Jump to content

Recommended Posts

Posted

imao je on izjava da tenis samo igra zbog para i slicno, da je to rekao Per bio bi lincovan.

ali uglavnom nije pravio neke skandale, mada je neortodoksan.

Posted

Ja ne znam da je nešto konkretno baš ružno uradio, osim što voli da servira ispod ruke, a to mi nikad neće biti jasno zašto je tako strašno.

Posted

pa da je tako nesto rekao Per lincovali bi ga.

Mislim da je i Kuevas ili bese Pelja slicno izjavio. Legitimno, samo nije bas izjava kojom ce ATP da promovise tur. :classic_biggrin:

Posted

Per ume da se izrazi tako da svi skoče na njega, a ne verujem da nije namerno :classic_biggrin:

Ovi se bore za povećanje nagrada a onda on dođe i kaže što da se tangiram, na dva turnira sam ispao u drugom-trećem kolu i zaradio dovoljno, ne moram da se trudim za više, vidi koliko sam para namlatio. To je malo drukčije nego da je samo rekao da igra zbog para.

Posted

pojma nemam sta je ovo, ali je ocigledno ovih dana.

s tim sto nije u pravu: njegov poslednji mec na RG je dobro poceo, ali se nije dobro zavrsio po njega.

• Ha-ha 1
Posted

To je bas davno bilo, znam da su posle Feda pitali sta misli o njoj, a da je on rekao da ni ne zna ko je to :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted

Sinoc sam ovo slusala i crkla od smeha, uopste mi nije jasno kako on to izgovori u jednom dahu :lol_2: a Voja zaginuo :lol_2: