Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 hours ago, Aleks said:

Juniori FMP/Dinamika sa 3 ovoletosnja u18 reprezentativca (2 startera) i jednim strancem, jedva dobise Zvezdu sa startnim plejem sa u16 prvenstva.

Stvarno sramota kako se biraju mladje reprezentacije, i ko ih sve vodi.

Kako deluje Simjanovski ove sezone?

On I Djurovic mi deluju iznad Bjelice po talentu pa i Lukica.

Vidim samo stats na 3 aba u19 utakmice, fino tu deluje ipak igra protiv 07 08g većinski.

Posted
6 hours ago, Tex_Willer said:

Kako deluje Simjanovski ove sezone?

On I Djurovic mi deluju iznad Bjelice po talentu pa i Lukica.

Vidim samo stats na 3 aba u19 utakmice, fino tu deluje ipak igra protiv 07 08g većinski.

Simjanovski ima bas dosta slobode u Zvezdi sto je dobro, mada ne vidim neko poboljsanje u sutu i plej making-u; i dalje je mu je snaga prodor ka kosu sto ne znam da li ce moci da prenese na visi nivo.

Po talentu bih rangirao generaciju: Kusturica-Djurovic-Lukic/Dramicanin-Simjanovski/Bjelica. Babica iz amerike nisam video osim na nekim highlights-ima. 

Posted
2 minutes ago, Aleks said:

Simjanovski ima bas dosta slobode u Zvezdi sto je dobro, mada ne vidim neko poboljsanje u sutu i plej making-u; i dalje je mu je snaga prodor ka kosu sto ne znam da li ce moci da prenese na visi nivo.

Po talentu bih rangirao generaciju: Kusturica-Djurovic-Lukic/Dramicanin-Simjanovski/Bjelica. Babica iz amerike nisam video osim na nekim highlights-ima. 

Pa imati snagu sa 16g, a pritom igrati protiv momaka godinu dve starijih nije ni malo za baciti.

Posted
6 hours ago, Aleks said:

Ovo je mozda najslabiji tim koji je Mega poslala na ANGT u poslednje vreme.

Bas hejtujes Megu, da pomisli covek da je licno... Gledajuci kako rangiraju Megine 08 i 09 prospekte dolazim do zakljucka da ima veoma malo boljih ekipa... 

Posted (edited)

Bjelica najkorisniji igrač po indeksu u Megi iako je 2009o godište. Stvarno se nadam da će da izraste, inteligentan je igrač i ima skilla. Teško će sa circa 205 igrati centra u seniorima.

Edited by Darko
  • Like 1
Posted
5 hours ago, Darko said:

Bjelica najkorisniji igrač po indeksu u Megi iako je 2009o godište. Stvarno se nadam da će da izraste, inteligentan je igrač i ima skilla. Teško će sa circa 205 igrati centra u seniorima.

Pavlović ako dovede kordinaciju u red, čiji nedostatak za nekoga njegovih godina i visine nije čudan isto može biti zanimljiv igrač. Ima bas mekanu ruku.

5 hours ago, Peggy Sue said:

Bas hejtujes Megu, da pomisli covek da je licno... Gledajuci kako rangiraju Megine 08 i 09 prospekte dolazim do zakljucka da ima veoma malo boljih ekipa... 

😂😂😂 nije hejt ako mislim da od odlaska Avramovica nivo mladjih kategorija oslabio. 

U prvom pravom utakmici Karalic se konačno probudio, samo da nastavi da bude tako agresivan mislim da će osvojiti ovaj turnir.