Delija Zabalj Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 (edited) Govoricemo o pojacanjima Fmp za narednu sezonu! Edited July 14, 2022 by uvrnuto Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Bez zelje da mnogo tupim, ispravi naslov da bude lepo napisano. Znaci KK FMP 2022/2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 ima onaj jedan centar u kkcz, prica se da ne racunaju vise na njega ima i nba iskustvo i prsten sa voriorsima kam tu fmp bro Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Zar nije trebalo Sarac da otvori novu temu? 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted June 21, 2022 Author Share Posted June 21, 2022 Trent Frazier prvo pojacanje Fmp za narednu sezonu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted June 21, 2022 Share Posted June 21, 2022 Valjda ce se vratiti pravljanju mladih igraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted June 23, 2022 Author Share Posted June 23, 2022 Fmp u Fiba ligi sampiona. Kvalifikacije pocinju 21 septembra, a zreb je 7 jula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukag Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Izgleda da Djenka pojacava FMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodie Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Već vidim prekomandu tamo negde u januaru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Djenka, Kuridza, Simon, Kuz... Simpaticna veteranska ekipica se okuplja, ne bi me cudilo da se i Filip reaktivira. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Kk Fali Malo Podmlatka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 Djenka, OoooooDjenka Ooooooo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 23, 2022 Share Posted June 23, 2022 1 hour ago, fradler said: Djenka, Kuridza, Simon, Kuz... Simpaticna veteranska ekipica se okuplja, ne bi me cudilo da se i Filip reaktivira. Simonovic da jos malo odigra, Kuz da se prekomanduje, da probaju da oporave Kvinsija Milera i neka brat Cirbes ostane stanovnik Beograda... Danguba ionako ladi jaja u Partizanu, pa moze i on u FMP... i ko nam jos nedostaje a dostupan je? 😄 Da, da, Filip 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Bilo bi lepo vratiti Apica, nekako mi se cini da bi mogao na mala vrata u Zvezdu ako bi odigrao jednu vrhunsku sezonu bez povreda. Karakter i kvalitet ima, visina i zaglavljenost izmedju pozicija su mu problem, u svakom slucaju za Evropski FMP je odlican. Ne bi me cudilo da se raspitaju i o Dangi, mozda i Radicevic mada je mali imao dobru sezonu kod Canka a i ljudima se ovde kosa jezi od njegovog imena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted June 24, 2022 Author Share Posted June 24, 2022 Odlican posao Fmp. Videcemo naredne korake u vezi pojacanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Ljudi, pa ne treba FMP da pravi ekipu koja ce ne znam ni ja sta da uradi sa rezultatima, vec treba da razvija mlade igrace, ne nuzno za Zvezdu vec za sebe i srpsku kosarku. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 20 minutes ago, Kooineeperk said: Ljudi, pa ne treba FMP da pravi ekipu koja ce ne znam ni ja sta da uradi sa rezultatima, vec treba da razvija mlade igrace, ne nuzno za Zvezdu vec za sebe i srpsku kosarku. Mislim da se od te ideje odustalo godinama unazad. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 1 hour ago, Kooineeperk said: Ljudi, pa ne treba FMP da pravi ekipu koja ce ne znam ni ja sta da uradi sa rezultatima, vec treba da razvija mlade igrace, ne nuzno za Zvezdu vec za sebe i srpsku kosarku. gde je i kad to naređeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 bezveze mislim ja prvi nisam za to samo guraj mlade, nema veze ako nemaju dovoljno talenta ali ovde se vise izgleda i ne pokusava Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Realno jedino Šaranović ima talenta da napravi ozbiljnu karijeru u ovoj ekipi. Ima šut, brzinu, pregled igre, a ove sezone je i ojačao malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 evo verovatno ce gregor glas biti slobodan ne znam zasto fmp-u to ne bi bila meta da bude prvi bek, sa dozvolom za pripaljivanje dobra pracka, a nije operisan ni od odbrane bonus: cova ga sukne ostoji 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 56 minutes ago, Perkos2 said: gde je i kad to naređeno? Nije naredjeno, nego to jedino ima smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 3 hours ago, Kooineeperk said: Ljudi, pa ne treba FMP da pravi ekipu koja ce ne znam ni ja sta da uradi sa rezultatima, vec treba da razvija mlade igrace, ne nuzno za Zvezdu vec za sebe i srpsku kosarku. Koje to mlade igrace? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 7 minutes ago, Markoss said: Koje to mlade igrace? Bilo koje. Makar i otpatke iz KKCZ, KKP i Mege. I strance ako treba. Inace ne vidim poentu igranja kosarke za klubove koji nemaju nista - ni bazu navijaca, ni mladje kategorije, niti jakog menadzera koji stoji iza njih - jedino neku infrastrukturu imaju, neku istoriju dobrog rada koja je sada samo istorija, i tu neki kvazi-saradnju sa KKCZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 (edited) https://www.eurohoops.net/en/fiba-champions-league/1360845/2022-23-basketball-champions-league-clubs-confirmed/ Jel realno da ce FMP probati da igra Fiba Ligu sampiona🙄 Otud onda mozda i ovo: https://www.eurohoops.net/en/fiba-champions-league/1361434/charles-jenkins-moves-to-fmp/ Edited June 24, 2022 by Gudura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts