Aleks Posted February 16 Posted February 16 (edited) 1 hour ago, MikiMilane said: 6'6.75" dakle 200,025 cm visok U pravu si, slucajno sam mu jedan "inch" dodao, ali sam makar raspon ruku pogodio 🙂Videh tu je isto onaj Srbin iz Kanade Ilic, ali mu nista dobro nije ovo merenje donelo. 4 minutes ago, Božidar said: Sumnjam da ce dugo potrajati na toj visini. Kapiram da ce na kraju biti neka duga cetvorka.@Tex_Willer Mislim da je realnije da u startu bude 4/3. Previsok ce biti za poziciju 3, pogotovu sto se ocekuje jos da poraste. Ako dobije na eksplozivnosti kad se oformi, ne vidim sto ne bi mogao igrati 3 pogotovo sa duzinom ruku i sakama gde moze da vodi loptu prilicno nisko za njegovu visinu. Edited February 16 by Aleks 1
Božidar Posted February 16 Posted February 16 6 minutes ago, Aleks said: U pravu si, slucajno sam mu jedan "inch" dodao, ali sam makar raspon ruku pogodio 🙂Videh tu je isto onaj Srbin iz Kanade Ilic, ali mu nista dobro nije ovo merenje donelo. Ako dobije na eksplozivnosti kad se oformi, ne vidim sto ne bi mogao igrati 3 pogotovo sa duzinom ruku i sakama gde moze da vodi loptu prilicno nisko za njegovu visinu. Meni je vise problem visok dribling za nekog za koga se ocekuje da bude iznad 210cm.
Tex_Willer Posted February 17 Posted February 17 (edited) 8 hours ago, Božidar said: Meni je vise problem visok dribling za nekog za koga se ocekuje da bude iznad 210cm. Uh sad bas 210cm, pa to je stvarno beli Janis. A vrlo lako može i otići u Bakse, koji bi tamo 2028g gotovo sigurno trebali biti u 3 najgora tima na istoku. Edited February 17 by Tex_Willer 1
Bojdo Posted February 17 Posted February 17 (edited) Bozidare, pricas napamet ili si insajderski upucen u projekcije njegovog rasta? 210+ je jos 6-7 cm. Edited February 17 by Bojdo
Božidar Posted February 17 Posted February 17 2 hours ago, Bojdo said: Bozidare, pricas napamet ili si insajderski upucen u projekcije njegovog rasta? 210+ je jos 6-7 cm. Ko moze znati koliko ce on porasti? Komsiju merili, rekli da ce biti oko 204cm visine, on stao na 190cm. Kusturica ce jos rasti obzirom na godine . Sasvim je realno da poraste do 21 godine na 210cm, barem tako ljudi u moj okruzenju pricaju o njemu. Nemam nikakve informacije o predikcijama njegovog rasta.
Aleks Posted February 17 Posted February 17 (edited) 1 hour ago, Božidar said: Ko moze znati koliko ce on porasti? Komsiju merili, rekli da ce biti oko 204cm visine, on stao na 190cm. Kusturica ce jos rasti obzirom na godine . Sasvim je realno da poraste do 21 godine na 210cm, barem tako ljudi u moj okruzenju pricaju o njemu. Nemam nikakve informacije o predikcijama njegovog rasta. Niko ne raste do 21 godine. Janis nece biti, jer nece imati tu atletiku a ni visinu. Dosta mu je i ovo visine, momku treba samo pouzdan sut! Edited February 17 by Aleks
Božidar Posted February 17 Posted February 17 3 minutes ago, Aleks said: Niko ne raste do 21 godine. Janis nece biti, jer nece imati tu atletiku a ni visinu. Dosta mu je i ovo visine, momku treba samo pouzdan sut! Rastu , kako ne rastu? Prvi put cujem. NIsam ga uporedio sa Janisom. Dosta jeste ali evidentno ce jos rasti, zasto sam i postavio pitanje gde ga vidite kad bude porastao jos.
Radovan III Posted February 17 Posted February 17 Ako je momak stvarno visok 206 cm... Janis je visok 211 cm.Sve visine bez patika. I da ne raste više u eri ove košarke tih 206 cm mu je sasvim dovoljno da igra na 3-4. Mnoge druge stvari kod njega su važnije...
