Green23 Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 4 minutes ago, Tamburinjo said: Jeste da se oko zenske kosarke slazem sa gospodinom Jovanovicem ali privucen naslovima pogledah "Sok zavrsnicu" protiv Belgije... Pa njih je ladno azpisnicki sto ostetio posto je vreme krenulo da tece cim ej nasa izvela loptu a Belgijanka jos nije uhvatila. Jel su to druga FIBA pravila il su zajebali sa zapisnickog stola? Dirala je loptu igračica Belgije koja je branila uvođenje lopte, zato je i došla do njih lopta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Još sat vremena a meni već radi stomak... Francuska je jaka ko crna zemlja, šta Marina može da im priredi? I mogu li ove naše da izvedu to što im Marina priredi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ajmooooooooooooooooooooo ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Mnogo grešaka ponovo i promašenih zicera. Sreća pa i one greše, a i odbrana šljaka za sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ja prvi put u zivotu vidim ulaz gde svi beze od lopte 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Biće ovo partija do golih kraljeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Srećom ne gledam često žensku košarku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Spustiše nam veliku razliku bzvz totalno, 3 lopte bačene u bunar, plus zicer Anderson. Smotana završnica, a mogli smo sa ozbiljnom prednošću da odemo na odmor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 (edited) Ali kad za Francusku igra crnkinja po imenu Valeri Vukosavljević 😎 Edited June 27, 2021 by Stiletto Greška u imenu, autocorrect 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Umesto laganih 10ak razlike samo +5, a sve smo prosuli za 2 minuta… Cim izadje Tina a udju Dugalić i/ili Škorić krecu problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ženska košarka mora da se gleda "drugim" očima ... previše ste kritični. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Jel moze neko da objasni ovu tehniku suta kod zena? Jel to samo nedostatak snage ili nesto kriticnije? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 2 minutes ago, Stiletto said: Ali kad za Francusku igra crnkinja po imenu Marina Vukosavljević 😎 Udata za našeg basketaša ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Just now, Kankkunen said: Udata za našeg basketaša ... I ne zove se Marina nego Valerian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Just now, Ridji said: I ne zove se Marina nego Valerian 1 minute ago, Kankkunen said: Udata za našeg basketaša ... Just now, Ridji said: I ne zove se Marina nego Valerian Autocorrect prebacio, ispravio sam u originalnom postu. Znam da je srpska snajka, samo mi zanimljivo 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Naravno, ovo je super rezultat s obzirom da je Francuska veliki favorit. Ali mi očigledno znamo da igramo protiv njih. Videćemo u drugom da li ćemo izdržati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 ovo mi prva utakmica da gledam na ovom prvenstvu i iam 3 utiska.. tamna vukosavljevic sto igra za vrancusku svetla brooks sto igra za nase i sareni koji ni nije za bolje od one zikine sarenice ☕ 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Na 2 minutes ago, Issey said: Naravno, ovo je super rezultat s obzirom da je Francuska veliki favorit. Ali mi očigledno znamo da igramo protiv njih. Videćemo u drugom da li ćemo izdržati... Marina šije francusku selektorku za tri koplja u košarkaškom znanju, to nam je najveća prednost. "Samo" treba odigrati bolje od njih do kraja utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 2 minutes ago, n4l1m said: sareni koji ni nije za bolje od one zikine sarenice Šarenac je super, samo da ne slušam Dendu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Generalno igramo odlično odbranu, odlično sakupljamo i udvajamo njihove visoke kad prime loptu pri čemu one nemaju rešenje i povratan pas. Posebno su u problemu sa niskim plejmejkerima, a obe su im takve. Zato je njihova selektorka došla u situaciju da igra bez klasičnog pleja, već sa dva 2 na 1 i 2 i to im bolje funkcioniše za sada. Mi još imamo prostora da Nevena proradi, sto ona uglavnom čini u drugom poluvremenu. Celu prvu četvrtinu Crvendakic je bila u ozbiljnom mismatachu a samo smo jednom pokušali to da iskoristimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 (edited) 8 minutes ago, n4l1m said: i sareni koji ni nije za bolje od one zikine sarenice Nista, da zovemo onda Dendu za drugo poluvreme? Edited June 27, 2021 by momohyoideus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Pogresna tri prsta posle trojke? 🙄 ali se pise trojka 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Šta ti je šampionski mentalitet... Dabović i ovako polovna, kad treba, nema problema.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 brat zigara na tribinama 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Anderson danas igra ko bombona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts