Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Tamburinjo said:

Jeste da se oko zenske kosarke slazem sa gospodinom Jovanovicem ali privucen naslovima pogledah "Sok zavrsnicu" protiv Belgije... Pa njih je ladno azpisnicki sto ostetio 

posto je vreme krenulo da tece cim ej nasa izvela loptu a Belgijanka jos nije uhvatila. Jel su to druga FIBA pravila il su zajebali sa zapisnickog stola? 

Dirala je loptu igračica Belgije koja je branila uvođenje lopte, zato je i došla do njih lopta. 

• Like 2
Posted

Još sat vremena a meni već radi stomak... Francuska je jaka ko crna zemlja, šta Marina može da im priredi? I mogu li ove naše da izvedu to što im Marina priredi?

Posted

Spustiše nam veliku razliku bzvz totalno, 3 lopte bačene u bunar, plus zicer Anderson. Smotana završnica, a mogli smo sa ozbiljnom prednošću da odemo na odmor.

Posted

Umesto laganih 10ak razlike samo +5, a sve smo prosuli za 2 minuta…

Cim izadje Tina a udju Dugalić i/ili Škorić krecu problemi

Posted
Just now, Ridji said:

I ne zove se Marina nego Valerian

1 minute ago, Kankkunen said:

Udata za našeg basketaša ...

Just now, Ridji said:

I ne zove se Marina nego Valerian

Autocorrect prebacio, ispravio sam u originalnom postu.

Znam da je srpska snajka, samo mi zanimljivo 😀

• Like 1
Posted

Naravno, ovo je super rezultat s obzirom da je Francuska veliki favorit. Ali mi očigledno znamo da igramo protiv njih. Videćemo u drugom da li ćemo izdržati...

Posted

ovo mi prva utakmica da gledam na ovom prvenstvu i iam 3 utiska..

tamna vukosavljevic sto igra za vrancusku

svetla brooks sto igra za nase

i sareni koji ni nije za bolje od one zikine sarenice

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted

Na

2 minutes ago, Issey said:

Naravno, ovo je super rezultat s obzirom da je Francuska veliki favorit. Ali mi očigledno znamo da igramo protiv njih. Videćemo u drugom da li ćemo izdržati...

Marina šije francusku selektorku za tri koplja u košarkaškom znanju, to nam je najveća prednost. "Samo" treba odigrati bolje od njih do kraja utakmice.

• Like 1
Posted

Generalno igramo odlično odbranu, odlično sakupljamo i udvajamo njihove visoke kad prime loptu pri čemu one nemaju rešenje i povratan pas. Posebno su u problemu sa niskim plejmejkerima, a obe su im takve. Zato je njihova selektorka došla u situaciju da igra bez klasičnog pleja, već sa dva 2 na 1 i 2 i to im bolje funkcioniše za sada. Mi još imamo prostora da Nevena proradi, sto ona uglavnom čini u drugom poluvremenu.

Celu prvu četvrtinu Crvendakic je bila u ozbiljnom mismatachu a samo smo jednom pokušali to da iskoristimo. 

Posted (edited)
8 minutes ago, n4l1m said:

i sareni koji ni nije za bolje od one zikine sarenice

Nista, da zovemo onda Dendu za drugo poluvreme? :smiley33:

Edited by momohyoideus