Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 hours ago, Dr.J said:

Ma kad vidim ovu odvratnu dvoranu i onu sudijsku postavu sve mi jasno, jos ona 2+1 na kraju isto uzas.

I naravno ovi krastavci cerovina bukovina i onaj kvazi igrac drobnjak kad se proseru, muka me vata, oni zive za ovo veceras

S druge strane, Jago je Jago, tako je Kodi za malo sjebao protiv Makabija al su tu bili Moneke i druzina da isprave

Dobric skandalozan, Motejunas prva losa utakmica ima pravo

Sve u svemu bas me briga a i nije bas da me bas briga za ovaj poraz, ali napunicemo onog grobarakog isprdka vrlo brzo sledecom prilikom

7 dana

Posted
14 hours ago, realno *w said:

Pobiti govna i gotova stvar.

10 dana.

Realni je inace strasno korektan i dobar forumas i samo bih mu savetovali da iskulira posle teskih poraza da ovako morbidne stvari ne bi bile ispisane.

• Like 1
  • Tuzno 1
  • WOW 2
Posted
5 hours ago, јсззл said:

А да сви ви којима пуца курац за победу и који би да гасите Звезду нађете неки други клуб да навијате? Имате комшије ако вам је до митингашења и тучњаве у Арени. Ако уопште идете на утакмице Звезде, у шта чисто сумњам

Сутра ће Арена грмети ко никад до сад, јер је звездашка публика сложна! 

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ

CCLy5KtUEAAvkuD.jpg

30 dana

Svakako branjenje i vodjenje price kako na utakmici ne treba da se cuje nesto protiv Vucica ili ovaj put podrska Vladimiru Stimcu koji je uhapsen jer je poturio svoja ledja za studente i  relativizovanje problema....

• Like 5
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
On 11/4/2025 at 10:46 AM, Taki said:

Znaci samo tastatura? Jasno mi je sve, izvini na pitanu. 

7 dana etiketiranje forumasa za tastatura navijaca(zna se sta se ovde podrazumeva) 

On 11/4/2025 at 10:39 AM, Placebo Lone star said:

Sve jasno,izvini za pitanje.👍

7 dana za etiketiranje forumasa po mestu stanovanja jer dolazi iz Banja Luke pa valjda ne moze da iskaze stav.

On 11/4/2025 at 10:13 AM, Filbi said:

auuuuu koliko ćacija na temi ju ju ju

7 dana etiketiranje forumase da su caciji 

Edited by Don Dusko
  • Like 1
Posted
4 hours ago, Stella rossa di Belgrado said:

Kazu u hali da je batler povredjen

3 hours ago, Sokmeniki said:

I ja sam to procitao danas negdje ali nisam htio da pisem nista dok ne vidim, izgleda da je koljeno u pitanju...

Valjda nije nista strasno

Džered Batler nije igrao, ali nema razloga za brigu.

“On je odigrao ove dve utakmice, definitivno mu nedostaje malo forme za utakmice. Procenili smo da sada ide zahtevan raspored, uz putovanja. Na raspolaganju je i biće tu za sledeće utakmice“.

Po 10 dana restrikcije postovanja zbog širenja dezinformacija

Povedite računa šta prenosite da ne bi svaki put nastajala histerija na KKCZ topiku. 

Posted
On 11/7/2025 at 6:18 PM, 3x3cz said:

Da li ce Nwora sutra igrati malo da se vrati u ritam, pa duplo kolo ili ?

On 11/7/2025 at 6:22 PM, 3x3cz said:

Da li ce Nwora igrati sutra da se uvede malo u ritam pa onda duplo kolo ili ?

On 11/7/2025 at 7:39 PM, 3x3cz said:

Hoce li igrati Nwora ????

7 dana restrikcije postovanja

Šalterisanje i spamovanje

Posted
On 11/4/2025 at 5:41 PM, deez nuts. said:

Zvucis kao neko ko glasa za Dodu uBosni, pa te voze stocnim vagonima za Beograd da glasas za sektu. 

Banovan na 7 dana zbog vređanja forumaša

Posted
On 11/7/2025 at 10:13 PM, Ljusha said:

Milutinov govedo 🐮

5 dana

On 11/7/2025 at 10:55 PM, Jeremija123 said:

Naravno da nisu Eurokup igrači, bili su užasni i otud takav komentar. Smanji frustracije.

7 dana. 

Upuceno Chaosu koji je ostavio post sa argumentima koji objasnjavaju zasto bekovska linija Olija nije EC kval.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...