UDresuKvinsiMilera Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 15 minutes ago, Maverick88 said: Ova dva su zavrsena vec nadam se da ce uskoro i objaviti Mislis na prva dva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Боги said: Po onome šta ja znam, ništa. I on i Radulja su bili lepa maska dok se završavao Petrušev sve vreme Zna se da Petrusev tiha patnja Covica jos od sezone dok je bio u Megi pokusao je da ga dovede 3 puta od tada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 2 minutes ago, Боги said: Po onome šta ja znam, ništa. I on i Radulja su bili lepa maska dok se završavao Petrušev sve vreme Neverovatno da je Petrusev pristao da bude 3 opcija...Ili pak 2. :D Edited July 19, 2022 by Don Radonja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, UDresuKvinsiMilera said: Mislis na prva dva? Bazz i Nota 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Prste novci na sve strane. Kao da se brat vratio i gurnuo 10 miliona u KK 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Боги said: Po onome šta ja znam, ništa. I on i Radulja su bili lepa maska dok se završavao Petrušev sve vreme Ako iko zna za dobru fintu, onda je to gazda 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, Maverick88 said: Zna se da Petrusev tiha patnja Covica jos od sezone dok je bio u Megi pokusao je da ga dovede 3 puta od tada Tooooo gazda. Narovoucenije nikad ne odustaj od tihe patnje😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Daj jos Zorana Nikolica, Filipa Barovica, bracu Sehovice pa da krene masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, duboko said: Daj jos Zorana Nikolica, Filipa Barovica, bracu Sehovice pa da krene masina Sto tako duboko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Ispotvrdjivaste vi sve zive, ali na zvanicnom tviteru i dalje stoji samo nesrecni Branko Lazic 3 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 19, 2022 Author Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Боги said: Po onome šta ja znam, ništa. I on i Radulja su bili lepa maska dok se završavao Petrušev sve vreme Znaci Teo je maska za Guduru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karakondzula! Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Nadam se da se od Singltona nije odustalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 1 minute ago, threepwood said: Ispotvrdjivaste vi sve zive, ali na zvanicnom tviteru i dalje stoji samo nesrecni Branko Lazic Dalibor Ilic je zavrsen mesec dana pre nego sto je objavljeno.Jbg klub ima svoj nacin tj marketing kluba ima svoj nacin i tempo objava tako da jbg ne zavisi od nas odavde Edited July 19, 2022 by Maverick88 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, 1945 said: Znaci Teo je maska za Guduru. E ako je Teo maska za Guduru, onda nek se Teo batali kosarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Insajder napisao da Shabaz nije jos uvek nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, 1945 said: Znaci Teo je maska za Guduru. Nema potrebe da se pravi maska za Guduru zna se i to da gazda zeli da ga vrati ali nzm da li je realno da ga Fener pusti i za koje novce bi ga pustili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat od Korneta Posted July 19, 2022 Author Share Posted July 19, 2022 Just now, Maverick88 said: Nema potrebe da se pravi maska za Guduru zna se i to da gazda zeli da ga vrati ali nzm da li je realno da ga Fener pusti i za koje novce bi ga pustili Pa iste za koje i Nedovica. Ako smo imali da Nudimo Kalinicu preko milion a Nedovic je vec bio tu, ne vidim problem da se plati 300k za Gudurica i da mu plata 800-900k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Radonjin odlazak mi dobrano srecu kvari.😔 Ajde da ne mracim…. Srecan sam, srecaaaann.😃 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 7 minutes ago, suptil said: Prste novci na sve strane. Kao da se brat vratio i gurnuo 10 miliona u KK 😄 uso nam Karic u klub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick88 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Just now, 1945 said: Pa iste za koje i Nedovica. Ako smo imali da Nudimo Kalinicu preko milion a Nedovic je vec bio tu, ne vidim problem da se plati 300k za Gudurica i da mu plata 800-900k. Da li je 300k ili mozda i vise i da li moze uopste da izadje iz ugovora ko zna,plus Kalinic kada je hio tu mi nismo imali ni Notu ni Bazza ni na vidiku.Msm ne ulazim koliko novca ima to zna Covic samo.Covic je najavio dolaske kao vise domacih manje stranih tako da .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Sport klub potvrdio Filip Petrusev Zvezdin,pise da da dolaze i Zoran Nikolic i Singlton? @Markoss @Mile1 Sta ce nam i Filip i Zoram to je sada pitanje od milion dolara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 2 minutes ago, Valensija said: Radonjin odlazak mi dobrano srecu kvari.😔 Ajde da ne mracim…. Srecan sam, srecaaaann.😃 radonjic svakako ne bi sklapao ovakav roster, sa slicnim parama 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duboko Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 4 minutes ago, Maverick88 said: Nema potrebe da se pravi maska za Guduru zna se i to da gazda zeli da ga vrati ali nzm da li je realno da ga Fener pusti i za koje novce bi ga pustili Sta ce im novci, dacemo im litium. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Jer smo tako u mogućnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 1 minute ago, Nini3112 said: Sport klub potvrdio Filip Petrusev Zvezdin,pise da da dolaze i Zoran Nikolic i Singlton? @Markoss @Mile1 Sta ce nam i Filip i Zoram to je sada pitanje od milion dolara? Citaju sa SK forum i onda pisu. Posle toga mogu ili da kazu vec smo javili ili da povuku tako sto kazu da ipak Zoki recimo nije neophodan plsle Petruseva. Win-win situacija za njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts