Prijatelj Mitar Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 1 hour ago, NikadProtivKaline said: i ruke i noge zika, stari sns-ovac "Raduljicu vam necu oprostiti" 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Još se ne zna s kim igramo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 5 minutes ago, LightWeight said: Još se ne zna s kim igramo? Komentator sinoć reče Lokomotiva ... okle oni sad, pojma nemam. Možda Efes ima neka druga posla, pa ovi uskočili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 jes reko lokomotiva, ali ne ona kubanska, nego neka rezervna 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Trebalo bi protiv Lokomotive sutra u 7, samo ne znam gdje ce biti prenos, vjerovatno arena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 11 minutes ago, djura.net said: jes reko lokomotiva, ali ne ona kubanska, nego neka rezervna 🙂 Iz Krasnodara ... to je ta, nema druga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djura.net Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 9 minutes ago, Kankkunen said: Iz Krasnodara ... to je ta, nema druga. my bad, u pravu si Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Sto ne igramo sa Efesom nije mi jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Nije ni planiran Efes rekao sam pred Jenisej.Pri objavi turnira je bio neki turski valjda Bahcesehir taj treci protivnik pa je rotirana valjda Lokomotiva mada ja jos nisam siguran da je tako.Svakako Efes nikada nije najavljen.Znate,da ne odigra Petrusev utakmicu osvete,porusio bi im samopouzdanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 26 minutes ago, LightWeight said: Sto ne igramo sa Efesom nije mi jasno Bolje sto ne igramo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 10 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said: Nije ni planiran Efes rekao sam pred Jenisej.Pri objavi turnira je bio neki turski valjda Bahcesehir taj treci protivnik pa je rotirana valjda Lokomotiva mada ja jos nisam siguran da je tako.Svakako Efes nikada nije najavljen.Znate,da ne odigra Petrusev utakmicu osvete,porusio bi im samopouzdanje. Znam da nije planiran, mene zanima sto nije Ako nista igramo protiv braće u Grčkoj pa će to biti još jedna jača provera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 8 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said: Nije ni planiran Efes rekao sam pred Jenisej.Pri objavi turnira je bio neki turski valjda Bahcesehir taj treci protivnik pa je rotirana valjda Lokomotiva mada ja jos nisam siguran da je tako.Svakako Efes nikada nije najavljen.Znate,da ne odigra Petrusev utakmicu osvete,porusio bi im samopouzdanje. Čudno je da su već odigrali dve utakmice na turniru, Enisey i sinoć dobili Monako ... al OK. podvili su rep i pobegli. Lokomotiva u 19h ... https://lokobasket.com/en/game/loko/196786/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 Ima li Amera kod Lokosa, zna li neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 U poslednje vreme nam često beže sa crte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted September 17, 2022 Share Posted September 17, 2022 15 minutes ago, Benito said: Ima li Amera kod Lokosa, zna li neko? Jaylen Barford i Darral Willis,valjda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Quote Novi sastav Upravnog Odbora broji 21. člana uključujući predsednika i potpredsednika, a u ovom sazivu ovog tela nalaze se brojni uspešni poslovni ljudi i Zvezdaši: Dušan Milosavljević, Saša Vlaisavljević, Darko Marinković, Igor Biga, Srđan Stefanović, Miljan Baćović, Kristijan Popović, Filip Volšek, Nikola Tošković, Čedo Božović, Nikola Sebić, Ilija Šetka, Predrag Ćurčić, Toma Sarić, Ljubiša Bulajić, Vladimir Ilić, Branko Stanojević, Đorđe Marović, Simo Carević, Dragan Ninković i Aleksandar Kostić; Na slici sam prepoznao Čovića, i to jedva ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 UO Partizana duplo jaci, jedino sto su ovi nasi normalniji, nisu na interpolovoj potjernici kao neki u njihovom UO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 15 hours ago, Sokmeniki said: Trebalo bi protiv Lokomotive sutra u 7, samo ne znam gdje ce biti prenos, vjerovatno arena. Arena premium 2, samo piše u 6 a ne u 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Prepoznao Igora Bigu Pobednik slagalice 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Ipak u 18h protiv Lokosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Gloria kup je nekad bio ozbiljan turnir, sad se ne zna ni ko s' kim igra ni u koje vreme ... U 15:30 igraju Monako i Bahcesehir ... čeka se u redu kao na basketu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madafaka73 Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Daj da prijavimo ekipu na vreme, da odigra neka random forum petorka protiv tog Baščelika, Kneževa i ostalih amatera... Zeza me koleno odrazne noge, pa skoro ne mogu ni da skočim, kao i zglob šuterske ruke, malo sam slab sa kondicijom i jako spor, ali sve ostalo je top. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 2 hours ago, Kankkunen said: Na slici sam prepoznao Čovića, i to jedva ... I A.Kostića...ostali manje više nepoznati Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Ovi Rusi sto smo ih dobili, da li su oni igrali sa nekom jacom ekipom? Sa Monakom mozda, zna li neko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted September 18, 2022 Share Posted September 18, 2022 Just now, BojanaCZV said: Ovi Rusi sto smo ih dobili, da li su oni igrali sa nekom jacom ekipom? Sa Monakom mozda, zna li neko? Pre nas su igrali sa Efesom, a juce su odigrali nereseno sa Karsijakom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts