Jump to content

Recommended Posts

Posted
16 hours ago, Dr.J said:

Ma kad vidim ovu odvratnu dvoranu i onu sudijsku postavu sve mi jasno, jos ona 2+1 na kraju isto uzas.

I naravno ovi krastavci cerovina bukovina i onaj kvazi igrac drobnjak kad se proseru, muka me vata, oni zive za ovo veceras

S druge strane, Jago je Jago, tako je Kodi za malo sjebao protiv Makabija al su tu bili Moneke i druzina da isprave

Dobric skandalozan, Motejunas prva losa utakmica ima pravo

Sve u svemu bas me briga a i nije bas da me bas briga za ovaj poraz, ali napunicemo onog grobarakog isprdka vrlo brzo sledecom prilikom

7 dana

Posted
14 hours ago, realno *w said:

Pobiti govna i gotova stvar.

10 dana.

Realni je inace strasno korektan i dobar forumas i samo bih mu savetovali da iskulira posle teskih poraza da ovako morbidne stvari ne bi bile ispisane.

• Like 1
  • Tuzno 1
  • WOW 2
Posted
5 hours ago, јсззл said:

А да сви ви којима пуца курац за победу и који би да гасите Звезду нађете неки други клуб да навијате? Имате комшије ако вам је до митингашења и тучњаве у Арени. Ако уопште идете на утакмице Звезде, у шта чисто сумњам

Сутра ће Арена грмети ко никад до сад, јер је звездашка публика сложна! 

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ

CCLy5KtUEAAvkuD.jpg

30 dana

Svakako branjenje i vodjenje price kako na utakmici ne treba da se cuje nesto protiv Vucica ili ovaj put podrska Vladimiru Stimcu koji je uhapsen jer je poturio svoja ledja za studente i  relativizovanje problema....

• Like 4
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
On 11/4/2025 at 10:46 AM, Taki said:

Znaci samo tastatura? Jasno mi je sve, izvini na pitanu. 

7 dana etiketiranje forumasa za tastatura navijaca(zna se sta se ovde podrazumeva) 

On 11/4/2025 at 10:39 AM, Placebo Lone star said:

Sve jasno,izvini za pitanje.👍

7 dana za etiketiranje forumasa po mestu stanovanja jer dolazi iz Banja Luke pa valjda ne moze da iskaze stav.

On 11/4/2025 at 10:13 AM, Filbi said:

auuuuu koliko ćacija na temi ju ju ju

7 dana etiketiranje forumase da su caciji 

Edited by Don Dusko
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...