Jump to content

PDF Kosarka - obavestenja


Kurc Emuchelo

Recommended Posts

3 hours ago, pierre van hooijdonk said:

Čoks i Janakopulos su možda ovakvi ili onakvi, ali imaju svoje ja i hrabrosti da kažu šta misle. Neko u jutarnjem programu, neko na instagramu, ali bitno je da ima ko da ustane pred mafijaškom EL hobotnicom.

 

3 dana

 

Jeste da se piše svašta na EL temi i da bude i na granici tate, ali onda report-ujte, kao što smo vas zamolili, a ne da reagujete tatom na tatu i bespotrebnim uplitanjem Čovića u sve.

  • Ha-ha 2
  • WOW 2
Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, PsychoTheRapist said:

Partizanština se više ogleda u našim porazima kada tribine ostanu pune  dugo nakon poraza, kada deceniju kanala imamo najveću posjetu i kod kuće i u gostima, kada kupimo sezonske karte po daleko većoj cijeni a ne da ih dobijamo gratis uz kupovinu kiselih krastavca i pinđura, na benzinskim pumpama ili uz dopunu za telwfon, kao neki koji deceniju prave dominaciju ali samo za kućnu upotrebu, Partizanština je Lesorova emocija sinoć, stranci koji ostaju srcem uz klub (Lovernj, Bertans, Exum ili Trinkijeri...), naše legende koje su oko kluba a najveća je što se Žoc vratio tamo gdje ga je srce vuklo i što želi da vrati klub tamo gdje mu je i mjesto.

Nama je, npr. Ostoyah nužno zlo a ne "leđenda", nismo pristali na UPPR po cijenu beton lige.  Ko ne razumije Partizanštinu on nije Grobar i zato i navija za koga navija i nemam ništa protiv. 

 

7 dana - tatisanje. I pride prvi post na forumu. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Dajte Davidovca na 1, da ne gledam ovu kurcobolju evo vec 7 mijuta u 3/4

Djubre jedno bezobrazno

 

3 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Kako ovu p.... nije sramota gledati saigrace u oci evo vec 4 mjeseca?

Upravo takom i na sva zvona ga omalovazavati. 

 

3 hours ago, Miki28 Teoljub said:

Dzukelo jedna

 

1 hour ago, Miki28 Teoljub said:

Kakva je situacija, jel putuje za Spaniju ili daj Boze ostaje u Bg da doceka porodicu?

 

Dzoniiiiiiii vrati se, sve ti oprosteno. Jednostavno ne znas za razliku od ove dzukele

 

7 dana - sve razumemo al ovakvi epiteti nece biti dozvoljeni a i koliko god da ste besni na nekog igraca ne bi trebalo ovakve postove da stancate. 

 

 

7 hours ago, Aman 2 said:

Čovek se drži za reč, vo za rogove a pizda za ahilovu tetivu. 

20 dana i poslednja opomena pred trajni.

 

I tokom jula je imao isto sl post vezano za Mirotica. A ovako duga kazna jbg istorija forumasa govori protiv njega. I s obzirom da je imao 10+ opomena molimo forumasa kad se vrati iz banovine da koriguje svoje pisanje inace sledi rastanak.

  • Like 3
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

@pierre van hooijdonk 30 dana i poslednje upozorenje pred trajni ban, zbog ponovljenog vredjanja drugih clanova, ponovljenog vredjanja moderacije, svesnosti da ima seriju banova i da mu je nekoliko puta progledano kroz prste, a opet nastavlja. 

 

Usao je u seriju banova i nastavlja rat sa moderacijom, sto se moze videti ispod. Svesno to radi iako je zna da je nedavno banovan i pojacan mu je ban zbog toga. I onda opet dodje, ali sad na drugi PDF i napise ovako nesto? Moderacija je jedinstvena, ako vas je moderacija sa Fudbala banovala na jednom delu foruma, cela moderacija to zna, pa i oni sa Kosarke, Politike, itd. Koja je poenta onda ovoga, osim ako se ne zeli jos veci ban? Jos jedan Laki scenario? Nadamo se nije.

 

On 12/4/2023 at 4:54 PM, pierre van hooijdonk said:

Međutim, samo poslednjih mesec dana, 90% vremena sam proveo van foruma, većinski zbog onog šabana sa fudbalske sekcije čiji je ban sramotan, pogotovo uzimajući u obzir da je od tada puštao ljude da se poput dečurlije dogovaraju o real life rešavanju forumskih razmirica i prljavim vređanjima. I ovde sam u više navrata sankcionisan za neke smešne razloge, most notably kada sam Korneta nazvao Corny (čije značenje ste inicijalno pogrešno protumačili, pa posle nestali) ali se generalno nisam Bog zna kako žalio jer suštinski, koga boli uvo. Bilo je i više nego opravdanih banova i gledanja kroz prste, naravno.

 

 

 

@pierre van hooijdonk sve ti je objasnjeno u ban notes, kad se vratis mozemo o detaljima ako ti nesto nije jasno. 

 

 

 

I jos jednom upozorenje za sve - prestanite da targetirate moderatore pojedinacno. To sto je neko objavio ban ne znaci da je tu odluku doneo samostalno, na svoju ruku, vec je cesto ukljucena i moderacija i sa drugih PDFa ili barem supermodova, pored onih moderatora sa tog PDFa. Ne znam koliko puta to treba da se kaze da bi vam bilo jasno, a vidim da se i dalje prozivaju moderatori pojedinacno. 

  • Like 4
  • Tuzno 2
Link to comment
Share on other sites

On 12/3/2023 at 8:46 PM, Cooper said:

.6fb8de35c1875791258db8b75e4f0e34.jpg

 

3 dana - tatisanje.

 

Ovo je vise zbog istorije Coopera da ovakvim postovima pecka drugu stranu. Primetili smo da je u poslednje vreme se primirio a da je ovakve postove pisao retko ali u poslednje vreme se vratio malo starim navikama pa i otuda kazna. Mi forumasa molimo da izbegava ovakve postove jer ima debeo dosije kazni/warnowa i da je zbog toga na granici da se trajno rastajemo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

34 minutes ago, Brat od Korneta said:

Zbog cega mi je obrisan upis gde sam napisao "podrska Janakopulosu?"

 

IMG-20231205-232726.jpg

 

Ponovo se bori protiv cirkuske lige. Jedini koji sme da im se suprotstavi. 

 

Moj predsednik.

 

1 hour ago, Brat od Korneta said:

Puna podrska Janakopulosu.

 

 

5 dana - tatisanje i ponavljanje istog prekrsaja.

 

Post koji mu je obrisan je jasno aludiranje na sudjenje koje ima Partizan i onda posle toga opet ponavlja i tako...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, fasper said:

Ekipa koja je za klasu bolja od Zvezde bi sada imala skor 3:11 da ih ne guraju sudije kao lude. I prosle sezone su imali vrhunsko sudjenje a i ove su platili gde treba da se plati.

Svakako da su napravili mnogo bolju ekipu od Covica i Bagzija.

 

20 dana - tatisanje

 

S obzirom da forumas ima istoriju da tatise i da gleda kakvo je sudjenje preko plota(plus mu nije prvi put) i pisanje TZ odluceno je da mu se dodeli 20 dana na konto ovoga i debelog dosijeja iza sebe.

Edited by Don Dusko
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Naša posla 2.1 said:

Boltauzer tripl dabl večeras 😂

 

Partizan i Sudije ljubav koja traje…

 

1 hour ago, Naša posla 2.1 said:

Bridi obraz poštenim navijačima…

 

30 dana i poslednja opomena pred trajni

 

Forumašu se opus uglavnom svodi na prozivanje sudija (mahom ovih koji kradu u korist Partizana), prozivanje forumaša sa kojima se ne slaže i prozivanje moderacije koja mu na pravdi Boga briše off topic postove na KKCZ temi... Ukoliko i nakon povratka nastavi sa sličnim repertoarom sledi trajni rastanak. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, jedibojan said:

Mamu vam jebem poganu da vam jebem

Pu picke jedne

 

3 Dana

 

Nije ti trebalo ovakvo obracanje prema sudijama. Uzeli smo u obzir da je forumas korektan dosad bio(nijedan ispad ovog ili sl tipa) a i tenzije na kraju utakmice nekada znaju da iznesu ono najgore iz nas.

  • Like 1
  • WOW 2
Link to comment
Share on other sites

43 minutes ago, dex said:

Jedna smo tuzna ekipa bez karaktera i pobednickog mentaliteta.

Izgleda da se pun krug okrenuo, da sopstvenu decenijsku dominaciju nismo uspeli da materijalizujemo na pravi nacin i to je to, Mordor i svo zlo koje dolazi iz njihove kuhinje cemo opet morati da trpimo.

 

10 dana

 

Drugi ozbiljan prekršaj u prvih 15 postova, forumaš će morati drastično da koriguje pisanje ukoliko želi da izbegne trajni ban. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, stefan1 said:

Ne postoje reci kojima bih vredjao ljude u Zvezdi. Polomise se Mitrovic, Bolomboj, Teodosic, Giedraitis da nas vrate u mec da bi u poslednjem minutu trece cetvrtine usao Jago kao i ona beskorisna masa Tobi i usrali sve lepo izradjeno u trecoj deonici.

 

Da li su u klubu toliki mentoli da ne vide koje probleme imamo kada izadju Bolomboj i Mitrovic i da odbrane a ni napada nema jebem li im majku poganu u usta i njima i treneru koji cuti kao picka! 
 

ODJEBITE IZ ZVEZDE VISE KLOSARI NESPOSOBNI!

 

5 dana - ovo nije nacin kako bi se trebalo izrazavati nezadovoljstvo. Toleratni jesmo ali imajte mere.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

11 hours ago, Nik1991 said:

Problem je sto sam banovan na prici o pojacanjima ili navodjenju imena i neka sam,samp ovo botovanje od pravih zvezdasa meni ne bi proslo ovako.

 

12 hours ago, Fromthecorner said:

 

Ko visoko leti nisko botuje

 

 

Obojici po 7 dana. 

 

Kaznjavali smo i ranije kad se neciji upisi tretiraju kao botovski. 

18 hours ago, krzna said:

Brojiloga

 

7 dana - tatisanje.

 

Forumas inace dodje i ostavlja ovakve postove koje su mahom tatisanje, mahom prozivanje moderacije i zbog istorije je kaznjen 7 dana. A ako ovako nastavi  i ne koriguje pisanje i trajni rastanak je blizu.

Link to comment
Share on other sites

On 12/9/2023 at 1:54 PM, Ljubitelj baklave said:

Ne znam sta vam je kriv Covic? Covek ISTO radi kao i svih ranijih sezona, uvek ima neki dil sa pojedincima za pretakanje meda i lizanje prstiju, Evroliga 10-12 pobeda i standardno mesto u bottom half, sa zajebantskom kosarkom u drugom delu Evrolige i spremanje za ABA liga play off , Kup i domacu pasteta titulu, da se pojacava istorijski broj trofeja dok je on u klubu i generalno u istoriji kluba. 

 

Znaci, ovo sto gledamo je ono sto Covic radi od 2011, samo se okruzenje promenilo, pa sada imamo tim sa logistikom cak i na evroligaskom nivou imaju sudjenje kao da ih licno delegira Zelimir, imaju neoogranicen budzet ( te price kako i mi imamo novac su smejurija u poredjenju sa njima ), ne placaju porez 10 mil evra neplacenog, automatski sticu veliku finansijsku NEFER prednost u odnosu na sve druge timove, jer tih 10 mil umesto da odu u budzet, odlaze na pojacanja itd itd. 

 

To se sve znalo kad je dosao, zato je i Dejina titula 2022 najsladja verovatno za klub, jer je isamarao projekat od preko puta. Kad mi budemo mogli da zadrzimo Kampazza, Petruseva i Vildozu na dve, tri sezone, kao oni Pantera i Lajdeja, oni mozemo u isti kos. 

 

Isto tako, nisam glup, znamo da i KKCZ ima najveci budzet u istoriji ove sezone, ali to je fatamorgana i predstava za javnost, kao evo dajemo i vama dajemo i njima, s tim sto na ovom nivou i 3 miliona razlike znace mnogo, o neplacanju poreza i ocajnom sudjenju tj fenomenalnom sudjenju za njih dve sezone zaredom u Evroligi, da ne govorimo. 

 

Samo sto ta kula od karata je bas prava kula od karata, a ne sto oni poturaju pricu Zvezdasima i FKCZ, tamo bar u fudbalu nema sanse da preko noci od 7.tima ABA lige dodjes na delic od Final 4 Evrolige, ali ako nista druga , UEFA ti bar daje, tj klubu daje, znacajne pare, a Evroliga ne daje nista, tako da je basket bure bez dna i mante se tih sprdnji kako dobrotvori ulazi svoj novac iz svega srca. 

 

Rade sve po naredjenju zna se i koga iz nekih ludackih nagona da se Srbija ima prvaka u kosarci i da mu se dusevni mir ne narusi. 

 

Sto se tice argumenata kako je lako bilo Covicu da vlada regionim ranije, to su tek nebuloze, isto tako mogu da kazem da je jos lakse bilo Vujosevicu i Danilovicu da vladaju sa njihovim savezom, amaterskom ligom i KKCZ u stanju amaterizma sa Suboticem i Drcom kao nosiocima, da ne govorim o kradji Vujanica i ostlih talenata iz drugih klubova. 

 

Oni sada nemaju nijednog Srbina maltene ( skoro pa nemaju ) u timu, pogledam i vidim samo neki wannabe NBA tim sa gomilom tamnoputih momaka, nestvarno na sta je spala srpska kosarka. 

 

Izvinite, radije cu da gledam Lazu & Lazu, Tea, DeDu, Mitrovica, Nedovica i drugare, neke stvari nisu na prodaju. 

 

A i taj balon od preko puta ne moze da traje vecno u ovakvom okruzenju sa ovakvim ulaganjima, jer to bi znacilo da i KKCZ mora redovno da ima ovakav budzet kao i ove sezone, a toliko love za dva kluba Srbija nema. Vratice se srpska basket u skorije vreme na ona stare cucle od pre 20ak sezona. 

 

20 dana i poslednja opomena pred trajni

 

Sada već prilično konstantno i uporno tatisanje i budžetometrija, uz prstohvat teorija zavere i blago ksenofobne tonove i na ovom, ali i na fudbalskom pdf-u. 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

50 minutes ago, Mrk said:

Sto bih tebi verovao kad se lepo vidi na snimku da su bocni delovi gornjeg prstena skoro prazni? Sto ti meni ne verujes da se manipulise sa brojem gledalaca?

 

5 dana

 

U prethodna 2 meseca opomena za tatisanja i kazna od 3 dana. Nastavlja da kroz skoro svaki post provlači neki tata materijal, zbog čega će kazne rasti ako se nešto ne promeni. 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Šarunas said:

Овде је све реално јер исту причу исти људи врте од почетка наших лоших резултата 😁

Што не задржасмо Кампаца, Вилдозу, Петрушева кад смо имали оволике паре па да око њих градимо тим?

Јасно је као дан да ћемо бити икебана екипа ове године, а где ћеш боље прављење икебана екипе од довођења потрошених, маторих и повредама склоних некада великих играча. Нас од катастрофе дели Теово неиграње јер све утакмице које добијамо или играмо егал су због њега који на индивидуални квалитет све извлачи и свака му част на томе.

Ово тако подсећа на 2009-2010 сезону где се од ККЦЗВ очекује континуитет и искорак у односу на прошлу сезону и коначно свргавање ККП с трона, а онда се дешава све супротно.

Тек кад се направи осврт на крају сезоне ће бити јасно колико је све ово било танко.

 

3 dana

 

Teorija zavere koja se ne pojavljuje prvi put, al' je prvi put ovaj forumaš upotrebio, otud simbolična kazna više kao opomena da se ovakvi narativi ubuduće ne šire po forumu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, paviljoni88 said:

nivo 400 prazan skroz sem par redova..medjutim bice opet oko 19.000 prijavljeno 🙂

 

3 dana

 

Za slučaj da nismo bili jasni - provokatorski postovi koji se bave posetom na komšijskim utakmicama će biti sankcionisani... i biće duže kazne od ovoga ako ovo upozorenje ne shvatite ozbiljno. 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, nikola980 said:

Свака част за навијаче Звезде, 20000 против Реала а дан славе 👏👏👏

 

5 dana

 

U prvih 10 postova samo tatisanje i provokacije, ukoliko značajno ne koriguje pisanje mogao bi da usledi i trajni ban.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Petar1995 - 3 dana

 

Uporno spamovanje KKCZ teme igračima koji nemaju veze sa KKCZ i to one liner postovima šalter stila, tipa: "a jel' može x igrač", "šta mislite o y igraču", "jel' gledao neko z igrača"? Pokušali smo prvo brisanjem postova, al' forumaš se nažalost nije mnogo osvrtao na to... 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, KingOfTheBongo said:

Nego sta kazu kakvo je bilo sudjenje veceras u Valensiji?

 

Trajno

 

Naravno, ovaj post nije za trajno, ali nakon nekoliko kazni i desetine izbrisanih postova, što na fudbalu, što ovde, odlučili smo da je vreme za rastajanje. 

 

Konstantno provociranje, tatisanje, komentarisanje suđenja, neke mini teorije zavera i sl. se privlačilo kroz skoro svaki post, pa ne bismo više da zadržavamo kolegu ovde. 

Edited by uvrnuto
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, paxxx said:

Tako nešto sam i ja načuo. Zli jezici bi rekli da taj klub ima neke veze sa njegovim državljanstvom

 

10 dana

 

Standardna kazna za ovakve fore Partizan iz Hrvatske xexe

Već je i obrazlagano zašto je ovo pogrešno, pa da se ne ponavljam

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, UrukHai said:

Neće se desiti. Ljudi popušili priču da nas je spasio. Ljudi ovde puše i gore stvari, tako da i ne čudi što misle da bez Čovića neće biti ni Zvezde. Za bolji budzet i bolju atmosferu u klubu, potrebno je uputiti par toplih pjesmica porodici Diktator republike Srbije. Franjevci opletu po Milici maloj, i po sinu Danilu i budzet ide u nebesa. Jednostavno, to je izgleda put koji vodi na F4. 

 

59 minutes ago, UrukHai said:

Lik uzeo br 33. Kao onaj promašaj Emanuel Terry, koji je došao kao mitska zver, a otišao kao prevara decenije. Hm, simpatična koincidencija. 

Identičan. Minus 5.5 miliona evra. Racunica prosječnog Franjinog abortusa. Idi gledaj Pink pacove

 

15 dana

 

U principu je mogao odmah i trajni, al' daćemo forumašu još jednu priliku da drastično koriguje pisanje. 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...