Darko Posted February 17 Posted February 17 (edited) Trenutno je 205cm. Ljudi uglavnom ne rastu do 21e godine ali ima izuzetaka, kao na primer Wemby. Uglavnom se rast završava sa 16 godina, bar za 50% dečaka. Ogromna većina završi do 18, a veoma mali broj ide do 21. Kusturica će uskoro 17 godina, možda poraste do 208 ali iskreno - ne treba mu ni cenat više. Ima OGROMAN raspon ruku. Sa njegovim skill setom, voleo bi da ga vidim sa loptom u rukama i mislim da mu trojka najviše odgovara. Edited February 17 by Darko 1
Aleks Posted February 17 Posted February 17 (edited) 1 hour ago, Darko said: Trenutno je 205cm. Ljudi uglavnom ne rastu do 21e godine ali ima izuzetaka, kao na primer Wemby. Uglavnom se rast završava sa 16 godina, bar za 50% dečaka. Ogromna većina završi do 18, a veoma mali broj ide do 21. Kusturica će uskoro 17 godina, možda poraste do 208 ali iskreno - ne treba mu ni cenat više. Ima OGROMAN raspon ruku. Sa njegovim skill setom, voleo bi da ga vidim sa loptom u rukama i mislim da mu trojka najviše odgovara. U nas Srba je visina mnogo precenjena u odnosi na raspon ruku! Edited February 17 by Aleks 1
Bojdo Posted February 17 Posted February 17 (edited) Copper Flag je takodje atleticniji od Kusturice, ali u pogledu dimenzija Kusturica je eltini i za crnacke standarde. Flag ima 213 raspon ruku na 206 visinu, a Kusturicin raspon je odokativno vjerovatno oko 220. Kad vec mastamo, moze li se pribliziti plafonu Flaga ako podesi sut? Edited February 17 by Bojdo
Tex_Willer Posted February 17 Posted February 17 42 minutes ago, Bojdo said: Copper Flag je takodje atleticniji od Kusturice, ali u pogledu dimenzija Kusturica je eltini i za crnacke standarde. Flag ima 213 raspon ruku na 206 visinu, a Kusturicin raspon je odokativno vjerovatno oko 220. Kad vec mastamo, moze li se pribliziti plafonu Flaga ako podesi sut? Bogami meni deluje i nekih 223-224 raspon na trenutno 206cm. Nisam siguran da je Fleg bolji atleta, pogotovo što ce Kusturica usled visine ali i raspona biti iznad njega. Ja sam uveren za 2-3g da ce on biti glava-obruc u smislu odraza.
Bojdo Posted February 17 Posted February 17 Doci do insajderskih informacija o Kusturicinom rasponu ruku je nenormalno teško, a pokusavam preko raznih skauta, jos niko ne zna.
Aleks Posted February 17 Posted February 17 1 hour ago, Bojdo said: Copper Flag je takodje atleticniji od Kusturice, ali u pogledu dimenzija Kusturica je eltini i za crnacke standarde. Flag ima 213 raspon ruku na 206 visinu, a Kusturicin raspon je odokativno vjerovatno oko 220. Kad vec mastamo, moze li se pribliziti plafonu Flaga ako podesi sut? Mislim da nece imati njegovu skocnost a mozda ni eksplozivnost, pa ni kad nabaci masu. Sto se suta tice verovatno tu moze biti i bolji jer je Flag to tek na koledzu popravio. Sve u svemu zasto da ne bude nesto nalik njemu ili Wagneru. Naravno sve ce zavisiti od okruzenja u kom bude a tu ne smatram Barsu ni priblizno idealnim. Mozda je bolje da ode na koledz cim bude mogao, sto ne bih mislio za momke koji igraju u Megi na primer.
Bojdo Posted February 17 Posted February 17 (edited) Flagg ima veci plafon od Wagnera, a mislim da bi i Kusturica mogao imati, ako sve bude idealno. Edited February 17 by Bojdo 2
Tex_Willer Posted February 17 Posted February 17 1 hour ago, Aleks said: Mislim da nece imati njegovu skocnost a mozda ni eksplozivnost, pa ni kad nabaci masu. Sto se suta tice verovatno tu moze biti i bolji jer je Flag to tek na koledzu popravio. Sve u svemu zasto da ne bude nesto nalik njemu ili Wagneru. Naravno sve ce zavisiti od okruzenja u kom bude a tu ne smatram Barsu ni priblizno idealnim. Mozda je bolje da ode na koledz cim bude mogao, sto ne bih mislio za momke koji igraju u Megi na primer. 27/28 sezonu bi trebao provesti na koledžu, nešto kao Demin koji bi teško ikakvu sansu dobio u Realu, pogotovo što je Gonzales igrao.
