Darko Posted November 2 Share Posted November 2 11 hours ago, Bojdo said: Kusturica napreduje, mada mislim da ovi kosevi nisu kao kod seniora. Ali svkako je fino narastao na 195+. Predvidjaju mu preko dva metra Ne znam šta misliš "koševi nisu kao kod seniora". Misliš da su niži? Bio bi iznenađen. Inače, dobro se kreće i čini mi se dugačak. Najvažnije da mu šut radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vreme čuda Posted November 5 Share Posted November 5 Pioniri Zvezde dobili i Partizan, ozbiljna generacija 010. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted November 8 Share Posted November 8 Izašli su sastavi ekipa za Evroligine juniorske turnire, zanimljivo da će Mega ići u Istanbul na turnir koji organizuje Bahčešehir dok će u Beogradu pored večitih igrati još: Makabi, Huventud, Trento, Milano, INSEP i NGT Beograd. Turnir se igra u periodu 7-9 Mart. Turnir u Istanbulu, igra se 29.11.-01.12. Bahčešehir Mega Efes Fenerbahče PAO Venecija Gran Kanarija NGT Istanbul Turnir u Minhenu, 17-19.01. Bajern Aris Cedevita Olimpija Virtus Real Madrid Valensija Studentski centar NGT Minhen Turnir u Ulmu, 07.-09.02. Ulm Barselona Alba Dubai Žalgiris Olimpijakos Asvel NGT Ulm 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanasko Posted November 10 Share Posted November 10 Juniori Mege izgubili u Cacku.Nakon tri odigrana kola imaju jednu pobjedu i dva poraza.Iznenadjujuce,bar za mene.Imaju sirinu,visinu,ne znam u cemu je problem.Cacak,FMP,Partizan su za sada neporazeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted November 11 Share Posted November 11 Ima i Čačak 94 visinu sa Petrovićem i Jerkićem. Oni mogu se nositi sa Bačkom i Ostojićem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted November 11 Share Posted November 11 10 hours ago, tanasko said: Juniori Mege izgubili u Cacku.Nakon tri odigrana kola imaju jednu pobjedu i dva poraza.Iznenadjujuce,bar za mene.Imaju sirinu,visinu,ne znam u cemu je problem.Cacak,FMP,Partizan su za sada neporazeni. Juniori Mege su isto u proseku valjda godinu dana mlađi od konkurencije ili tako nešto. Danilović i Karalić su 2008-o godište naprimer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanasko Posted November 11 Share Posted November 11 U danasnjoj utakmici za Megu je igralo 6 igraca rodjenih 2007.godine,5 je 2008.godiste(Karalic,Danilovic,Savic,Gnjato,Stikovic),te Lurc rodjen 2009.Za Cacak je igralo tri igraca koji su rodjeni 2006.godine,trojica su 2007.godiste,cetvorica 2008.,te dvojica 2009.godiste.Mislim da je Cacak dobio jer ima dva visoka centra Jerkica i Petrovica(obojica su 2007.godiste,te oko 7 stopa visoki-212cm),koji su visinski mogli parirati Backu(211cm)i Ostojicu(214cm).Veliki hendikep je bilo i neigranje Srzentica na poziciji beka,koji je jedan od najboljih igraca u generaciji rodjenoj 2007.godine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vreme čuda Posted November 11 Share Posted November 11 Nakon pionira i kadeti Zvezde bolji od Partizana, izgleda da se sa Avramovicem stvari pomeraju na bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted November 13 Share Posted November 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted November 13 Share Posted November 13 4 hours ago, Bojdo said: Koliko je visok i koliko mu prognoziraju da će narasti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted November 14 Share Posted November 14 Nemam jos te informacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanasko Posted Saturday at 08:34 AM Share Posted Saturday at 08:34 AM (edited) Odigran je derbi pionira u kojem je Mega nadigrala ekipu Radnickog sa 14 poena razlike.Poslije nepotpunog petog kola Zvezda je neporazena, a prate je ekipe Mege(Banjica),FMP i Radnickog sa omjerom 4-1.Mislim da je ovo takmicenje na nivou KSB vrlo kvalitetno sa mnostvom talentovanih igraca rodjenih 2010.i 2011.godine.Za nedjelju dana bice okupljanje ovog godista iz Vojvodine i Beograda na koji je pozvano preko 40 igraca.U istoj sedmici su zakazani kontrolni treninzi za ostale regione(oko 25 igraca), a sve sa ciljem da se sagleda potencijal svih igraca 2010.godista,jer se oko 25.decembra ocekuju tradicionalni mecevi sa selekcijom R.Srpske u kategoriji U-16(2009.) i U-15(2010.).Misljenja sam da se od ovih selekcija moze sastaviti respektabilan tim za kadetsku reprezentaciju za Evropsko prvenstvo 2025.godine. Edited Saturday at 10:16 AM by tanasko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted Saturday at 10:30 AM Share Posted Saturday at 10:30 AM Zasad generacija bez nekog extra potencijala koji odskače poput Ukića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vreme čuda Posted Sunday at 08:00 AM Share Posted Sunday at 08:00 AM 23 hours ago, tanasko said: Odigran je derbi pionira u kojem je Mega nadigrala ekipu Radnickog sa 14 poena razlike.Poslije nepotpunog petog kola Zvezda je neporazena, a prate je ekipe Mege(Banjica),FMP i Radnickog sa omjerom 4-1.Mislim da je ovo takmicenje na nivou KSB vrlo kvalitetno sa mnostvom talentovanih igraca rodjenih 2010.i 2011.godine.Za nedjelju dana bice okupljanje ovog godista iz Vojvodine i Beograda na koji je pozvano preko 40 igraca.U istoj sedmici su zakazani kontrolni treninzi za ostale regione(oko 25 igraca), a sve sa ciljem da se sagleda potencijal svih igraca 2010.godista,jer se oko 25.decembra ocekuju tradicionalni mecevi sa selekcijom R.Srpske u kategoriji U-16(2009.) i U-15(2010.).Misljenja sam da se od ovih selekcija moze sastaviti respektabilan tim za kadetsku reprezentaciju za Evropsko prvenstvo 2025.godine. Izuzetno talentovana generacija sto ce i u narednim godinama pokazati. Ko prati pionirsku ligu Srbije to vidi. Pricati o potencijalu pojedinaca pre izlaznih kadeta je neozbiljno. Bez statistike ne moze se pricati o kvalitetu na osnovu poena. Neko igra u slaboj ligi neko ima poznatog tatu, neko placa portale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts