Don Dusko Posted November 3 Posted November 3 16 hours ago, Dr.J said: Ma kad vidim ovu odvratnu dvoranu i onu sudijsku postavu sve mi jasno, jos ona 2+1 na kraju isto uzas. I naravno ovi krastavci cerovina bukovina i onaj kvazi igrac drobnjak kad se proseru, muka me vata, oni zive za ovo veceras S druge strane, Jago je Jago, tako je Kodi za malo sjebao protiv Makabija al su tu bili Moneke i druzina da isprave Dobric skandalozan, Motejunas prva losa utakmica ima pravo Sve u svemu bas me briga a i nije bas da me bas briga za ovaj poraz, ali napunicemo onog grobarakog isprdka vrlo brzo sledecom prilikom 7 dana
Don Dusko Posted November 4 Posted November 4 14 hours ago, realno *w said: Pobiti govna i gotova stvar. 10 dana. Realni je inace strasno korektan i dobar forumas i samo bih mu savetovali da iskulira posle teskih poraza da ovako morbidne stvari ne bi bile ispisane. 1 1 1 2
Don Dusko Posted November 4 Posted November 4 5 hours ago, јсззл said: А да сви ви којима пуца курац за победу и који би да гасите Звезду нађете неки други клуб да навијате? Имате комшије ако вам је до митингашења и тучњаве у Арени. Ако уопште идете на утакмице Звезде, у шта чисто сумњам Сутра ће Арена грмети ко никад до сад, јер је звездашка публика сложна! ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ 30 dana Svakako branjenje i vodjenje price kako na utakmici ne treba da se cuje nesto protiv Vucica ili ovaj put podrska Vladimiru Stimcu koji je uhapsen jer je poturio svoja ledja za studente i relativizovanje problema.... 5 1
Don Dusko Posted November 5 Posted November 5 (edited) On 11/4/2025 at 10:46 AM, Taki said: Znaci samo tastatura? Jasno mi je sve, izvini na pitanu. 7 dana etiketiranje forumasa za tastatura navijaca(zna se sta se ovde podrazumeva) On 11/4/2025 at 10:39 AM, Placebo Lone star said: Sve jasno,izvini za pitanje.👍 7 dana za etiketiranje forumasa po mestu stanovanja jer dolazi iz Banja Luke pa valjda ne moze da iskaze stav. On 11/4/2025 at 10:13 AM, Filbi said: auuuuu koliko ćacija na temi ju ju ju 7 dana etiketiranje forumase da su caciji Edited November 5 by Don Dusko 1
Don Dusko Posted November 6 Posted November 6 On 11/4/2025 at 4:06 PM, Daiki Ito said: Stimas je clan politicke stranke , koja je gle cuda gasila Zvezdu u svim sportovima . 🤣 30 dana. 1 4
Guru Posted November 8 Posted November 8 4 hours ago, Stella rossa di Belgrado said: Kazu u hali da je batler povredjen… 3 hours ago, Sokmeniki said: I ja sam to procitao danas negdje ali nisam htio da pisem nista dok ne vidim, izgleda da je koljeno u pitanju... Valjda nije nista strasno Quote Džered Batler nije igrao, ali nema razloga za brigu. “On je odigrao ove dve utakmice, definitivno mu nedostaje malo forme za utakmice. Procenili smo da sada ide zahtevan raspored, uz putovanja. Na raspolaganju je i biće tu za sledeće utakmice“. Po 10 dana restrikcije postovanja zbog širenja dezinformacija Povedite računa šta prenosite da ne bi svaki put nastajala histerija na KKCZ topiku. 1
Guru Posted November 8 Posted November 8 On 11/7/2025 at 6:18 PM, 3x3cz said: Da li ce Nwora sutra igrati malo da se vrati u ritam, pa duplo kolo ili ? On 11/7/2025 at 6:22 PM, 3x3cz said: Da li ce Nwora igrati sutra da se uvede malo u ritam pa onda duplo kolo ili ? On 11/7/2025 at 7:39 PM, 3x3cz said: Hoce li igrati Nwora ???? 7 dana restrikcije postovanja Šalterisanje i spamovanje
Guru Posted November 8 Posted November 8 On 11/4/2025 at 5:41 PM, deez nuts. said: Zvucis kao neko ko glasa za Dodu uBosni, pa te voze stocnim vagonima za Beograd da glasas za sektu. Banovan na 7 dana zbog vređanja forumaša 1
Don Dusko Posted November 9 Posted November 9 On 11/7/2025 at 10:13 PM, Ljusha said: Milutinov govedo 🐮 5 dana On 11/7/2025 at 10:55 PM, Jeremija123 said: Naravno da nisu Eurokup igrači, bili su užasni i otud takav komentar. Smanji frustracije. 7 dana. Upuceno Chaosu koji je ostavio post sa argumentima koji objasnjavaju zasto bekovska linija Olija nije EC kval.
Don Dusko Posted November 14 Posted November 14 On 11/11/2025 at 10:33 PM, Jonas Lunden said: Ajd komšija na svoju temu!!! Dosadni ste ko tesne gaće! 30 dana Zbog prethodnih banova i warnova ovolika kazna. On 11/11/2025 at 7:24 PM, iggy97 said: Jebem covicu sve na svetu za ovo potpisivanje dva retarda jaga i plavsica!!! 15 dana 2
Don Dusko Posted November 15 Posted November 15 19 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: 2 hours ago, Petkovic Miroslav97 said: Dovedes Murinena gde se na EP vidi da klinac ima falinku, Tajrika koji ne zna da li se nalazi u evropi iako je vec 2. Sezone u EL , beči se na svaki potez. Glavni plej otvara glave u izlasku kao da ima 16, 17. God bez posledica gde se nakon toga sve zataska… Nije sve do njih gospodine Želimire malo je i do vas i vašeg izbora. 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Miškova izjava u metu. Mediji uglavnom ćute na ovakve sramotne izjave najvećeg u univerzumu, lepo je videti da neko stane uz igrače, jer ipak nije uvek u njima problem. 7 dana. Kao sto mu je @robespierre napisao na EL temi da mu je svaki komentar ima za cilj tatisanje i flejmovanje. 2 2 1
uvrnuto Posted November 18 Posted November 18 13 hours ago, Brajant Danston said: Jedino što me je dirnulo u svemu ovome je što smo izgubili od Zvezdana konjske glave Mitrovića. 5 dana
uvrnuto Posted November 18 Posted November 18 (edited) On 11/14/2025 at 11:08 PM, ChrisJudd said: Ti si kao neki moderator na ovom forumu i ovako se ponašaš? Teški kompleksi u privatnom životu. 7 dana zbog vređanja forumaša + skrećemo pažnju na nekoliko situacija gde tera crveno-bele forumaše sa kkp teme ili bezvezne komentare na temu "obojenosti" foruma (doduše poslednji je bio i simpatičan) Edited November 18 by uvrnuto 1 1
Don Dusko Posted Wednesday at 04:01 PM Posted Wednesday at 04:01 PM 41 minutes ago, Medranotzz said: Zeljko ostani vole te tvoji verni cigani 34 minutes ago, Medranotzz said: Kakav udarac je*em ti i kosarku i sport. Ode nam jedan od najvaznijih srafova Zelimir. Samo jedan covek ovo moze izvuci. Ostojaa jedan je od nas 7 dana tatisanje 3 1
uvrnuto Posted Thursday at 11:05 AM Posted Thursday at 11:05 AM 17 hours ago, Coz29 said: Rekao sam da necu pisati i pratiti Partizan sve dok Zeljko ne ode, ne zato sto ga ne volim, zato sto je senilan, zato sto ga je vreme pregazilo ili bilo sta slicno. Nisam zeleo bas zbog toga sto sam naslutio da ce doci do ovoga i da ce mi biti jako krivo zbog toga. Zeljko je najbolji od najboljih i siguran sam jedan od najvećih navijača Partizana i pored Saleta Djordjevica sigurno najveca legenda kluba, i baš zbog tog razloga nisam zeleo da pljujem vise po njemu zbog 15 preplacenih neandertalaca koje je nazalost on sam izabrao. Samo cu dodati jednu pogrdno rečenicu za koju mozda sledi van, al sta da se radi. Vanja Marinkovic kapiten Partizana da pusi kurac! Dobrodošao Debeli, da skreses komšijama krila, mnogo su poleteli. Nabijem i vas sve komšije dobronamerne! 7 dana Uvrede 1 1
uvrnuto Posted Thursday at 12:30 PM Posted Thursday at 12:30 PM 17 hours ago, deez nuts. said: Oslobodjeno 2 milke za doselekciju. 1 hour ago, deez nuts. said: sve je davno elaborirano u postu kabinetskog tipa 21 hours ago, deez nuts. said: On kao nece vise, a ovi mu kao ne daju. 14 dana zabrane postovanja Kolega ne bira ni vreme ni mesto, što bi se reklo. I praktično se sav opus svodi na ovakve postove, dobro poznate i forumašima i moderaciji. Kako nije prvi put, malo ozbiljnija kazna. 56 minutes ago, aleksandar2806 said: Ajde ne seri gurbetu raspali trajno 2
Don Dusko Posted Thursday at 05:18 PM Posted Thursday at 05:18 PM 8 minutes ago, K.Dot said: Nemoj tako jako, brišu se postovi. Cenzura kao u S. Koreji. 23 hours ago, K.Dot said: Koliko dobronamernih komšija, utrkuju se kome je više žao što bi Željko možda da ide. Čovek lagano dao igračima slobodno, vraća se za par dana u Bg i nastavlja gde je stao. Ovo je puštena buva više da bi se dobila neka reakcija od igrača, najjace da će Željko da podnese ostavku. edit. E jbg Željko 7 dana - trolovanje i tatisanje od juce.
uvrnuto Posted yesterday at 03:29 PM Posted yesterday at 03:29 PM On 11/27/2025 at 2:26 AM, mipivi said: Bogu hvala, zelimir nie umro. Da nam zivi jos 100 godina. Dosao je kad niko koje zelimo da dodju ne dolaze. U naponu snage, spreman da krunise svoj legacy u svom klubu. Instant nam je doneo reanimaciju i od zivog lesa nas vratio u zivi klub. Ocekivanja su bila velika. Ocekivao je on, ocekivali su oni koji su s njim radili, ocekivali smo mi koji smo uz njega i takve kao on, taj klub. I uz turbulentan, neprijatan, los pocetak, to smo i dobili. 4-5 meseci najboljeg euro basketa jos od vremena... Kad je zeljko igrao nakbolji basket u feneru. Basketa koji vraca veru u basket kao igru. Lepu igru. Osecali smo da je to to. Sad tj tad ce zeljko uzme, nama da i odjase u sunset. I onda ono. I nebi to. I jbg. SVE pre, a ubi boze posle, nije valjalo bas nista. Sto se zeljka tice. Narcisoidnost, tvrdoglavost, nadrkanost... dostae 🙂 a ima jos 🙂 nisu i to stvari koje smo ocekivali i koje su nam trebale od najveceg europskog trenera i nase zive legende. Nesto drugo smo ocekivali i zeleli. Za njega. I za nas. Jbg. Nije to doneo. Veliki neuspeh. Njegov. I nas. Ali to je sport. Da neuspesi nisu vako gorki, uspesi slatki bili ne bi. Ako je otisao. Trebao je ranije. Hvala mu sto je bio i sta je uradio za klub van terena. Sledeca tekma mora pocne sa 5 minuta ovacia: Obradovic Zeljko! A nije ovo fmp, gde sklonis grka i ekipa prodise. Ovde pola stvarno treba prodise, al pola treba zadaviti. To tamo nije situacija. Inace, vrlo cudna i interesantna situacija tamo jeste. Moram je jednom izanalizirati. Kad jbno ukapiram sta se desava. Posto ovo sto kod njih ide od ocekivanog raspada na pocetku, do fenomenalnog basketa vcrs, ja gledo ranije cesto i nisam 🙂 20 dana Četvrti put sankcionisanje zbog Zvezda - FMP 17 hours ago, Pikac said: docek kakav zasluzjuje...dok Hulja kupuje ljubav raznih Dejana Anusa,Jakovljevica,Covica...itd...ZELIMIRE....NAJVECI SI!!! 5 dana Tabloidni stil pisanja uz pominjanje hulje, anusa, doktora i sličnih u svakom drugom postu (tj. i češće; citiran samo report-ovan post)
uvrnuto Posted yesterday at 05:40 PM Posted yesterday at 05:40 PM 1 hour ago, The_Big_S said: Tog Džabari Parkera kog ne možete da oterate sad ni govnjivom motkom i za kojim palite krpe je lično birao Željko i to pre Monekea!! Obojica su mu bila na stolu.. Sada se svaljuje sve na Savića i ostalu mnogobrojnu rodbinu.. samo da se sa Želimira spere odgovornost.. Mene samo interesuje da li iko od navijača Partizana ovde veruje u ove bajke koje vam se serviraju zadnjih par dana i zašto je uopšte bitno da se širokim narodnim masama dokaže da su svi krivi sem jednog? Klasična metodologija SNS-a i Prvorođenog 57 minutes ago, The_Big_S said: Kako misliš dokle? Meni samo još on pada na pamet sa svojim izjavama i stavovima, a i delima da nikada ni za šta jedino on nije kriv.. Da su krivi svi redom… da je on jedini ispravan, itd.. itd.. Krive sudije, krivo dete koje pokazuje srednji prst.. kriv Čović.. krivo rukovodstvo KSS-a, krivo rukovodstvo KLS-a…kriv Air Srbija što lete ekonomskom klasom.. krivo rukovodstvo EL jer samo Partizanu prave “težak “raspored…Krivo jednom 15 igrača.. krivo sad drugi put 15 igrača.. I nadam se da se šališ da ne vidiš nikakvu sličnost tu 7 dana Provokacije, poređenja Obradovića sa Vučićem, itd. 3
uvrnuto Posted yesterday at 06:21 PM Posted yesterday at 06:21 PM 3 hours ago, MWilly said: Kako sad igraci? Zar ga ne buši Vučko preko Ostoje? 3 dana Posle svih banova i nečitljivosti teme...
uvrnuto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 11/27/2025 at 8:00 PM, prolup said: Замисли на неком окупљању које нема везе са њима скандира се о Вујошевићевој супрузи, Обрадовићевој ћерки или ко шта већ има у породици. Нико и не зна како се зову а не да се скандира. Опасно болесни (не)људи. Trajno U nekoliko navrata smo se lomili da li je ovo mesto za njega. Forumaš sa debelim dosijeom koji praktično više ništa i ne piše, samo se s vremena na vreme javi da ispusti malo gnoja.
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 11/27/2025 at 5:40 PM, Mile1 said: Drugar koji je na aerodromu kaze da je zakrceno sve od autobusa koji su se iznenada pojavili. Bas dosta ljudi ima On 11/27/2025 at 2:52 PM, Mile1 said: Lepo sam rekao drugaru koji je partizanovac da je jucerasnji postupak klasican potez iz SNS kuhinje 7 dana. Dolazak na kkp temu da tatise i flejmuje tako sto pokusava da pokrene 1000x prozvakanu temu.
uvrnuto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago On 11/27/2025 at 2:49 PM, kockooblastiŽelimir said: Kakve su šanse da neko od moderatora,ili zatvori ovu temu do daljnjeg,ili odstrani ovu jadnu ekipu kursadzija, pre nego što ovo malo groblja što je ostalo ne podobija trajne banove?Hvala unapred. 16 hours ago, kockooblastiŽelimir said: Neverovatan je broj navijaca CZV koji je dosao da se izmresti u zapaljenoj kući. Prilično morbidno,ali eto...svako nešto voli. 16 hours ago, kockooblastiŽelimir said: 80% ? Solidno.Jel to sa trolovima ili bez? 3 dana Ako vam nešto smeta, prijavite i iskulirajte. Ovakvim postovima samo još više doprinosite skrnavljenju tema.
uvrnuto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, Leo said: Kriva je moderacija jer dozvoljava trolovanje na ovoj temi. Cim vide da se malo vise dopusti, sjati se na desetine dobronamernih da otvore oci. 3 dana Dobronamerna moderacija savetuje isto što i kolegi iznad
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) On 11/27/2025 at 7:51 PM, СтелаРоса said: Upravo to. I Zvezdini i Partizanovi navijaci su stoka (ne mislim iskljucivo na navijacke grupe), ali su Partizanovi veca stoka. Grozote koje se na njihovim utakmicama mogu cuti i videti ja nikada nisam doziveo na Zvezdinim utakmicama. Ovaj pokusaj izjednacavanja nekih stihova navijackih pesama severa sa ovim bolesnim skandiranjima i vredjanjima moze biti samo pokusaj. Ajde bez ovakvih poredjenja ko je vece govno a ko manje.Govno je govno bilo veliko ili malo.Nema nijansa. On 11/27/2025 at 7:58 PM, VISOKOLETAC said: Kako mislis da ti objasnim? Sta treba da se objasnjava? Zeljko Obradovic na celu navijaca Partizana, Zeljko Obradovic jedan od vas. Prestanite da mislite da je sve lose sto neko napise. Vec sam na ivici da pocnem da se sprdam sa vama. Posle onih ruznih skandiranja na aerodromu kada su vasi navijaci zeleli da umru sva deca navijaca Zvezde, pa samim tim i moje dete ja sam pokusao da pronadjem za mene divnu sliku i sliku sa toliko prenesenog znacenja. Sliku koja pokazuje sve ono zasta se vi zalazete i ti si pronasao nesto lose u tome. Svaka cast. Iskreno sam se bas iznervirao. I bez izigravanja francuske sobarice. Obojica su opomenuti tako da... Edited 8 hours ago by Don Dusko
Recommended Posts