_Willer Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Problem sa licnim greskama said: Gledao sam 3 četvrtine. Meni deluje da je igrao u 3. brzini. Barsa ozbiljno prejaka za protivnike, pre svega fizički. Pomalo neprijatno za gledanje. A malo koga imaju a da je izlazno godiste...
Bojdo Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago https://x.com/search?q=NIKOLA KUSTURICA&src=recent_search_click&f=live
Bojdo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Joksimovic zasada glavna zvijezda ANGT. Edited 11 hours ago by Bojdo
Darko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 1 hour ago, Bojdo said: Joksimovic zasada glavna zvijezda ANGT. Videćemo ga protiv Kusturice i Barse. Odbrana Barselone je drugi nivo, biće pravi test. Edited 10 hours ago by Darko
Darko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kusturica ima bolji indeks po odigranom minutu a još je i 2009 godište.
Bojdo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, Darko said: Kusturica ima bolji indeks po odigranom minutu a još je i 2009 godište. Da, vjerovatno ce ga cuvati Kusturica. 1
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odličan mec Nikole, par čistih lopti mu je iscurelo, skok, asist odbrana top.
Aleks Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kusturica je mnogo vise timski igrac i naravo manje sebican od ovog Joakima BB. Zbog toga i nije mvp. Ovo kao NBA All star starteri. Dva Srbina se izdvajaju.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kusturica ako se atletski razvije može uz svoj IQ, koji je pogotovo viši od prosečnog atlete u Nba bez problema imati 4-5as prosek u ligi kroz vreme, bez ikakve lucidnosti.
Recommended Posts