Darko Posted February 17 Posted February 17 6 hours ago, Aleks said: Sve u svemu zasto da ne bude nesto nalik njemu ili Wagneru. Naravno sve ce zavisiti od okruzenja u kom bude a tu ne smatram Barsu ni priblizno idealnim. Mozda je bolje da ode na koledz cim bude mogao, sto ne bih mislio za momke koji igraju u Megi na primer. Bolje u Barsi nego u blizancima. Bar mu je data šansa da zaigra i trenira sa prvim timom iako ima samo 16 godina. Ako bude imao mesta u rotaciji i dovoljno minuta, ne treba mu koledž. 6 hours ago, Aleks said: Mislim da nece imati njegovu skocnost a mozda ni eksplozivnost, pa ni kad nabaci masu. Sto se suta tice verovatno tu moze biti i bolji jer je Flag to tek na koledzu popravio. Ni ja ne verujem ali ajde da vidimo šta će biti kada prestane sa rastom. Trenutno mu fali snage i mase jer je naglo izrastao ali mislim da će to doći sa vremenom. Flagg je unikatan igrač i veliki potencijal. Mislim da je suviše rano da Kusturicu poredimo sa njim, dalek je put od talenta do igrača. Ali razumem hajp oko Nikole, igrača ovakvih predispodicija odavno nismo imali a još mu je izgleda glava na mestu. Volim njegov hustle, nije ga strah ići na kontakt iako treba da ojača. 6 hours ago, Tex_Willer said: Bogami meni deluje i nekih 223-224 raspon na trenutno 206cm. I meni. 7'4" ili možda čak 7'5" raspon ruku. 2
Božidar Posted February 18 Posted February 18 Da li je gledao neko centra juniora Zvezde Sava Đurića? Visok, valjda levoruk?
Aleks Posted February 18 Posted February 18 (edited) 1 hour ago, Božidar said: Da li je gledao neko centra juniora Zvezde Sava Đurića? Visok, valjda levoruk? 07 godiste je, samim tim i stariji od vecine ostalih. Vidim sada Vojvodini su uzeli jos jednog visokog- Luka Zivojinovic. Doveli su pre sezone Pajevica ali nije igrao jos? Edited February 18 by Aleks 1
Vreme čuda Posted February 19 Posted February 19 Lagano ulazimo u finis sezona ml kategorija i talenti postaju vidljiviji siroj javnosti. Cekaju nas U16 ,U17 i U18 takmicenja. Prateci rad u ml sel klubova , najbolja stvar koja je mogla da se desi su NIL ugovori i pristupacnost koledza. Tako da ko ima uslove ili dobre agente sa 18 vec treba razmisljati u tom pravcu. Neko se odluci i godinu pre da iskoristi high school ali bih tu dao prednost razigravanja u nekoj seniorskoj ligi, ko je u mogucnosti. Definitivno nijedan ozbiljan nas klub ne daje sansu klincima pre 23 godine tako da cemu trositi vreme i usporavati talenat.
Aleks Posted February 19 Posted February 19 2 hours ago, Vreme čuda said: Lagano ulazimo u finis sezona ml kategorija i talenti postaju vidljiviji siroj javnosti. Cekaju nas U16 ,U17 i U18 takmicenja. Prateci rad u ml sel klubova , najbolja stvar koja je mogla da se desi su NIL ugovori i pristupacnost koledza. Tako da ko ima uslove ili dobre agente sa 18 vec treba razmisljati u tom pravcu. Neko se odluci i godinu pre da iskoristi high school ali bih tu dao prednost razigravanja u nekoj seniorskoj ligi, ko je u mogucnosti. Definitivno nijedan ozbiljan nas klub ne daje sansu klincima pre 23 godine tako da cemu trositi vreme i usporavati talenat. Bolje taman nekima i da odu samo da treniraju (pogotovo teretana) na koledzu kao sto je Misko poslao onog hrvata.
Bojdo Posted February 19 Posted February 19 Počinje Minicup. Mega je glavni favoriti, pozajmili su još Bjelobrka i Samardzića.
Aleks Posted February 19 Posted February 19 13 minutes ago, Bojdo said: Počinje Minicup. Mega je glavni favoriti, pozajmili su još Bjelobrka i Samardzića. Pogledao malo pocetak, prva postava izgleda kao da je citava sastavljena od akceleranata.
Bojdo Posted February 19 Posted February 19 Pa najbolji je igrač u Zvezdi računajući godinu dana starije. Mada, ako mislis na Iliju Glodjovica, teško je još reći je li on klasičan play. 1
Recommended Posts